Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ağzından bal damlıyor inşallah banada böyle olur.4 gün var Bat a.zaten bu ayda olmadı doktor yolu gözüküyor bize. Hayırlısı tatlım.saol umut verdin gece gece

Cidden mi inşallah pozitifleri görürsün yaa cuma gecesi hayirlara vesile olsunn
Kuzum gelen giden yk ama hic icimden gelmedi yaa test yapmakk..adet agrilari oldugundan herhalde ama onlarda dunden beri azaldi bilmiym yaa karistim ck bu ay femara bide crinone jel kullandm belki onlar geciktiriyordur.

Sogani yapan arkadaslar yazsa daha iyi olur herhalde seymaka canimm

Kuzum gelen giden yk ama hic icimden gelmedi yaa test yapmakk..adet agrilari oldugundan herhalde ama onlarda dunden beri azaldi bilmiym yaa karistim ck bu ay femara bide crinone jel kullandm belki onlar geciktiriyordur.
Olmadi yarin yaparsin canimm insallah vardir daa

Keşke yapsaydın ilk idrarla, belirsizlik çok kötü be kuzu..

kızlar günaydın, benim bat dündü, dün akşam ovulasyon testi yaptım önceki günlere kıyasla daha koyulaşmıştı, ama bu sabah gebelik testi yaptım negatif

Sogani yapan arkadaslar yazsa daha iyi olur herhalde seymaka canimm
Brn dr kist var dediği için yaptım kabuğuyla 1 soğanı kesip demledim sabah akşam içtim 4,5 cm kist vardı gitti adet olmaya yakın için hamilelik şüphesi yoktu oda önemli yoksa düşüğe sebep olur adet süresincede içtim

CanEs canım test yaptım. Negatif. t çizgisi orası pembe ve dağınık. Fotoda hiç belli olmuyor. Bi programla belirginlestirmeye çalıştım. Gölge gibi olan yer pembe renkte. Ama yine de negatif işte

Eklentiler

• 20180119_090852-1-01.webp
    16 KB · Görüntüleme: 59
Olabilir valla benim adet düzenim bozuldu bu aralar bende öyle bişey olabilir. Bende ondan şüpheleniyorum. Valla bütün hayatımız bunlar oldu ya
Aynen valla kafayı yedik. Bir hamile kalsaydık rahatlardık :)

kızlar günaydın, benim bat dündü, dün akşam ovulasyon testi yaptım önceki günlere kıyasla daha koyulaşmıştı, ama bu sabah gebelik testi yaptım negatif
Benim de dünden önceki gün ovulasyon testi kopkoyuydu pik yaptığı günle aynıydı. Ama bugun gebelik test yaptim negatif.. niye böyle olur anlamıyorum

CanEs canım test yaptım. Negatif. t çizgisi orası pembe ve dağınık. Fotoda hiç belli olmuyor. Bi programla belirginlestirmeye çalıştım. Gölge gibi olan yer pembe renkte. Ama yine de negatif işte
Bana sen hamilesin gibi geliyor inşallah geç döllenmedir ama değilsede üzülme en yakın zamanda hamiş olacağına inanıyorum canım moralini hiç bozma

Testin aslını atabilir misin canım?
Bence de acele etme.
Kac dk oldu yaptigin kurudukca o daginiklik gitmistir.
Kafayi yemediysem orda bi golge goruyorum

Bana sen hamilesin gibi geliyor inşallah geç döllenmedir ama değilsede üzülme en yakın zamanda hamiş olacağına inanıyorum canım moralini hiç bozma
Ya uzulmeyim diye kendime söz vermiştim ama elimde deil. Adet olana kadar üzülürüm. Olunca da ertesi günü geçer:). Bu ay çok farklı belirti hissetmistim bebekten dir diye düşünüyordum. Bakalım kırmızılar gelmezse yarın yinr yaparım. Ama gelirse de yapcak bişi kalmadı :)

Testin aslını atabilir misin canım?
Bence de acele etme.
Kac dk oldu yaptigin kurudukca o daginiklik gitmistir.
Kafayi yemediysem orda bi golge goruyorum
Yok ilk yaptığımda çok açık gölge ydi sonra kuruyunca iyice belirginlesti. Ama normal fotoda hiç belli olmuyor canım. Benim tel eski ve cok iyi foto çekmiyor. Ondan programla belirginlestirmistim:) ama bugün belli olur kırmızılar gelecek mi bakicaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…