Amin canım inşallah hepimizin bebişleri olsun sağlıkla sıhhatleBelki de daha idrara gecmemistir ondandir insaallah :) pzt ye kadar sabredebilirsen ne güzel valla. O zaman net çıkar gerçi. InşaAllah bebis seninledir canim
Çift nasıl oluyor. Ne kadar bilgisizim bu konularda :) o zaman ikiz mı oluyorBelli olmaz belki cift yumurtlamısındır
Nette ac tok fark etmiyor yazıyor. Akşam yapsam mı yoksa sabahı mı bekleyim :)Hadi bize de umut ol canım:)
Yumurtlama günümde belirtilerim olmuyordu zaten yeni evliyim 4 aydır takip ediyorum dikkatimi çeken bişe olmadı. Ama bu ay alt tarafımda ufak kramplarım oluyo gıdıklanıyo gibi sancım oluyo ovulasyon testi yaptığım için piskolojik yaşıyorum diye düşünüyorum. Benim adetlerim düzenli 28-30 gün arası hesapladım ve adetimin 16 gününe denk geliyo.Sanki 13. gün olmuş gibi, belirti yaşıyor musun normalde yumurtlama gününde. Bir de neye göre bugün olduğunu düşündün
Yumurtlama günümde belirtilerim olmuyordu zaten yeni evliyim 4 aydır takip ediyorum dikkatimi çeken bişe olmadı. Ama bu ay alt tarafımda ufak kramplarım oluyo gıdıklanıyo gibi sancım oluyo ovulasyon testi yaptığım için piskolojik yaşıyorum diye düşünüyorum. Benim adetlerim düzenli 28-30 gün arası hesapladım ve adetimin 16 gününe denk geliyo.
Değerlendirdim tatlım devam edicem bakalımAnladım canim, varsa elinde devam et yine de, 13 ve 14. günleri değerlendirdiysen sıkıntı yok bence.
13 14 15 hareketli duruyor peki kendin farkedemedin mi mesela o gu farkli akinti falanKızlar bi sorum olucak sizlere. Adetimin ilk gününden saydım ve 12 gününden itibaren ovulasyon testi yapmaya başladım normalde bugun yumurtlamam lazımdı ama kafam karıştı rica etsem sonuçlarıma bakıp bi fikir verebilirmisiniz?
Yani teste gore en son gunde zayiflama var eger sonrasi yumurtlama tarihin ise sen inanma tarihe.. inceledim tarihler degisebiliyormus dongu degistikce 14 ise 16 16 ise 18 boyle boyle ilk basa donuyor yani adetliylen bile yumurtlama olabiliyor13 14 15 hareketli duruyor peki kendin farkedemedin mi mesela o gu farkli akinti falan
Benim hep Adetimin bittiği günden başladığı güne kadar yoğun akıntım olur o yüzden farketmem imkansız ama altan kramplarım sancılarım oluyo13 14 15 hareketli duruyor peki kendin farkedemedin mi mesela o gu farkli akinti falan
Sen teste bak canım tarihler yaniltiyorBenim hep Adetimin bittiği günden başladığı güne kadar yoğun akıntım olur o yüzden farketmem imkansız ama altan kramplarım sancılarım oluyo
O zaman ben devam ediyim test yapmaya ama tekrardan artış olabilirmi yaSen teste bak
Sen teste bak canım tarihler yaniltiyor
Sende uyguladın mı?Ve eger ben hamile isem kesinlikle tarihler degisiyor
Test uygulamadım acikcasi ( bebegi esim istedigi ici n umursamiyordum )tarih takibi yapiyorum kullandigim bi peogram var neyse normalde adet bitiminde sonra yumurtlamam olur 7 ile 10 gun arasinda yani adet bittikten 2 gun sonra falan ama eger hamile isem adete 1 hafta kala en fazla olabilirSende uyguladın mı?
Kuzum benim 9 aralık sat 13 aralıkta bitti idrarda 29 aralıkta gördümHamiş arkadaşlar bebişlerinizi adetiniz kaç gün geçince idrarda gördünüz :)
Anladım canım hadi bakalım hayırlısı olaunTest uygulamadım acikcasi ( bebegi esim istedigi ici n umursamiyordum )tarih takibi yapiyorum kullandigim bi peogram var neyse normalde adet bitiminde sonra yumurtlamam olur 7 ile 10 gun arasinda yani adet bittikten 2 gun sonra falan ama eger hamile isem adete 1 hafta kala en fazla olabilir
Yaklasik 3 4 saat falan bu aradaSabah anneanneden kalma bir uygulama yaptim bilmem ama test yapmistim dun cikmadi sanirim varsada ufaktircikmamistir.biride bozuk cikti zaten sonra aklima bu geldi.sabah idrari ni cam bir bardaga bisaltiyorsun ve isik yani gunes alan bir yere birakiyorsun.eger uzerinde bulutumsu tortu gibi birsey olusursa kesin hamilelikvar demek mis eger dibe cokerse degilsin.valla acikcasi varmi yokmu anlamadim cok ince den birsey vardi ust tarafta ama kendimide aldatmak istemiyorum
Çok değişikmiş adetime yaklaşımca denicem hoşuma gittiSabah anneanneden kalma bir uygulama yaptim bilmem ama test yapmistim dun cikmadi sanirim varsada ufaktircikmamistir.biride bozuk cikti zaten sonra aklima bu geldi.sabah idrari ni cam bir bardaga bisaltiyorsun ve isik yani gunes alan bir yere birakiyorsun.eger uzerinde bulutumsu tortu gibi birsey olusursa kesin hamilelikvar demek mis eger dibe cokerse degilsin.valla acikcasi varmi yokmu anlamadim cok ince den birsey vardi ust tarafta ama kendimide aldatmak istemiyorum
Yani adete 1 hafta kala falan miKuzum benim 9 aralık sat 13 aralıkta bitti idrarda 29 aralıkta gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?