- 2 Nisan 2014
- 1.371
- 927
- 123
Çıkar canım kan daKızlar bat günüm dündü ve hala olmadım ara ara akıntım oluyor başın çok agrıyor ve de belim kan testi yapsam çıkar mı biraz daha mı bekleyeyim
R4bi4
Geçen ay randevu aldım doktora gittim yer değiştirmişler erkek doktor varmış alttan muayene demez mi kim yapacak dedim stajyere doktor dedi erkek o dedim nolcak doktor o dedi donu topladığım gibi kaçtım hastanedenne gülmüştüm kendi kendime. Böyle rezillik yaşayanda var yani ben gibi
En son göğsümde bir kitle için genel cerrahide, ardından da ultrasonda erkek doktor baktı.. yerin dibine giriyorum anacım.. doğumumu erkek doktor yaptırdı, totalde çatı muayenesi ve doğum dahil iki kere alttan işlem yapıldı. Evlendiğim günden beri alttan bakılacak bir durum olunca hep kadın Dr bulup gittim.. eski kuşak eski kafayımAyy inanır mısın banada kadın doktorlar aşırı suratsız geliyor ve özellikle erkek doktor olsun diye bakıyorum. Daha ilgiliz ve hassas geliyorlar. Aman zaten adam günde kaç tane görüyor benimkini mi unutamıcak
Kuzum, benim sağlık sorunum çıktı, 1 ay onunla mücadele ettim. İnşaallah bebek de olur. Her şeyden önce sağlık olsun. Sen nasılsınR4bi4 canm nasılsın durumlar nasıl hamile kaldın mi yoksa devammi
En son göğsümde bir kitle için genel cerrahide, ardından da ultrasonda erkek doktor baktı.. yerin dibine giriyorum anacım.. doğumumu erkek doktor yaptırdı, totalde çatı muayenesi ve doğum dahil iki kere alttan işlem yapıldı. Evlendiğim günden beri alttan bakılacak bir durum olunca hep kadın Dr bulup gittim.. eski kuşak eski kafayım
Canım agzina saglik. ALLAH KABUL ETSINOkuduğum yasin-i şerif, mülk suresi, nebe suresi,cuma suresi, kıyamet suresi, inşirah suresi,100 rabbi hebli minessalihin, 100 ya şaafi,100 el mubdiu,100 Allahü Ekber,100 Suphanallah, 100 elhamdülillah, 3 ihlas, 1 fatiha,1 Felak, 1 nas,1 bakara suresi evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı evlat,hamile olanlara sağ salim kucaklarına almaları,yeni doğum yapanlara sağ salim büyütmeleri,hasta olanlara şifa,dertli olanlara deva,borçlu olanlara eda ve bilmedigim kabul olunmasını istediğiniz her ne duanız varsa kabulü icin üzerine alıp Amin diyen herkeze hediyemdir.Rabbim kabul eder inşallah hayırlı cumalar ❤
Aslında doğum için gittiğinde daha çok ebeler ilgileniyor. Eğer bayan doktor bulursan yine yırtarsınBende yerin dibine girdim zor çıktım işteYattım o ultrason sandalyesine açtım bacakları baktım kız doktoru çağırıyor sordum doktor bakcak deyince zıplamam bir oldu donu toplayıp kaçtım. Ablamla diyor hamile olunca gelen giden parmaklıyor o zaman napcan alışmış olurum herhalde diyorum
Guzel hamilelerKuzummm yine çok düşüncelisin ağzına diline yüreğine sağlık.Benim de bugün okuduğum 500 el musavvir, 100 rabbi heb li mines Salih’in, 100 allahümme ya evvelü, 500 ya haliku, 99 ya mübdi , 100 la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil aziym , burada hamile olan ve hamileliğinin sağlıkla devamını bekleyen, hamile olmak isteyen herkese ulaşsın inşallah hayırkı güzel haberler almak dileğiyle hayırlı güzel cumalar dilerim hepinize
Aslında doğum için gittiğinde daha çok ebeler ilgileniyor. Eğer bayan doktor bulursan yine yırtarsın
İyim bende canm benm uğraşıyorum 2 yıldır işte çok geçmiş olsun rabbim sağlık sıhhat versin insallahKuzum, benim sağlık sorunum çıktı, 1 ay onunla mücadele ettim. İnşaallah bebek de olur. Her şeyden önce sağlık olsun. Sen nasılsın
amin amin Amiin inşaallah canım benim, yoİyim bende canm benm uğraşıyorum 2 yıldır işte çok geçmiş olsun rabbim sağlık sıhhat versin insallah
Bende gecen sene gogsumdeki kitle icin doktora gittim. Erkek doktordu. Biyopsi yapan doktorda erkekti.6 ay da bir gitmek zorundayimEn son göğsümde bir kitle için genel cerrahide, ardından da ultrasonda erkek doktor baktı.. yerin dibine giriyorum anacım.. doğumumu erkek doktor yaptırdı, totalde çatı muayenesi ve doğum dahil iki kere alttan işlem yapıldı. Evlendiğim günden beri alttan bakılacak bir durum olunca hep kadın Dr bulup gittim.. eski kuşak eski kafayım
Ablan da cesaret verecegine korkutmus seniBende yerin dibine girdim zor çıktım işteYattım o ultrason sandalyesine açtım bacakları baktım kız doktoru çağırıyor sordum doktor bakcak deyince zıplamam bir oldu donu toplayıp kaçtım. Ablamla diyor hamile olunca gelen giden parmaklıyor o zaman napcan alışmış olurum herhalde diyorum
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canim maşallah. 2 kız birbirine arkadaş olur2. Kere teyze oluyorum Kızlar... Az önce cinsiyetini öğrendim buda kız
Ablam doğuracak ben hala yumurta peşinde
Inşallah bu sefer adetten bi hafta önce öğreniriz hamile oldugumuzu da strese filan gerek kalmaz :))Yaaaaaaa ben hiç düşünemedim bu bölümü benim 12 şubat ne yani şimdi sevgililer gününde romantizm yaşayıp çocuk yapcamza adet stresimi yaşıcaz puffff
Bir tane orta boy soğanı 4e bol. 1.5 bardak suda 5 dk kaynat. Ilıktan az sıcak olacak şekilde içCanim kac sogani kac lt suda kaynaticam
Inşallah bu sefer adetten bi hafta önce öğreniriz hamile oldugumuzu da strese filan gerek kalmaz :))
DD vitamini ne kullaniyosun canim
Devit 3D vitamini ne kullaniyosun canim
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canim maşallah. 2 kız birbirine arkadaş olur
Allah Allah 4 aşırı az. Bana 3 kutu yazdı hatta hiç mi güneşe çıkmadın dedi. Ay inşallah vardır bebiş hala gelen giden yokSenin 8 çıkmış benim 4 :))) Güneşe çık dedi bana dr. Başka bi öneride bulunmadı :/ Söylediğin iyi oldu ya, en azından bilinçlenmiş olduk canım. İnşaallah güzel haberlerini alırız ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?