Bende gecen ay yaptim adet oldum bu ay olmadim hamileyim ins seninde gecikme degil hamileliktirAy inşallah benim de öyle olur. Geçen ay yaptım adet oldum. Bu ay da yaptım gecikti
Adet olmak istemiyoruz diye beyin vücuda sinyal gönderiyor, adet bir türlü sökülmüyor.. bebek isteyince sinyal yerine ulaşmıyor mu nedir
Inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım :)Insallah olmazsin.. benimde adetten once gogus hassasiyetim olurdu ama bu sefer 10 gun onceden agrimaya basladi baska sa belirti yoktu...,
Benimde dün cok akıntim vardi bügün kesilmiş yumurtlama oldu herhalde neysekı dün aksamKesinlikle katiliyorum bide kafana takma diyenlere tekme tokat giresim var :))
Ay inşallah canimmmm. Düşündükçe kalbim pıt pıt çarpıyor heyecandan :)Bende gecen ay yaptim adet oldum bu ay olmadim hamileyim ins seninde gecikme degil hamileliktir
Sgl xanim tesekkurler...Inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım :)
bu şekilde olup hamile olan çok kişi okudum canım burdaBenim de dünden önceki gün ovulasyon testi kopkoyuydu pik yaptığı günle aynıydı. Ama bugun gebelik test yaptim negatif.. niye böyle olur anlamıyorum
burda okuuduklarıma göre öyleymiş :) yumurtlama günündeki gibi kıpkırmızı oluyormuş, ben yaklaşık 20 gündür yapıyorum testi ve cidden yumurtlama günümde kıpkırmızı oldu , sonra silikleşti ve tamamen kayboldu, ve birkaç gün sonra tekrar yavaş yavaş koyulaşmaya başladıhamile olunca ovilasyon testi kırmızı mı çıkıyor
Canım prolaktin süt salgılanmasını sağlayan hormon gebelerde, gebe olmayanlarda işe yüksekliği gebeliğe engel olur, ama stresten çok etkilenen bi hormon bu ay böyle diğer ay başka çıkabilir, doktorlar yüksekliği durumunda dostinex diye bi ilaç var onu veriyorlar düşmesi için, eğer öyleyse sana da onu verirler düşer yani merak etme
BennKizlar bende bu sene hamile kalmak istiyorum. Aranizda pko lu olan var mi
Neler yapiyorsun canim peki dr ilac falan verdimi
Kizlar keşke bi alet olsada hemen ilişkiden sonra olup olmadiğini anlasak:)
Aaaa nasıl yani soğan enfeksiyona iyi gelir aslında eminmisin soğandan olduğunaHayır canım :) ♡ O da olur İnşaallah. Soğan Kürü yapmıştım ama bende enfeksiyon yaptı. Dertsiz başıma dert açtım. Şimdi onunla uğraşıyorum :)
Bnmde dun veya bugun olmam gerekiyoduhala gelen giden yk kasilmalar var kasiklarimda.ama adetten her ay agriyan bi agrimda var.sabaha kdr olmazsam eger test yapayim diyrm ama korkuyrm yaa.igneden sona 15.gun bugun.ne diyosunuz kizlarr
Bana da iyi geldi diyordum. Soğan bitti regl oldum, hemen ardından kasık ağrısı mahvetti beni. Dr gittim enfeksiyon var dedi. Bana yaramadı ne yazık kiAaaa nasıl yani soğan enfeksiyona iyi gelir aslında eminmisin soğandan olduğuna
Tatlım çok teşekkür ediyorum ben de zaman zaman umutlanıyordum zaman zamanda umudumu kaybediyordum ama neyse bu ay kısmet degilmiş diger aya inşallah
@plojovic Şimdi baktim PRL 3. Gun 42,86 çikmis referans araligi da 4,79-23,3.
5. Gun 8,64 cikmis. PRL yuksek cikinca ne oluyor ki:/korktum suanda baya yuksek cikmis:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?