Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

En son göğsümde bir kitle için genel cerrahide, ardından da ultrasonda erkek doktor baktı.. yerin dibine giriyorum anacım.. doğumumu erkek doktor yaptırdı, totalde çatı muayenesi ve doğum dahil iki kere alttan işlem yapıldı. Evlendiğim günden beri alttan bakılacak bir durum olunca hep kadın Dr bulup gittim.. eski kuşak eski kafayım

Bende yerin dibine girdim zor çıktım işte Yattım o ultrason sandalyesine açtım bacakları baktım kız doktoru çağırıyor sordum doktor bakcak deyince zıplamam bir oldu donu toplayıp kaçtım. Ablamla diyor hamile olunca gelen giden parmaklıyor o zaman napcan alışmış olurum herhalde diyorum

Canım agzina saglik. ALLAH KABUL ETSIN

Aslında doğum için gittiğinde daha çok ebeler ilgileniyor. Eğer bayan doktor bulursan yine yırtarsın

Guzel hamilelerAllah evladinizi size bagislasin

Aslında doğum için gittiğinde daha çok ebeler ilgileniyor. Eğer bayan doktor bulursan yine yırtarsın

Ben o bahsettiğim karataştakine gidicem şimdiden aklımda. Hele bi hamile kalyım seve seve giderim şimdi uzak geliyor üşeniyorum

Bende gecen sene gogsumdeki kitle icin doktora gittim. Erkek doktordu. Biyopsi yapan doktorda erkekti.6 ay da bir gitmek zorundayim Zaten ondan once 2 defa da kurtaj olmustum.
Her yerim görüldü yani. Duşününce çok kötü ama saglik icin normal karsilamak lazim.
Tup bebek icin gittigim doktor muayene ederken kirk kere özür diledi. Sizin icin zor biliyorum dedi. Erkek doktorlar daha hassaslar sanirim

Ablan da cesaret verecegine korkutmus seni Hic oyle seyler duşunce. Bi hamile kalalım gerisi de olur bir sekilde

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canim maşallah. 2 kız birbirine arkadaş olur

Sağol canım bu arada tek ilişkiyle hamile kaldı sınavı olduğu için annemde kaldı 3 ay bir gün gitti evine herşey nasip kısmet gerçekten biz didiniyoruz ama herşey zamanında.

Allah Allah 4 aşırı az. Bana 3 kutu yazdı hatta hiç mi güneşe çıkmadın dedi. Ay inşallah vardır bebiş hala gelen giden yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…