Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim doğumu yapan standart devlet hastanesi doktoru. Ne soru sorulur, ne cevap beklenir.. özelde farklıdır bilemiyorum.. belki zamanla alışıp güveniyor insan.. hele bebek söz konusu olunca, en iyisi kimse ona gitmek en mantıklısı

Ben bir hafta gecince öğrenmiştim:)
Bir yandan sabah yapasım var. Hafif sızı olup geçiyor sadece az beyaz akıntı oluyor. Sonra da diyorum bekle az sabret. Ama heyecandan duramıyorum da :)

Ne bileyim gülüm atamıyorum tedirginliği.. ama dediğin gibi müdahale gerekirse de mırın kırın edemiyor insan.. düşük yaptığımda müdahale edecekler diye çok korktum.. sorun erkek doktor olması da değil o an.. doğum sonrası içeride parça kalmasın diye defalarca temizliğe almıştı beni ebe.. hatırladıkça tüylerim diken diken oluyor.. o yüzden kürtaj diyecekler diye aklım çıktı.. kahve kurtaramaz bizi, bir semaver alıp yayılmak gerek güneş alan bir bahçeye.. oof off kardeşlerim kadın olmak zor zanaat vesselam

Birsey ogrenmek istiyorum bilen var midir bilemem ama yumurtlama tarihi zamanla degisir mi ?

Kızlar bi sorum olucak sizlere. Adetimin ilk gününden saydım ve 12 gününden itibaren ovulasyon testi yapmaya başladım normalde bugun yumurtlamam lazımdı ama kafam karıştı rica etsem sonuçlarıma bakıp bi fikir verebilirmisiniz?

Eklentiler

• image.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 34
13 de baya koyu giba ama canım

değiştiriyorum canım, pedden uzak duruyorum zaten, Allah razı olsun çok sağol :)

Sanki 13. gün olmuş gibi, belirti yaşıyor musun normalde yumurtlama gününde. Bir de neye göre bugün olduğunu düşündün

bende de var test 2 gün önce yumurtlama günümdü ağrım da vardı dün ovilasyon testi yaptım silik çıktı testi yapmaya devam mı edeyim o zmn :)
evet canım devam et bir süre sonra düşüşe geçip silikleşecek ve sonra tekrar yükselmeye başlayacak bebiş varsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…