Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim fikrimce 13 ünde yumurtlama olmuş

Tabii susup kaliyorsun,anestezisiz olmayi kesinlikle istemezdim.Simdi herkese uygulamayı sorun gerekirse cikis yapin baska hastanede halledilsin diyorum.Ki benim yasadigim acı sonlandırma bile degildi.Ondan 15 gün sonra düşük gerceklesti bide onun acisini cektim.

Hemde ne zor zanaat
Allah evlatla sınamasın yeter ki❤

Ayyy sabah yapim o zamannn. Inşallah çıkar ya. Kimisi de 2-3 geçince çıkmıyor. 7-10 gün geçince çıkıyor

Canim o birazda degerle hatta idrara gecisle alakali.Benim kan degerim yuksek olmasina ragmen idrarda cok cok silik cikmisti.Battan 1 gece önce.

Ben sabah yapim olmazsa bayağı geçince tekrar yaparım

Ben de bardağa yapıyorsun sonra içine karbonat döküyorsun sanırım. Eğer hamileysen köpürürmüş. Öyle duymuştum

Bunu şöyle biliyorum.
Döktüğün an değilde sonra izlediğinde surekli kucucuk köpürmeler decam ediyor.
Videoları var nette.
Yani dusunuyorsan en azindan izle

Geçmiş olsun gülüm Allah bi daha yaşatmasın.. Gelsin minik kuzu tam içine yerleşip rahminde büyüsün inşallah.. Evlat için çektiğimiz sıkıntılar dünya üzerinde hiç bir şey için çekilmez.. doğumdan sonra eşime dedim ki, akıllı işi değil.. annelik bildiğin çılgınlık.. bana deseler ki, şu kadar para verelim, para için bunlara katlan, mümkünü yok.. bir tek evlat için.. o acı çekmesin ben çekerim, o yesin ben aç gezerim, o giysin ben idare ederim gibi gibi binlerce örnek sayılabilir..
Rabbim bu çılgınlığı isteyen tüm anne adaylarına nasip etsin :) amin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…