Bana da iyi geldi diyordum. Soğan bitti regl oldum, hemen ardından kasık ağrısı mahvetti beni. Dr gittim enfeksiyon var dedi. Bana yaramadı ne yazık ki
Dedin iyi aklıma geldi sipariş vereyim Hemennn araştırmalara gireyim. Bide ne sorucam ben kendime yine çörek otlu kür hazırladımsoğan kürünede başlıcam ona adet bittikten sonra herhalde ikisi bir yürür mü bide soğana ne zaman başlamak lazım onu tam bilemedim
Erken yumurtlama olabiliyor bazen adeti bittiği gün yumurtlayan bile var canım. Benim adetim 7 gün sürer mesela 8. Gün başlıyorum. Bi ara 10. Gün yumurtlamıştım. Bu yüzden riske atmamak için erken başladım. Genelde herkes o şekilde başlar. Ama sen bilirsin yinede.klomen içmeye başlayacağım 14. gün zten yumurta takibin gideceğim bittiği gün başlamak dogru gelmedı bna nedense
Okuduğum yasin-i şerif, mülk suresi, nebe suresi,cuma suresi, kıyamet suresi, inşirah suresi,100 rabbi hebli minessalihin, 100 ya şaafi,100 el mubdiu,100 Allahü Ekber,100 Suphanallah, 100 elhamdülillah, 3 ihlas, 1 fatiha,1 Felak, 1 nas,1 bakara suresi evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı evlat,hamile olanlara sağ salim kucaklarına almaları,yeni doğum yapanlara sağ salim büyütmeleri,hasta olanlara şifa,dertli olanlara deva,borçlu olanlara eda ve bilmedigim kabul olunmasını istediğiniz her ne duanız varsa kabulü icin üzerine alıp Amin diyen herkeze hediyemdir.Rabbim kabul eder inşallah hayırlı cumalar ❤
Ahahahaha aaayyyyyyy inlettim ortalığı gülerken
Hep doğum kontrol hapı verdiler o kadar. Ama hormonlarım normal insülin direncim de yok. Sadece âdetlerim düzensizdi o da soğan suyu ile düzenlendi. Pico olanlarda D vitamini eksikliği olurmuş canım o da yumurtaların gelişmesini önleyip kısırlık yaparmış. Bunu duydum hemen dahiliyeye gittim komple baktı yine. Her şey normal ama D yok denecek kadar az çıktı. Belki de bu yüzden âdetlerim düzensiz ama her şeyim normal çıkıyordu. 3 kutu ilaç verdi günde 30 damla iç dedi. Bu ay oldu bunlar ve ilk defa yumurtlama zamanımda lekelenmem oldu. Yani yumurtam çatladı. Bu ay folik asit de kullandım. Dün adet olmam lazımdı canım olmadım. Bugün de gelmedi hala. Eğer gebelik varsa D vitamini sayesinde olabilir diye düşünüyorumNeler yapiyorsun canim peki dr ilac falan verdimi
Maalesef her ay yapmam gerekiyor. Pico olduğu için düzenli yumurtlamıyorum. Soğan suyu düzenliyor. Ama çok şükür hormonlar normal. Her şey normalken yumurta neden büyüyüp çatlamıyor anlamıyorum
Canım bende soğan kürü yaptım hiç enfeksiyon falan yapmadı varsa bile enfeksiyona iyi gelir. Soğandan değildir bence o.Bana da iyi geldi diyordum. Soğan bitti regl oldum, hemen ardından kasık ağrısı mahvetti beni. Dr gittim enfeksiyon var dedi. Bana yaramadı ne yazık ki
Ben de öyle okumustum umitlenmistim. Ama şimdi de testim böyle çıktı. Aksama kadar belli olur olmazsam bi daha testbu şekilde olup hamile olan çok kişi okudum canım burda
Adet olmak istemiyoruz diye beyin vücuda sinyal gönderiyor, adet bir türlü sökülmüyor.. bebek isteyince sinyal yerine ulaşmıyor mu nedir
Acaba tekrar yapsam olur mu ki canım, antibiyotik fayda etmiyor, ölüyorum resmenCanım bende soğan kürü yaptım hiç enfeksiyon falan yapmadı varsa bile enfeksiyona iyi gelir. Soğandan değildir bence o.
tm cnm dediğini yaparım çok teşekkür ederim haklısınErken yumurtlama olabiliyor bazen adeti bittiği gün yumurtlayan bile var canım. Benim adetim 7 gün sürer mesela 8. Gün başlıyorum. Bi ara 10. Gün yumurtlamıştım. Bu yüzden riske atmamak için erken başladım. Genelde herkes o şekilde başlar. Ama sen bilirsin yinede.
Aminnnn Allah kabul etsin insaallah :) Allah razı olsun senden :) Hayırlı cumalarOkuduğum yasin-i şerif, mülk suresi, nebe suresi,cuma suresi, kıyamet suresi, inşirah suresi,100 rabbi hebli minessalihin, 100 ya şaafi,100 el mubdiu,100 Allahü Ekber,100 Suphanallah, 100 elhamdülillah, 3 ihlas, 1 fatiha,1 Felak, 1 nas,1 bakara suresi evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı evlat,hamile olanlara sağ salim kucaklarına almaları,yeni doğum yapanlara sağ salim büyütmeleri,hasta olanlara şifa,dertli olanlara deva,borçlu olanlara eda ve bilmedigim kabul olunmasını istediğiniz her ne duanız varsa kabulü icin üzerine alıp Amin diyen herkeze hediyemdir.Rabbim kabul eder inşallah hayırlı cumalar ❤
Valla ne desem yalan olur ama bence soğana bağlama derim. Soğan gripte bile enfeksiyonu öldüren birşey antibiyotik gibi yani. Umumi bir tuvalet kullanmışsan kapmış olabilirsin malesef yada ( bir ihtimal ) eşin kapmışsa eşinden bulamıştır. Bu süreçte daha çok kapıyoruz malesef geçmiş olsun canım atlatırsın inşallah hemen
Sinyale gürültü karışıyor, tam anlaşılmıyor zaarHeh valla doğru dedin beyin bebek deyince “ney ney neeeyyy “ diyor basmıyor galba
Sen hormonlara baktirdin mı? Benim hep normal çıktı şimdiye kadar. Yıllardır kadın doğum hastanelerinde süründüm. Her zaman her şeyim normal çıktı. Doktorlar bile şaşırıyordu. Geçen ayın sonlarında bir sayfada insülin direncini duydum. Yumurtalar şeker tutarmış. Hemen adetin 3. Günü dahiliyeye gittim. Komple normal çıktı ama D vitaminim yok denecek kadar az çıktı. Bu yumurtanın gelişip çatlamasını önler ve kısırlık yapar. Belki de yıllardır tek sorunum buydu ve hiç bakmadılar. D vitamini aldım bu ay ve yumurtlama günüm tam zamanında oldu. Şimdi de adetim gecikti. Eğer gebelik varsa bunun sayesinde olabilir. Sen baktır canım her şeyin normalseBende de aynı durum var canım prolaktinim falan yüksek o ayrı ama yumurtam büyümüyor çatlamıyor zaten ekip başı yumurta o da büyümeyecekse çatlamıcaksa nasıl yapıcaz çocuğu
Doktorumla konustum bugun, benzer durum yaşayan varsa onlara da bilgi olsun diye yaziyorum. Adetin 3. Gunu 42,86 5.gunu 8,64 çikti. Eger ikiside yuksek ciksaymis ilac vercekti. Bi dusuk bi yuksek cikabilirmis
Ahahahaha aaayyyyyyy inlettim ortalığı gülerkenmemiktolar tombiktooo
Aynı anda yapma beybi. Soğana başla adetten itibaren 7.gün başlanıyor 15 gün sabah öğle ya da akşam yemekten önce ve yatmadan önce
Kuzummm yine çok düşüncelisin ağzına diline yüreğine sağlık.Okuduğum yasin-i şerif, mülk suresi, nebe suresi,cuma suresi, kıyamet suresi, inşirah suresi,100 rabbi hebli minessalihin, 100 ya şaafi,100 el mubdiu,100 Allahü Ekber,100 Suphanallah, 100 elhamdülillah, 3 ihlas, 1 fatiha,1 Felak, 1 nas,1 bakara suresi evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı evlat,hamile olanlara sağ salim kucaklarına almaları,yeni doğum yapanlara sağ salim büyütmeleri,hasta olanlara şifa,dertli olanlara deva,borçlu olanlara eda ve bilmedigim kabul olunmasını istediğiniz her ne duanız varsa kabulü icin üzerine alıp Amin diyen herkeze hediyemdir.Rabbim kabul eder inşallah hayırlı cumalar ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?