Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eğer bu ay adetin geciktiyse ve hamile değilsen önümüzdeki ay şansın yüksektir canım iyi değerlendir yani :))

Eğer bu ay adetin geciktiyse ve hamile değilsen önümüzdeki ay şansın yüksektir canım iyi değerlendir yani :))
Canım benim geçen ay bir gün gecikti :) benim normalde adetim çok gecikmez hemen gelir. Bugün adet olmam gerekiyor. Ama insaallah olmam yine de :))ama olursam bu sefer 4.günü doktora gideceğim. Busefer doktor kontrolünde olmak istiyorum

T de gölgeden bahsediyorsun degil mi
E o zaman çıkmış

T de gölgeden bahsediyorsun degil mi
E o zaman çıkmış
Evet ama dağınık ya. Ondan umidim gitti. Bir de 4 ocaktan buyana çok net belli olmasi gerekirken bu şekilde olunca korktum. Eylülde ilk denememde test yaptığımda gölge silik vardı pembe deildi. Ama ertesi gün adet olmuştum ama geçirdiğim en zor adet dönemi idi. Ama şimdi de böyle olunca pek heves kalmadı :) adet olursam pazt doğru doktora ama olmazsam yarın yine kesin test yaparım. InşaAllah olmammmm

Canım her ay mi soğan suyu yapıyorsun ben de bi sıkıntı yok ama geç yumurtluyorum o yüzden geç adet oluyorum

Hadi bakalım yarını bekleyelim :) ben daha belirgin çıkacağına inanıyorum.❤

plojovic Şimdi baktim PRL 3. Gun 42,86 çikmis referans araligi da 4,79-23,3.

5. Gun 8,64 cikmis. PRL yuksek cikinca ne oluyor ki:/ korktum suanda baya yuksek cikmis:/
Canım prolaktin süt salgılanmasını sağlayan hormon gebelerde, gebe olmayanlarda işe yüksekliği gebeliğe engel olur, ama stresten çok etkilenen bi hormon bu ay böyle diğer ay başka çıkabilir, doktorlar yüksekliği durumunda dostinex diye bi ilaç var onu veriyorlar düşmesi için, eğer öyleyse sana da onu verirler düşer yani merak etme

Canım her ay mi soğan suyu yapıyorsun ben de bi sıkıntı yok ama geç yumurtluyorum o yüzden geç adet oluyorum
Maalesef her ay yapmam gerekiyor. Pico olduğu için düzenli yumurtlamıyorum. Soğan suyu düzenliyor. Ama çok şükür hormonlar normal. Her şey normalken yumurta neden büyüyüp çatlamıyor anlamıyorum

Sogani yapan arkadaslar yazsa daha iyi olur herhalde seymaka canimm
Cnm ben gecen ay yaptim sogan kurunu bu ay hamileyim..adet bitiminden 3 gun zonra sabah aksam 15 gun boyuncakabugun soymadan 4 e bolup 1,5 bardak suda kaynatip suyunu iciyorsun. Sabah aksam taze olarak yapacaksin...insallah rabbim en kisa zamanda nasip eder insallah

Kac gun gecikti cnm
Dün olmam gerekiyordu. Hala gelmedi. Belirtim de gitti. Arada sızım vardı dün ve önceki gün. Bugün hicbir şeyim yok. Benim yumurtam çatladı eminim. Adetime yaklaştığımda göğüslerim buyur o da var. Gebelik yoksa olmam gerekir mıydı yoksa yumurta çatlasa da adet olunmayabilir mu acaba

Ay inşallah benim de öyle olur. Geçen ay yaptım adet oldum. Bu ay da yaptım gecikti

Insallah olmazsin.. benimde adetten once gogus hassasiyetim olurdu ama bu sefer 10 gun onceden agrimaya basladi baska sa belirti yoktu...,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…