Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ayy inanır mısın banada kadın doktorlar aşırı suratsız geliyor ve özellikle erkek doktor olsun diye bakıyorum. Daha ilgiliz ve hassas geliyorlar. Aman zaten adam günde kaç tane görüyor benimkini mi unutamıcak

Unutur adam nerden hatırlıcakta ben hiç alttan muayene olmamıştım oda denk gelince tutuştum geçen gün kadın doktorda siftah yaptım bide benim koca aşırı kıskanç sağlık dinlemicek cinsten kudurur vallaha

Kızlar benim adetimin üzerinden zaman geçti akıntım var ( sanırım soğuktan daha fazla oluyor ) ama beyaz akıntıda gelmiş. Beyaz akıntı yaşayan var mı adetten sonra neden olur ki bu ?
canım benımde adetten sonra sarısmı bı koyu akıntım oldu 1 gun bugun kesildi 1 gün sürdü ama nedenını bılmıyorum belkı yumurtlamadır ben deneme yaptım o yuzden bence sende dene ?

canım benımde adetten sonra sarısmı bı koyu akıntım oldu 1 gun bugun kesildi 1 gün sürdü ama nedenını bılmıyorum belkı yumurtlamadır ben deneme yaptım o yuzden bence sende dene ?

Valla ovulasyon testlerine başladım ama daha tık yok gibi beyaz akıntı yazınca enfeksiyon mantar falan yazıyor evhamlandım

Valla ovulasyon testlerine başladım ama daha tık yok gibi beyaz akıntı yazınca enfeksiyon mantar falan yazıyor evhamlandım

Oluyo o evham yapma. Bazen süt beyaz akıntı geliyor normalmiş hepsi. Kaşıntı ve koku yoksa hiç bişey yoktur

Senin 8 çıkmış benim 4 :))) Güneşe çık dedi bana dr. Başka bi öneride bulunmadı :/ Söylediğin iyi oldu ya, en azından bilinçlenmiş olduk canım. İnşaallah güzel haberlerini alırız ♡

enfeksiyon olunca sarı akıntı oluyor canım. beyaz akıntı gebelik belirtileri arasında

Benim kocada bir ara dermatoloğa gitmişti orda küçük bir ben var diye doktor kadın çıkmış diyoki aldı, evirdi, çevirdi bir göz mesafesi kadar uzağımdaydı çok çekindim diyo. Halbuki ben bile duyunca çekinmedim doktor iyi olsunda aman valla isterse akşama kadar oturup baksın

Oluyo o evham yapma. Bazen süt beyaz akıntı geliyor normalmiş hepsi. Kaşıntı ve koku yoksa hiç bişey yoktur

Kaşıntı koku yokta baya süt beyaz. Anacım valla ebem karı gibi patiklerle geziyorum evde dışarda desen 2 çoraplayım. Ben anlamıyorum ki üşütüyomuyum neyim napçağımı şaşırdım artık beeee oooffff

Ona bende çözüm bulamadım hala bulabileceğimi sanmıyorum annemin yün yeleğini koca patikleri çıkarmıyorum ama oluyo sıcaktan mı acaba seymaka

Kızlar bat günüm dündü ve hala olmadım ara ara akıntım oluyor başın çok agrıyor ve de belim kan testi yapsam çıkar mı biraz daha mı bekleyeyim

Üzülme be kıyamam. Yaşasın adet kardeşliği geçecek bu günlerde üzülme zaman gelcek markette pedlere bakıp dil çıkarır geçeriz
:)) bak bunu yapmayı çok isterim pedlerin yanından gecmem artik:) saolun canim Benim. Yani bi umitlenip böyle ortada kalınca kirmizlarla az şok gecirdim:)) ama yarin geçer insaallah. Sonra da hepimiz şu hayirli bebek haberlerini alalım insaallah yaaa.

Belki de daha idrara gecmemistir ondandir insaallah :) pzt ye kadar sabredebilirsen ne güzel valla. O zaman net çıkar gerçi. InşaAllah bebis seninledir canim

Uzayan akıntı deil de normal beyaz akinti ise daha yumurtlama gününde deilsin ama az kalmış demektir. Yarın ya da diğer gün gelir ovulasyon piki:) enfeksiyon deildir. Koku kaşıntı yok nasılsa :)

20 ocak benimm :/

Bir sonraki adet gunum 14 Şubat takvime göreartık bakalım sevgililer gününde veririm belki bebek müjdesini. Ya da kırmızilarla bat günümü kutlamis olacam
Yaaaaaaa ben hiç düşünemedim bu bölümü benim 12 şubat ne yani şimdi sevgililer gününde romantizm yaşayıp çocuk yapcamza adet stresimi yaşıcaz puffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…