- 8 Ekim 2017
- 56
- 44
- 3
- 43
Ins hepımızın cnmTabi ki canim icini ferah tut olacak inşallah
Evet, antibiyotik kullanıyorum şu anDoktora gittin mi peki
Kuzum gelen giden yk ama hic icimden gelmedi yaa test yapmakk..adet agrilari oldugundan herhalde ama onlarda dunden beri azaldi bilmiym yaa karistim ck bu ay femara bide crinone jel kullandm belki onlar geciktiriyordur.Cidden mi inşallah pozitifleri görürsün yaa cuma gecesi hayirlara vesile olsunn
Sogani yapan arkadaslar yazsa daha iyi olur herhaldeDedin iyi aklıma geldi sipariş vereyim Hemennn araştırmalara gireyim. Bide ne sorucam ben kendime yine çörek otlu kür hazırladımsoğan kürünede başlıcam ona adet bittikten sonra herhalde ikisi bir yürür mü bide soğana ne zaman başlamak lazım onu tam bilemedim
Olmadi yarin yaparsin canimm insallah vardir daaKuzum gelen giden yk ama hic icimden gelmedi yaa test yapmakk..adet agrilari oldugundan herhalde ama onlarda dunden beri azaldi bilmiym yaa karistim ck bu ay femara bide crinone jel kullandm belki onlar geciktiriyordur.
Sifa versin Rabbim canimmEvet, antibiyotik kullanıyorum şu an
Keşke yapsaydın ilk idrarla, belirsizlik çok kötü be kuzu..Kuzum gelen giden yk ama hic icimden gelmedi yaa test yapmakk..adet agrilari oldugundan herhalde ama onlarda dunden beri azaldi bilmiym yaa karistim ck bu ay femara bide crinone jel kullandm belki onlar geciktiriyordur.
klomen içmeye başlayacağım 14. gün zten yumurta takibin gideceğim bittiği gün başlamak dogru gelmedı bna nedenseCanım adetinin bitti gün başla test yapmaya
Brn dr kist var dediği için yaptım kabuğuyla 1 soğanı kesip demledim sabah akşam içtim 4,5 cm kist vardı gitti adet olmaya yakın için hamilelik şüphesi yoktu oda önemli yoksa düşüğe sebep olur adet süresincede içtimSogani yapan arkadaslar yazsa daha iyi olur herhaldeseymaka canimm
hamile olunca ovilasyon testi kırmızı mı çıkıyorkızlar günaydın, benim bat dündü, dün akşam ovulasyon testi yaptım önceki günlere kıyasla daha koyulaşmıştı, ama bu sabah gebelik testi yaptım negatif
Aynen valla kafayı yedik. Bir hamile kalsaydık rahatlardık :)Olabilir valla benim adet düzenim bozuldu bu aralar bende öyle bişey olabilir. Bende ondan şüpheleniyorum. Valla bütün hayatımız bunlar oldu ya
Benim de dünden önceki gün ovulasyon testi kopkoyuydu pik yaptığı günle aynıydı. Ama bugun gebelik test yaptim negatif.. niye böyle olur anlamıyorumkızlar günaydın, benim bat dündü, dün akşam ovulasyon testi yaptım önceki günlere kıyasla daha koyulaşmıştı, ama bu sabah gebelik testi yaptım negatif
Bana sen hamilesin gibi geliyor inşallah geç döllenmedir ama değilsede üzülme en yakın zamanda hamiş olacağına inanıyorum canım moralini hiç bozmaCanEs canım test yaptım. Negatif. t çizgisi orası pembe ve dağınık. Fotoda hiç belli olmuyor. Bi programla belirginlestirmeye çalıştım. Gölge gibi olan yer pembe renkte. Ama yine de negatif işte
CanEs canım test yaptım. Negatif. t çizgisi orası pembe ve dağınık. Fotoda hiç belli olmuyor. Bi programla belirginlestirmeye çalıştım. Gölge gibi olan yer pembe renkte. Ama yine de negatif işte
Ya uzulmeyim diye kendime söz vermiştim ama elimde deil. Adet olana kadar üzülürüm. Olunca da ertesi günü geçer:). Bu ay çok farklı belirti hissetmistim bebekten dir diye düşünüyordum. Bakalım kırmızılar gelmezse yarın yinr yaparım. Ama gelirse de yapcak bişi kalmadı :)Bana sen hamilesin gibi geliyor inşallah geç döllenmedir ama değilsede üzülme en yakın zamanda hamiş olacağına inanıyorum canım moralini hiç bozma
Yok ilk yaptığımda çok açık gölge ydi sonra kuruyunca iyice belirginlesti. Ama normal fotoda hiç belli olmuyor canım. Benim tel eski ve cok iyi foto çekmiyor. Ondan programla belirginlestirmistim:) ama bugün belli olur kırmızılar gelecek mi bakicaz:)Testin aslını atabilir misin canım?
Bence de acele etme.
Kac dk oldu yaptigin kurudukca o daginiklik gitmistir.
Kafayi yemediysem orda bi golge goruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?