Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy aklima annemin anlattigi anilar geldi.
Eskiden bi odada yatarmis herkes bir düzine de çocuk yaparlarmis. Sende bulursun bir yolunu

Ahahaha Aklıma Kemal Sunal’ın bi filmi geldi..
Emineeee geç yata gız, olmaz bilo çocuk uyuyo

Biter hem bu defa hizli bir dönüş yaparsın hersey bi arada calismalar ovulasyon testlerii vuhuu

Dedin iyi aklıma geldi sipariş vereyim Hemennn araştırmalara gireyim. Bide ne sorucam ben kendime yine çörek otlu kür hazırladım soğan kürünede başlıcam ona adet bittikten sonra herhalde ikisi bir yürür mü bide soğana ne zaman başlamak lazım onu tam bilemedim

plojovic Şimdi baktim PRL 3. Gun 42,86 çikmis referans araligi da 4,79-23,3.

5. Gun 8,64 cikmis. PRL yuksek cikinca ne oluyor ki:/ korktum suanda baya yuksek cikmis:/

Gunlere gore farkliliklari oluyor mu ki?en iyisi doktorun bilir canim kendine ekstra stres yapma bence suan

Kaynanayla yasayanlar ayni evde ne yapiyorlar acaba cok merak ediyorum insanin mahremiyeti kalmaz.vallahi

nasil yapiliyor acaba bu kur tatlim

Benimki de ayaklarını kaldıracağım derken kasıp geri çıkartıyorsun diyor kızlar. Sizce kasıp Rahime gitmesini engelliyor olabilirliyim. Hiç kaldırmadan da olmaz ki değil mi
Canım ben üç sene ugrastıktan sonra ümidim bitmişti .rastgele ilişki oluyodu artık o da cocuk için degildi yani.ve hemen kalkıp duşa giriyodum.o sekilde hamile kaldım.olacagı varsa herşekilde oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…