Benim doğumu yapan standart devlet hastanesi doktoru. Ne soru sorulur, ne cevap beklenir.. özelde farklıdır bilemiyorum.. belki zamanla alışıp güveniyor insan.. hele bebek söz konusu olunca, en iyisi kimse ona gitmek en mantıklısıBende gecen sene gogsumdeki kitle icin doktora gittim. Erkek doktordu. Biyopsi yapan doktorda erkekti.6 ay da bir gitmek zorundayimZaten ondan once 2 defa da kurtaj olmustum.
Her yerim görüldü yani. Duşününce çok kötü ama saglik icin normal karsilamak lazim.
Tup bebek icin gittigim doktor muayene ederken kirk kere özür diledi. Sizin icin zor biliyorum dedi. Erkek doktorlar daha hassaslar sanirim
Ben bir hafta gecince öğrenmiştim:)Hamiş arkadaşlar bebişlerinizi adetiniz kaç gün geçince idrarda gördünüz :)
Bir yandan sabah yapasım var. Hafif sızı olup geçiyor sadece az beyaz akıntı oluyor. Sonra da diyorum bekle az sabret. Ama heyecandan duramıyorum da :)Ben bir hafta gecince öğrenmiştim:)
Ne bileyim gülüm atamıyorum tedirginliği.. ama dediğin gibi müdahale gerekirse de mırın kırın edemiyor insan.. düşük yaptığımda müdahale edecekler diye çok korktum.. sorun erkek doktor olması da değil o an.. doğum sonrası içeride parça kalmasın diye defalarca temizliğe almıştı beni ebe.. hatırladıkça tüylerim diken diken oluyor.. o yüzden kürtaj diyecekler diye aklım çıktı.. kahve kurtaramaz bizi, bir semaver alıp yayılmak gerek güneş alan bir bahçeye.. oof off kardeşlerimBence de erkek doktorlar daha hassas :)
Bende alttan muayeneden cekinirdim sonucta acmak hic kolay degil ama :)
Bu dıs gebeligi atlattigimda secme sansi ve saati olmaksizin kontroller oldu :) Bide erkek stajyer yaninda doktora tamam mi diyor o da tupte gorebilme ihtimali icin biraz daha kastır diyordu,geldi kendi ittirdi yani sola bakarken kastırabildigi kadar sağa kastırıyor :) Tanı konana kadar giren cikan belli olmadi yani :)
Ama alttan kontrol hicbisy cidden son gun canli canli kurtaj olmak zorunda kalinca anladim.
Isin garibide bir dogum gecmisim var aslinda :) Ama kizim 39. hafta ters döndü yani makat gelisliydi,5 gün daha bekledik ama dönmedi ve kilo kaybı oluyordu mecburi sezaryen oldu :)
Yalniz suan bi kahve icsek moduna girdim
Saglik olsunda hersey bizim icin.Yeter ki dermansiz dert vermesin Allah
Kac günün var canım adete?bence yap ben oldam catlardım:) ben adete 1gün vardı ögrenmiştimBir yandan sabah yapasım var. Hafif sızı olup geçiyor sadece az beyaz akıntı oluyor. Sonra da diyorum bekle az sabret. Ama heyecandan duramıyorum da :)
Adete 1 gün kala yaptım çıkmadı canım. Dün adet olmam gerekti olmadıKac günün var canım adete?bence yap ben oldam catlardım:) ben adete 1gün vardı ögrenmiştim
Adete 1 gün kala yaptım çıkmadı canım. Dün adet olmam gerekti olmadı[/QUOTE Bugun yapsan cıkabilir kiminin adet gecıkınce cıkıyor
Bugun yapsan cıkar canım adet gecikince cogunlukla cıkıyor
Ayyy sabah yapim o zamannn. Inşallah çıkar ya. Kimisi de 2-3 geçince çıkmıyor. 7-10 gün geçince çıkıyorBugun yapsan cıkar canım adet gecikince cogunlukla cıkıyor
Yumurtlamanı bilşyorsan az cok ondan 10gün sonra falan idrarda cıkıyorAyyy sabah yapim o zamannn. Inşallah çıkar ya. Kimisi de 2-3 geçince çıkmıyor. 7-10 gün geçince çıkıyor
Ayın 3ü 4ü gibiydi. O zaman gebelik yok bende çıkmadı çünküYumurtlamanı bilşyorsan az cok ondan 10gün sonra falan idrarda cıkıyor
Belli olmaz belki cift yumurtlamısındırAyın 3ü 4ü gibiydi. O zaman gebelik yok bende çıkmadı çünkü
Hadi bize de umut ol canımYarından sonra yapim diyordum da yapim bari yarın. Ay inşallah çıkarrrr :)
13 de baya koyu giba ama canımKızlar bi sorum olucak sizlere. Adetimin ilk gününden saydım ve 12 gününden itibaren ovulasyon testi yapmaya başladım normalde bugun yumurtlamam lazımdı ama kafam karıştı rica etsem sonuçlarıma bakıp bi fikir verebilirmisiniz?
değiştiriyorum canım, pedden uzak duruyorum zaten, Allah razı olsun çok sağol :)Direk sirke yapmıcan su ile karıştıracaksın canım. Sen bilirsin yine de iyice kötü yapmasın birde. Sen en iyisi doktorun verdiği ilaçları kullan canım iç çamaşırını sürekli değiştir birde günlük ped kullanma oda çok zarar veriyor
Kızlar bi sorum olucak sizlere. Adetimin ilk gününden saydım ve 12 gününden itibaren ovulasyon testi yapmaya başladım normalde bugun yumurtlamam lazımdı ama kafam karıştı rica etsem sonuçlarıma bakıp bi fikir verebilirmisiniz?
evet canım devam et bir süre sonra düşüşe geçip silikleşecek ve sonra tekrar yükselmeye başlayacak bebiş varsa :)bende de var test 2 gün önce yumurtlama günümdü ağrım da vardı dün ovilasyon testi yaptım silik çıktı testi yapmaya devam mı edeyim o zmn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?