Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah olmazsin.. benimde adetten once gogus hassasiyetim olurdu ama bu sefer 10 gun onceden agrimaya basladi baska sa belirti yoktu...,
Inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım :)

hamile olunca ovilasyon testi kırmızı mı çıkıyor
burda okuuduklarıma göre öyleymiş :) yumurtlama günündeki gibi kıpkırmızı oluyormuş, ben yaklaşık 20 gündür yapıyorum testi ve cidden yumurtlama günümde kıpkırmızı oldu , sonra silikleşti ve tamamen kayboldu, ve birkaç gün sonra tekrar yavaş yavaş koyulaşmaya başladı

Doktorumla konustum bugun, benzer durum yaşayan varsa onlara da bilgi olsun diye yaziyorum. Adetin 3. Gunu 42,86 5.gunu 8,64 çikti. Eger ikiside yuksek ciksaymis ilac vercekti. Bi dusuk bi yuksek cikabilirmis

Bnmde dun veya bugun olmam gerekiyodu hala gelen giden yk kasilmalar var kasiklarimda.ama adetten her ay agriyan bi agrimda var.sabaha kdr olmazsam eger test yapayim diyrm ama korkuyrm yaa.igneden sona 15.gun bugun.ne diyosunuz kizlarr

Bence adet belirtin yoksa test yap kuzum bi kafanı rahatlat bence, iğneden sonra eğer genelde 14. Gün adet olunur ama dilersen akşama kadar bekle

Tatlım çok teşekkür ediyorum ben de zaman zaman umutlanıyordum zaman zamanda umudumu kaybediyordum ama neyse bu ay kısmet degilmiş diger aya inşallah

İnşallah kuzum daha fazla bekletmez Allah. Üzülmemek elde değil ama üzülme, üzülme ki hormoncuklar etkilenmesin ota b.ka etkileniyolar zaten bir sonraki aya pırıl pırıl başla

@plojovic Şimdi baktim PRL 3. Gun 42,86 çikmis referans araligi da 4,79-23,3.

5. Gun 8,64 cikmis. PRL yuksek cikinca ne oluyor ki:/ korktum suanda baya yuksek cikmis:/

Canım prolaktinin ilk sefer yüksek çıkmış birşeye stres mi yaptın öncesinde ya da aynı gün ? Stres çok etkiliyor bu hormonu, tedirginlik,panik, kaygı tamamen prolaktine yansıyor. Benimde 40 civarındaydı sonra 30 larda çıktı doktor buna çok yüksek diyemeyiz dedi sende içini rahat tut zaten diğer gün epey normale inmiş maşallah keşke benimde inse

Çok fazla stres yapma fazla incir tüketme heleki incir kürü aslaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…