Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belki de daha idrara gecmemistir ondandir insaallah :) pzt ye kadar sabredebilirsen ne güzel valla. O zaman net çıkar gerçi. InşaAllah bebis seninledir canim
Amin canım inşallah hepimizin bebişleri olsun sağlıkla sıhhatle bugün işyerindeki arkadaşlarım regl günümü belirtileri falan sordular, tamam kesin hamilesin falan deyip tribe soktular beni, şimdi hamile halimi hayal ediyorum olursa aileme nasıl söylerim falan filan birton şey geçiyor aklımdan :)

Sanki 13. gün olmuş gibi, belirti yaşıyor musun normalde yumurtlama gününde. Bir de neye göre bugün olduğunu düşündün
Yumurtlama günümde belirtilerim olmuyordu zaten yeni evliyim 4 aydır takip ediyorum dikkatimi çeken bişe olmadı. Ama bu ay alt tarafımda ufak kramplarım oluyo gıdıklanıyo gibi sancım oluyo ovulasyon testi yaptığım için piskolojik yaşıyorum diye düşünüyorum. Benim adetlerim düzenli 28-30 gün arası hesapladım ve adetimin 16 gününe denk geliyo.

Anladım canim, varsa elinde devam et yine de, 13 ve 14. günleri değerlendirdiysen sıkıntı yok bence.

13 14 15 hareketli duruyor peki kendin farkedemedin mi mesela o gu farkli akinti falan

13 14 15 hareketli duruyor peki kendin farkedemedin mi mesela o gu farkli akinti falan
Yani teste gore en son gunde zayiflama var eger sonrasi yumurtlama tarihin ise sen inanma tarihe.. inceledim tarihler degisebiliyormus dongu degistikce 14 ise 16 16 ise 18 boyle boyle ilk basa donuyor yani adetliylen bile yumurtlama olabiliyor

Benim hep Adetimin bittiği günden başladığı güne kadar yoğun akıntım olur o yüzden farketmem imkansız ama altan kramplarım sancılarım oluyo

Ve eger ben hamile isem kesinlikle tarihler degisiyor

Sende uyguladın mı?
Test uygulamadım acikcasi ( bebegi esim istedigi ici n umursamiyordum )tarih takibi yapiyorum kullandigim bi peogram var neyse normalde adet bitiminde sonra yumurtlamam olur 7 ile 10 gun arasinda yani adet bittikten 2 gun sonra falan ama eger hamile isem adete 1 hafta kala en fazla olabilir

Anladım canım hadi bakalım hayırlısı olaun

Sabah anneanneden kalma bir uygulama yaptim bilmem ama test yapmistim dun cikmadi sanirim varsada ufaktircikmamistir.biride bozuk cikti zaten sonra aklima bu geldi.sabah idrari ni cam bir bardaga bisaltiyorsun ve isik yani gunes alan bir yere birakiyorsun.eger uzerinde bulutumsu tortu gibi birsey olusursa kesin hamilelikvar demek mis eger dibe cokerse degilsin.valla acikcasi varmi yokmu anlamadim cok ince den birsey vardi ust tarafta ama kendimide aldatmak istemiyorum

Yaklasik 3 4 saat falan bu arada

Çok değişikmiş adetime yaklaşımca denicem hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…