R4bi4
Geçen ay randevu aldım doktora gittim yer değiştirmişler erkek doktor varmış alttan muayene demez mi kim yapacak dedim stajyere doktor dedi erkek o dedim nolcak doktor o dedi donu topladığım gibi kaçtım hastanedenne gülmüştüm kendi kendime. Böyle rezillik yaşayanda var yani ben gibi
Ayy inanır mısın banada kadın doktorlar aşırı suratsız geliyor ve özellikle erkek doktor olsun diye bakıyorum. Daha ilgiliz ve hassas geliyorlar. Aman zaten adam günde kaç tane görüyor benimkini mi unutamıcak
canım benımde adetten sonra sarısmı bı koyu akıntım oldu 1 gun bugun kesildi 1 gün sürdü ama nedenını bılmıyorum belkı yumurtlamadır ben deneme yaptım o yuzden bence sende dene ?Kızlar benim adetimin üzerinden zaman geçti akıntım var ( sanırım soğuktan daha fazla oluyor ) ama beyaz akıntıda gelmiş. Beyaz akıntı yaşayan var mı adetten sonra neden olur ki bu ?
canım benımde adetten sonra sarısmı bı koyu akıntım oldu 1 gun bugun kesildi 1 gün sürdü ama nedenını bılmıyorum belkı yumurtlamadır ben deneme yaptım o yuzden bence sende dene ?
Valla ovulasyon testlerine başladım ama daha tık yok gibi beyaz akıntı yazınca enfeksiyon mantar falan yazıyor evhamlandım
Senin 8 çıkmış benim 4 :))) Güneşe çık dedi bana dr. Başka bi öneride bulunmadı :/ Söylediğin iyi oldu ya, en azından bilinçlenmiş olduk canım. İnşaallah güzel haberlerini alırız ♡D vitaminin 8 küsür çıktı. Doktor çok düşük dedi 3 kutu yazdı. 3. Kutu bitmek üzere benim. Adet olmazsam eğer ilaç bitince hem beta hem de d vitamini tahlili yapacam :) doktor demedi bana engel diye dahiliyeye gitmiştim ona da demedim çocuk istiyorum diye. Tahlil sonucumu alıp kadın doğuma gidecektim. Bir sprun çıkmayınca gitmedim. Nette okudum ben d eksikliğini. Tüp bebekte bile d eksikse yapmıyorlarmış hemen
enfeksiyon olunca sarı akıntı oluyor canım. beyaz akıntı gebelik belirtileri arasındaValla ovulasyon testlerine başladım ama daha tık yok gibi beyaz akıntı yazınca enfeksiyon mantar falan yazıyor evhamlandım
Unutur adam nerden hatırlıcakta ben hiç alttan muayene olmamıştım oda denk gelince tutuştum geçen gün kadın doktorda siftah yaptımbide benim koca aşırı kıskanç sağlık dinlemicek cinsten kudurur vallaha
enfeksiyon olunca sarı akıntı oluyor canım. beyaz akıntı gebelik belirtileri arasında
Oluyo o evham yapma. Bazen süt beyaz akıntı geliyor normalmiş hepsi. Kaşıntı ve koku yoksa hiç bişey yoktur
:)) bak bunu yapmayı çok isterim pedlerin yanından gecmem artik:) saolun canim Benim. Yani bi umitlenip böyle ortada kalınca kirmizlarla az şok gecirdim:)) ama yarin geçer insaallah. Sonra da hepimiz şu hayirli bebek haberlerini alalım insaallah yaaa.Üzülme be kıyamam. Yaşasın adet kardeşliğigeçecek bu günlerde üzülme zaman gelcek markette pedlere bakıp dil çıkarır geçeriz
Belki de daha idrara gecmemistir ondandir insaallah :) pzt ye kadar sabredebilirsen ne güzel valla. O zaman net çıkar gerçi. InşaAllah bebis seninledir canimbenim dün olmam gerekiyordu, bugün de olacakmış gibi bir belirti yok ama testte silik çizgi bile çıkmadı, bir iki gün daha olmazsa bir daha test yapıcam elimde tek test kaldı, eğer haftasonu da olmazsam pazartesi falan yaparım diye düşünüyorum
Uzayan akıntı deil de normal beyaz akinti ise daha yumurtlama gününde deilsin ama az kalmış demektir. Yarın ya da diğer gün gelir ovulasyon piki:) enfeksiyon deildir. Koku kaşıntı yok nasılsa :)Valla ovulasyon testlerine başladım ama daha tık yok gibi beyaz akıntı yazınca enfeksiyon mantar falan yazıyor evhamlandım
20 ocak benimm :/Nasılsınız kızlar neden güncellemiyorsunuz batlarınızı aranızda hamişler var mı bakalım??
- @Ezmu0810 21 aralık
- @Birgaripask93 21 aralık
- @DlnOrhn 21 aralık
- @Sanderling 21 aralık
- @evlimutluamacocuksuz 22 aralık
- @mese92 22 aralık
- @Pumpkin_35 23 aralık
- @arkeolog01 25 aralık
- @Urkuttt 25 aralık
- @Mutluluk27 26 aralık
- @ankarali_94 26 aralık
Lilly2008 26 aralık - @Moon1224 26 aralık
- @Berazberaz 26 aralık
- @Bayan evcil 28 aralık
- @Dilek1995 29 aralık
- @hby88 30 aralık
- @melanees 30-31 aralık
- @Sessizgemi86 1 ocak
- @kubra5505 1 ocak
- @compeng 2 ocak
- @tugken 2 ocak
- @Esmer65 2 ocak
R4bi4 3 ocak - @Bearhug 6 ocak
- @gizemlii123 6 ocak
- @poga 6 ocak
- @Aysmit 9 ocak
- @Sibelak85 10 ocak
- @Elya35 10 ocak
- @juliet55 11 ocak
- @meyraacnl 14 ocak
- @hiranur3419 15 ocak
- @ela basak 16 ocak
- @Yukakita 16 ocak
- @Nilay korkmaz 17 ocak
- @-Gul- 17 ocak
Yaaaaaaa ben hiç düşünemedim bu bölümü benim 12 şubat ne yani şimdi sevgililer gününde romantizm yaşayıp çocuk yapcamza adet stresimi yaşıcaz puffffBir sonraki adet gunum 14 Şubat takvime göreartık bakalım sevgililer gününde veririm belki bebek müjdesini. Ya da kırmızilarla bat günümü kutlamis olacam
Kasınıyorsa mantar olabilir ama enfeksiyon beyaz olmaz yesil olurValla ovulasyon testlerine başladım ama daha tık yok gibi beyaz akıntı yazınca enfeksiyon mantar falan yazıyor evhamlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?