Eğer bu ay adetin geciktiyse ve hamile değilsen önümüzdeki ay şansın yüksektir canım iyi değerlendir yani :))Ya uzulmeyim diye kendime söz vermiştim ama elimde deil. Adet olana kadar üzülürüm. Olunca da ertesi günü geçer:). Bu ay çok farklı belirti hissetmistim bebekten dir diye düşünüyordum. Bakalım kırmızılar gelmezse yarın yinr yaparım. Ama gelirse de yapcak bişi kalmadı :)
Canım benim geçen ay bir gün gecikti :) benim normalde adetim çok gecikmez hemen gelir. Bugün adet olmam gerekiyor. Ama insaallah olmam yine de :))Eğer bu ay adetin geciktiyse ve hamile değilsen önümüzdeki ay şansın yüksektir canım iyi değerlendir yani :))
Yok ilk yaptığımda çok açık gölge ydi sonra kuruyunca iyice belirginlesti. Ama normal fotoda hiç belli olmuyor canım. Benim tel eski ve cok iyi foto çekmiyor. Ondan programla belirginlestirmistim:) ama bugün belli olur kırmızılar gelecek mi bakicaz:)
Evet ama dağınık ya. Ondan umidim gitti. Bir de 4 ocaktan buyana çok net belli olmasi gerekirken bu şekilde olunca korktum. Eylülde ilk denememde test yaptığımda gölge silik vardı pembe deildi. Ama ertesi gün adet olmuştum ama geçirdiğim en zor adet dönemi idi. Ama şimdi de böyle olunca pek heves kalmadı :) adet olursam pazt doğru doktora ama olmazsam yarın yine kesin test yaparım. InşaAllah olmammmmT de gölgeden bahsediyorsun degil mi
E o zaman çıkmış
Canım her ay mi soğan suyu yapıyorsun ben de bi sıkıntı yok ama geç yumurtluyorum o yüzden geç adet oluyorumGününde gelmezdi hiç ama soğan suyu sayesinde düzenli yumurtlayıp 30 günde bir adet oluyorum. Soğan yaptım yine ve 3ü 4ü gibi de yumurtam çatladı :) yarın da bekleyip olmazsam ertesi gün test yapacam canım
Evet ama dağınık ya. Ondan umidim gitti. Bir de 4 ocaktan buyana çok net belli olmasi gerekirken bu şekilde olunca korktum. Eylülde ilk denememde test yaptığımda gölge silik vardı pembe deildi. Ama ertesi gün adet olmuştum ama geçirdiğim en zor adet dönemi idi. Ama şimdi de böyle olunca pek heves kalmadı :) adet olursam pazt doğru doktora ama olmazsam yarın yine kesin test yaparım. InşaAllah olmammmm
Canım prolaktin süt salgılanmasını sağlayan hormon gebelerde, gebe olmayanlarda işe yüksekliği gebeliğe engel olur, ama stresten çok etkilenen bi hormon bu ay böyle diğer ay başka çıkabilir, doktorlar yüksekliği durumunda dostinex diye bi ilaç var onu veriyorlar düşmesi için, eğer öyleyse sana da onu verirler düşer yani merak etmeplojovic Şimdi baktim PRL 3. Gun 42,86 çikmis referans araligi da 4,79-23,3.
5. Gun 8,64 cikmis. PRL yuksek cikinca ne oluyor ki:/korktum suanda baya yuksek cikmis:/
Insaallah canim.benim.Hadi bakalım yarını bekleyelim :) ben daha belirgin çıkacağına inanıyorum.❤
Kesinlikle katiliyorum bide kafana takma diyenlere tekme tokat giresim var :))Kizlar keşke bi alet olsada hemen ilişkiden sonra olup olmadiğini anlasak:)
Maalesef her ay yapmam gerekiyor. Pico olduğu için düzenli yumurtlamıyorum. Soğan suyu düzenliyor. Ama çok şükür hormonlar normal. Her şey normalken yumurta neden büyüyüp çatlamıyor anlamıyorumCanım her ay mi soğan suyu yapıyorsun ben de bi sıkıntı yok ama geç yumurtluyorum o yüzden geç adet oluyorum
Insallah... sogan kurunu denedin miTatlım çok teşekkür ediyorum ben de zaman zaman umutlanıyordum zaman zamanda umudumu kaybediyordum ama neyse bu ay kısmet degilmiş diger aya inşallah
Cnm ben gecen ay yaptim sogan kurunu bu ay hamileyim..adet bitiminden 3 gun zonra sabah aksam 15 gun boyuncakabugun soymadan 4 e bolup 1,5 bardak suda kaynatip suyunu iciyorsun. Sabah aksam taze olarak yapacaksin...insallah rabbim en kisa zamanda nasip eder insallahSogani yapan arkadaslar yazsa daha iyi olur herhaldeseymaka canimm
Kac gun gecikti cnmHala adet olmadım. Belirtim de yok
Dün olmam gerekiyordu. Hala gelmedi. Belirtim de gitti. Arada sızım vardı dün ve önceki gün. Bugün hicbir şeyim yok. Benim yumurtam çatladı eminim. Adetime yaklaştığımda göğüslerim buyur o da var. Gebelik yoksa olmam gerekir mıydı yoksa yumurta çatlasa da adet olunmayabilir mu acabaKac gun gecikti cnm
Ay inşallah benim de öyle olur. Geçen ay yaptım adet oldum. Bu ay da yaptım geciktiCnm ben gecen ay yaptim sogan kurunu bu ay hamileyim..adet bitiminden 3 gun zonra sabah aksam 15 gun boyuncakabugun soymadan 4 e bolup 1,5 bardak suda kaynatip suyunu iciyorsun. Sabah aksam taze olarak yapacaksin...insallah rabbim en kisa zamanda nasip eder insallah
Insallah olmazsin.. benimde adetten once gogus hassasiyetim olurdu ama bu sefer 10 gun onceden agrimaya basladi baska sa belirti yoktu...,Dün olmam gerekiyordu. Hala gelmedi. Belirtim de gitti. Arada sızım vardı dün ve önceki gün. Bugün hicbir şeyim yok. Benim yumurtam çatladı eminim. Adetime yaklaştığımda göğüslerim buyur o da var. Gebelik yoksa olmam gerekir mıydı yoksa yumurta çatlasa da adet olunmayabilir mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?