İnşallah tatlım yaa.Ben de öyle olmasını umuyorum Allah hepimize nasip etsin biran önce bebişcanim gecikme sebebin rahmin kendini hazirlamistir bu ay tutacaktir diyedir inşallah
Ayy aklima annemin anlattigi anilar geldi.
Eskiden bi odada yatarmis herkes bir düzine de çocuk yaparlarmis. Sende bulursun bir yolunu
Ee emin ellerdesin yanii hadi bakalimYok o zaten snnem cok iyi biliyor eskiden yapan olmus dedi yorganin icine gir iyice terliycen dedi annem benden daha iyi yapar
Hani böyle el isi yapiyorsun da bitmiş gibi yada işten ayrilmissin evde oturuyorsun gibiÖyle alışmışız ki çalışmalara regl dönemindeyim ya eksiklik hissediyorumsanki gün boşa gitmiş çocuk olmck gibi ay psikolojiye gel
AhahahaAklıma Kemal Sunal’ın bi filmi geldi..
Emineeee geç yata gız, olmaz bilo çocuk uyuyo
Hani böyle el isi yapiyorsun da bitmiş gibi yada işten ayrilmissin evde oturuyorsun gibi
Aminn canimmİnşallah tatlım yaa.Ben de öyle olmasını umuyorum Allah hepimize nasip etsin biran önce bebiş
bi filminde de cocuk uyaniyor ona ninni söylerken kendi uyuyor bi gece de adile nasiti yani anasını uyutmaya calisiyor yaa
Biter hem bu defa hizli bir dönüş yaparsın hersey bi arada calismalar ovulasyon testlerii vuhuuKaplıca tatilinde gibi emekliye ayrılmış vakit öldürüyor gibibitsede gitsek modundayım
Benimde cok guldummAhahhhha evet o sahneler aklıma geldi
Biter hem bu defa hizli bir dönüş yaparsın hersey bi arada calismalar ovulasyon testlerii vuhuu
plojovic Şimdi baktim PRL 3. Gun 42,86 çikmis referans araligi da 4,79-23,3.
5. Gun 8,64 cikmis. PRL yuksek cikinca ne oluyor ki:/korktum suanda baya yuksek cikmis:/
Bakalım bekliyoruz canım bir gün geçti kaldı 3 :)Her yumurya cstlamasinda hamile kalmissan adet olmazsin kalmamissan ewet canim gunun geldiginde adet olursun yani
bi filminde de cocuk uyaniyor ona ninni söylerken kendi uyuyor bi gece de adile nasiti yani anasını uyutmaya calisiyor yaa
Olabilir valla benim adet düzenim bozuldu bu aralar bende öyle bişey olabilir. Bende ondan şüpheleniyorum. Valla bütün hayatımız bunlar oldu ya2 negatiften sonra sabrederim herhalde3ü 4ü gibi yumurtladım. Geç döllenme olabilir mi ki
nasil yapiliyor acaba bu kur tatlimTıkanık tüpler için işe yarar diyorlar ben yapmaktan zarar gelmez iltihap varsada atar diye yaptım. Ama 1 saat oturup bekleyemedim 20 30 dk en fazla yapabildim. Ama ne zaman yapsam ertesi sabah toplu akıntı geliyordu yani öyle diyim gene işe yarar o konuda. Gebelik konusunda Allah biliyo artık yumurtayla sperme kalmış o durum
Canım ben üç sene ugrastıktan sonra ümidim bitmişti .rastgele ilişki oluyodu artık o da cocuk için degildi yani.ve hemen kalkıp duşa giriyodum.o sekilde hamile kaldım.olacagı varsa herşekilde oluyoBenimki de ayaklarını kaldıracağım derken kasıp geri çıkartıyorsun diyor kızlar. Sizce kasıp Rahime gitmesini engelliyor olabilirliyim. Hiç kaldırmadan da olmaz ki değil mi
@Zeynebim1212 canim bende hamile oldugumu ogrenmeden bi kacgun once ruyamda yatak odamda kendi yatagimin uzerinde iki tane tanimadigim cocuk goruyordum sanki bi akrabamin mus gibi hisediyordum sonra bun yabanci cocuklar kimin diye de dusunuyordum sonra ruyami esime anlattim esime sanki ben hamile kalacam diye hisediyorum hayatim dedim hayirlisi dedik gecdik inanin bi hafta gecmedi hamile oldugumu ogrendim hani derlerya ayen olurmus insana bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?