Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Acaba tekrar yapsam olur mu ki canım, antibiyotik fayda etmiyor, ölüyorum resmen
15 gün kullanımı bu ay bittiyse şimdi adetsin sanırım diğer adet tarihinden 10 gün önce başlayacaksın canım. Birinden duymuştum sirkeli su ile taharet yapıyordu ama enfeksiyona da iyi gelir mi bilmiyorum canım. Bi araştır istersen.

Bana da iyi geldi diyordum. Soğan bitti regl oldum, hemen ardından kasık ağrısı mahvetti beni. Dr gittim enfeksiyon var dedi. Bana yaramadı ne yazık ki

Yok soğan kürü idrar yolunu temizler üşütmüşsündür sen. Bende bu ay çörek otu kürüyle maydonoz buharı yapmıştım bende enfeksiyon oldum. Ama üşüttüğüm için olduğunu biliyorum yoksa hepsi gerçekten faydalı.

Şüphesiz canım.. Geçti mi enfeksiyon peki. Tedavi görüyor musun

Ayy sirke asidik değil mi zararı olur onun kıs ben korkarım

Adet olmak istemiyoruz diye beyin vücuda sinyal gönderiyor, adet bir türlü sökülmüyor.. bebek isteyince sinyal yerine ulaşmıyor mu nedir

Haha ne güldüm bende bebek diye tutturduğum zaman adet geç gelmişti. Bu ay biraz acı çektim ya geçsin yeter bu ay olmasa öteki ay dedim anında adet oldum hatta erken oldum

Şüphesiz canım.. Geçti mi enfeksiyon peki. Tedavi görüyor musun

Yok doktor yolunda regl oldum idrar tahlili veremedim antibiyotik yazcak mecbur. Yanma vardı idrarda birde hiç yapmamışım gibiydi. İki gündür günde 4 litre su içmişimdir çok iyi geldi şimdi iyiyim

Allah razı olsun bitanem diline sağlık cümlemizi bulsun inşallah

Yok doktor yolunda regl oldum idrar tahlili veremedim antibiyotik yazcak mecbur. Yanma vardı idrarda birde hiç yapmamışım gibiydi. İki gündür günde 4 litre su içmişimdir çok iyi geldi şimdi iyiyim

Sistit'tir o muhtemelen. Kendini sıcak tutunca geçiyor hemen.

Allah şifamızı versin

Tamam canım sağol dün akşam bir kaşık çörek otu yemiştim devam etmiyim soğana geçeyim 7. Gün pazardanda 2 kilo soğan almıştım iyi oldu içerim bol bol buram buram soğan kokutuyomu

Yok bea kokmuyomusun bence ama kaynatırken kötü kokuyor. Kahverengi kabuklu olcak kabuklarını soyup 4 e bölceksin. 1,5 su bardağını kaynatıp kaynayan suyun içine soğanları atıp 5 dk da öyle kaynatçan zaten ondan da 1 bardak çıkıyo sonra burnunu kapatıp hooop fondip yapçan

Sıcak olmucak ama içerken. İlk bir kötü geliyorda sonra bayağı alışıyosun ayıptır sölemesi bi geğirirken fena soğan tadı geliyor ahasjsjajja

Sistit'tir o muhtemelen. Kendini sıcak tutunca geçiyor hemen.

Allah şifamızı versin
Amin inşallah. İdrar yolları hemen hastalığa açık ben yıllardır sürekli olurum. Bıktım yani bıktım

Evet doğru sölüyosun d vitamini ve insülin direncime hiç baktırmadım. Onlar içinde adetin 3. Günü gitmek şart değil heralde de mi ? İnsülin için açmı olmak lazım

Aha tam benlik çocuk yapcAm diye kocayı kaçırırım ben. Akşamları bi gaaaarrrkkk yapsam tamam koca iptal

Evet doğru sölüyosun d vitamini ve insülin direncime hiç baktırmadım. Onlar içinde adetin 3. Günü gitmek şart değil heralde de mi ? İnsülin için açmı olmak lazım
Şart değil sanırım ama sen adetin 3. Günü git komple baksın canım. Aç karnına yapılır insülin de. Hormon kan insülin vitamin her şeyine bakar

Aha tam benlik çocuk yapcAm diye kocayı kaçırırım ben. Akşamları bi gaaaarrrkkk yapsam tamam koca iptal

AHAHAHA e kusura bakmasın analık müessesi böle oluyor işte herşeyi göze alıyorsun. Aman bişey olmaz çok mıçmıç olmadan icraata bakarsınız anlamaz bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…