Ben tekrar gideyim o zaman dr.Allah Allah 4 aşırı az. Bana 3 kutu yazdı hatta hiç mi güneşe çıkmadın dedi. Ay inşallah vardır bebiş hala gelen giden yok
Sağlık ocağında da yaptirabilirsin vitamin eksikliğim vardı dersin. Yarın test yapsam çıkar mı acabaBen tekrar gideyim o zaman dr.
Gelmez inşaallah, hayırlı haberler ver bize
regline kaç gün var kiSağlık ocağında da yaptirabilirsin vitamin eksikliğim vardı dersin. Yarın test yapsam çıkar mı acaba
Dündü canım olmadı halaregline kaç gün var ki
Canim ozaman 3 bardak suda 2 sogani kaynatip sabah aksam ac karna birer bardak icsem olur dimi adet biter bitmez başlayıp 15 gun boyuncaBir tane orta boy soğanı 4e bol. 1.5 bardak suda 5 dk kaynat. Ilıktan az sıcak olacak şekilde iç
sizce ne zaman yapmalıyım dun aksam olmustu tutar mı acaba sımdı ? yada bu akdsam bıdaha deneme olsa mıı
ay tabii ki çıkar, yap hemen :)Dündü canım olmadı hala
Yok taze yapıp içeceksin. Adet bittikten 3-4 gün sonra başla 15 gün düzenli yapCanim ozaman 3 bardak suda 2 sogani kaynatip sabah aksam ac karna birer bardak icsem olur dimi adet biter bitmez başlayıp 15 gun boyunca
Direk sirke yapmıcan su ile karıştıracaksın canım. Sen bilirsin yine de iyice kötü yapmasın birde. Sen en iyisi doktorun verdiği ilaçları kullan canım iç çamaşırını sürekli değiştir birde günlük ped kullanma oda çok zarar veriyorAyy sirke asidik değil mi zararı olur onun kıs ben korkarım
Yarından sonra yapim diyordum da yapim bari yarın. Ay inşallah çıkarrrr :)ay tabii ki çıkar, yap hemen :)
bıraz once catlama akıntım geldi dunden berı akıntım vardı suan catlamiş olmalıAslinda dun geceki iliski bugun icinde sans.
Zaten 24-36 saat icinde catlayacagini varsayarsak ve sonra da canli kalma suresi,yarın aksam ve pazarteside olsun.
Ama hislerine güven sen yine de :) Onu gorup beklemekte zor.
Ya da bu aksam ve pazar olsun
bıraz once catlama akıntım geldi dunden berı akıntım vardı suan catlamiş olmalı
işte dun pütürlü normaldi bugun de yumurta akı gıbı uzayan beyazımsı bır akıntı geldı. sonra bıdaha gelmıyor benden bu yogundan sonraBenim mesela 1 kez cok gelir o yumurta akı akintisi,2 gun az az devam eder 2.gun catlar agrilarimdan anliyorum.
Sen kendini en iyi taniyansin.
O zaman bu aksamda dene canım.
Sabaha birakirsan aklinda olsun ezanla gunes dogusu arası önerilmez.
Tamam canim sagolYok taze yapıp içeceksin. Adet bittikten 3-4 gün sonra başla 15 gün düzenli yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?