Ben ilk defa baktırdığım için çok utandımAlttan muayene artık bademcikletime baktırmak gibi geliyonapalım kuzu beybi için insan katlanıyor şekerde alırım artıkın
Ben ilk defa baktırdığım için çok utandımRahat olamıyosun mübarek.
Alttan muayene artık bademcikletime baktırmak gibi geliyonapalım kuzu beybi için insan katlanıyor şekerde alırım artıkın
Canim bende simdi alsam d vitamini ve folikasit kullansam zarari olmaz dmi. Insallah hamilesindirHep doğum kontrol hapı verdiler o kadar. Ama hormonlarım normal insülin direncim de yok. Sadece âdetlerim düzensizdi o da soğan suyu ile düzenlendi. Pico olanlarda D vitamini eksikliği olurmuş canım o da yumurtaların gelişmesini önleyip kısırlık yaparmış. Bunu duydum hemen dahiliyeye gittim komple baktı yine. Her şey normal ama D yok denecek kadar az çıktı. Belki de bu yüzden âdetlerim düzensiz ama her şeyim normal çıkıyordu. 3 kutu ilaç verdi günde 30 damla iç dedi. Bu ay oldu bunlar ve ilk defa yumurtlama zamanımda lekelenmem oldu. Yani yumurtam çatladı. Bu ay folik asit de kullandım. Dün adet olmam lazımdı canım olmadım. Bugün de gelmedi hala. Eğer gebelik varsa D vitamini sayesinde olabilir diye düşünüyorum
Kırmızılar geldi benimyani ovulasyon koyu çıkıp gebelik testi gölge gibi de çıksa adet olunur itinayla. Benimki zaten Anca bi gün gecikir oda 6 ayda bir neyse ben biraz üzülüp geleyim.
R4bi4
Geçen ay randevu aldım doktora gittim yer değiştirmişler erkek doktor varmış alttan muayene demez mi kim yapacak dedim stajyere doktor dedi erkek o dedim nolcak doktor o dedi donu topladığım gibi kaçtım hastanedenne gülmüştüm kendi kendime. Böyle rezillik yaşayanda var yani ben gibi
Amiiinn. Allah razi olsun sizinde ne dualariniz varsa kabul olsun insallahAminnnn Allah kabul etsin insaallah :) Allah razı olsun senden :) Hayırlı cumalar
Hadi ya bilmiyorum o zamanBenden onu istediler. Eczaneden alıp içiyosun. 2 saat sonra da kan veriyosun. Yani hem şeker yüklemesinden önce hem de sonrası kan verdim :/
benim dün olmam gerekiyordu, bugün de olacakmış gibi bir belirti yok ama testte silik çizgi bile çıkmadı, bir iki gün daha olmazsa bir daha test yapıcam elimde tek test kaldı, eğer haftasonu da olmazsam pazartesi falan yaparım diye düşünüyorumBen de öyle okumustum umitlenmistim. Ama şimdi de testim böyle çıktı. Aksama kadar belli olur olmazsam bi daha test
Inşallah canım. Folik asit alabilirsin. Ben folbiol kullanıyorum. İnofolic combi de aldım o daha iyiymiş keşke önce alsaydım. Icerigini çok sevdim. Sen de onu al. D vitaminini eczane verir mi bilmem ama doktor yazarsa daha iyi. Ona göre dozunu ayarlıyor çünkü. Benimkinin dozu fazlaydıCanim bende simdi alsam d vitamini ve folikasit kullansam zarari olmaz dmi. Insallah hamilesindir
bende de var test 2 gün önce yumurtlama günümdü ağrım da vardı dün ovilasyon testi yaptım silik çıktı testi yapmaya devam mı edeyim o zmn :)burda okuuduklarıma göre öyleymiş :) yumurtlama günündeki gibi kıpkırmızı oluyormuş, ben yaklaşık 20 gündür yapıyorum testi ve cidden yumurtlama günümde kıpkırmızı oldu , sonra silikleşti ve tamamen kayboldu, ve birkaç gün sonra tekrar yavaş yavaş koyulaşmaya başladı
Bende de D vitamini eksikliği çıktı hem de çok eksik. Ama dr bana bu gebeliğe engel demedi. Ne biçim dr bunlar yaHadi ya bilmiyorum o zaman
Ben adetim bittikten 4 gün sonra falan başladım. Geçen ay adet oldum. Bu ay gelmedi hala. Günde 2 bardak ac karnına iciyorsun. Sabah akşam yaptım benKizlar sogan kuru Nasil yapiliyor tarif eder misiniz birde gunde kac bardak kac gun icecegim icmeye ne zaman baslayacagim
Canim dahiliye gittim kan testi yaptrdim butun herseye bakti b12 ve folikasit alt sinirdan biraz yuksekti d vitamini hatırlamıyorum ama b12 ve folikasit kullanmak istedim degerlerin normal diye yazmadiInşallah canım. Folik asit alabilirsin. Ben folbiol kullanıyorum. İnofolic combi de aldım o daha iyiymiş keşke önce alsaydım. Icerigini çok sevdim. Sen de onu al. D vitaminini eczane verir mi bilmem ama doktor yazarsa daha iyi. Ona göre dozunu ayarlıyor çünkü. Benimkinin dozu fazlaydı
Inşallah canım. Folik asit alabilirsin. Ben folbiol kullanıyorum. İnofolic combi de aldım o daha iyiymiş keşke önce alsaydım. Icerigini çok sevdim. Sen de onu al. D vitaminini eczane verir mi bilmem ama doktor yazarsa daha iyi. Ona göre dozunu ayarlıyor çünkü. Benimkinin dozu fazlaydı
D vitaminin 8 küsür çıktı. Doktor çok düşük dedi 3 kutu yazdı. 3. Kutu bitmek üzere benim. Adet olmazsam eğer ilaç bitince hem beta hem de d vitamini tahlili yapacam :) doktor demedi bana engel diye dahiliyeye gitmiştim ona da demedim çocuk istiyorum diye. Tahlil sonucumu alıp kadın doğuma gidecektim. Bir sprun çıkmayınca gitmedim. Nette okudum ben d eksikliğini. Tüp bebekte bile d eksikse yapmıyorlarmış hemenBende de D vitamini eksikliği çıktı hem de çok eksik. Ama dr bana bu gebeliğe engel demedi. Ne biçim dr bunlar yaSinir oldum şimdi.
Sana dr mu önerdi d vitamini. Ne kullanıyorsun
Canim kac sogani kac lt suda kaynaticamBen adetim bittikten 4 gün sonra falan başladım. Geçen ay adet oldum. Bu ay gelmedi hala. Günde 2 bardak ac karnına iciyorsun. Sabah akşam yaptım ben
D vitamini ne kullaniyosun canimD vitaminin 8 küsür çıktı. Doktor çok düşük dedi 3 kutu yazdı. 3. Kutu bitmek üzere benim. Adet olmazsam eğer ilaç bitince hem beta hem de d vitamini tahlili yapacam :) doktor demedi bana engel diye dahiliyeye gitmiştim ona da demedim çocuk istiyorum diye. Tahlil sonucumu alıp kadın doğuma gidecektim. Bir sprun çıkmayınca gitmedim. Nette okudum ben d eksikliğini. Tüp bebekte bile d eksikse yapmıyorlarmış hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?