Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben tekrar gideyim o zaman dr.

Gelmez inşaallah, hayırlı haberler ver bize
Sağlık ocağında da yaptirabilirsin vitamin eksikliğim vardı dersin. Yarın test yapsam çıkar mı acaba

sizce ne zaman yapmalıyım dun aksam olmustu tutar mı acaba sımdı ? yada bu akdsam bıdaha deneme olsa mıı

Son adetim 7 Ocak. Nisana kadar tüp bebek yapamıyorum. İlki başarısız şimdi bekliyoruz. Bu arada kendiliğinden olur mu ki? Bu kürlere başlamaya geç kaldım galiba yumurtlama günüm ne zaman onu da bilmiyorum

sizce ne zaman yapmalıyım dun aksam olmustu tutar mı acaba sımdı ? yada bu akdsam bıdaha deneme olsa mıı

Aslinda dun geceki iliski bugun icinde sans.
Zaten 24-36 saat icinde catlayacagini varsayarsak ve sonra da canli kalma suresi,yarın aksam ve pazarteside olsun.
Ama hislerine güven sen yine de :) Onu gorup beklemekte zor.
Ya da bu aksam ve pazar olsun

Canim ozaman 3 bardak suda 2 sogani kaynatip sabah aksam ac karna birer bardak icsem olur dimi adet biter bitmez başlayıp 15 gun boyunca
Yok taze yapıp içeceksin. Adet bittikten 3-4 gün sonra başla 15 gün düzenli yap

Ayy sirke asidik değil mi zararı olur onun kıs ben korkarım
Direk sirke yapmıcan su ile karıştıracaksın canım. Sen bilirsin yine de iyice kötü yapmasın birde. Sen en iyisi doktorun verdiği ilaçları kullan canım iç çamaşırını sürekli değiştir birde günlük ped kullanma oda çok zarar veriyor

P u d i n g Gözünüzaydın canım :) Darısı basına ❤
VosVos35 seymaka
Bence de erkek doktorlar daha hassas :)

Bende alttan muayeneden cekinirdim sonucta acmak hic kolay degil ama :)
Bu dıs gebeligi atlattigimda secme sansi ve saati olmaksizin kontroller oldu :) Bide erkek stajyer yaninda doktora tamam mi diyor o da tupte gorebilme ihtimali icin biraz daha kastır diyordu,geldi kendi ittirdi yani sola bakarken kastırabildigi kadar sağa kastırıyor :) Tanı konana kadar giren cikan belli olmadi yani :)
Ama alttan kontrol hicbisy cidden son gun canli canli kurtaj olmak zorunda kalinca anladim.
Isin garibide bir dogum gecmisim var aslinda :) Ama kizim 39. hafta ters döndü yani makat gelisliydi,5 gün daha bekledik ama dönmedi ve kilo kaybı oluyordu mecburi sezaryen oldu :)

Yalniz suan bi kahve icsek moduna girdim

Saglik olsunda hersey bizim icin.Yeter ki dermansiz dert vermesin Allah

bıraz once catlama akıntım geldi dunden berı akıntım vardı suan catlamiş olmalı

bıraz once catlama akıntım geldi dunden berı akıntım vardı suan catlamiş olmalı

Benim mesela 1 kez cok gelir o yumurta akı akintisi,2 gun az az devam eder 2.gun catlar agrilarimdan anliyorum.
Sen kendini en iyi taniyansin.
O zaman bu aksamda dene canım.
Sabaha birakirsan aklinda olsun ezanla gunes dogusu arası önerilmez.

işte dun pütürlü normaldi bugun de yumurta akı gıbı uzayan beyazımsı bır akıntı geldı. sonra bıdaha gelmıyor benden bu yogundan sonra

Hamiş arkadaşlar bebişlerinizi adetiniz kaç gün geçince idrarda gördünüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…