- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Ben de yarın yapsam varsa çıkar o zaman :)Kuzum benim 9 aralık sat 13 aralıkta bitti idrarda 29 aralıkta gördüm
Dene neler denenmiyor ki :))Çok değişikmiş adetime yaklaşımca denicem hoşuma gitti
Canım benim fikrimce 13 ünde yumurtlama olmuşKızlar bi sorum olucak sizlere. Adetimin ilk gününden saydım ve 12 gününden itibaren ovulasyon testi yapmaya başladım normalde bugun yumurtlamam lazımdı ama kafam karıştı rica etsem sonuçlarıma bakıp bi fikir verebilirmisiniz?
Su idrar olayini sende yapsan yaBen de yarın yapsam varsa çıkar o zaman :)
Ne bileyim gülüm atamıyorum tedirginliği.. ama dediğin gibi müdahale gerekirse de mırın kırın edemiyor insan.. düşük yaptığımda müdahale edecekler diye çok korktum.. sorun erkek doktor olması da değil o an.. doğum sonrası içeride parça kalmasın diye defalarca temizliğe almıştı beni ebe.. hatırladıkça tüylerim diken diken oluyor.. o yüzden kürtaj diyecekler diye aklım çıktı.. kahve kurtaramaz bizi, bir semaver alıp yayılmak gerek güneş alan bir bahçeye.. oof off kardeşlerimkadın olmak zor zanaat vesselam
Ayyy sabah yapim o zamannn. Inşallah çıkar ya. Kimisi de 2-3 geçince çıkmıyor. 7-10 gün geçince çıkıyor
Koyuluk yeterli değil ama sanki değerlendirdim yinede o günleriCanım benim fikrimce 13 ünde yumurtlama olmuş
Ben de bardağa yapıyorsun sonra içine karbonat döküyorsun sanırım. Eğer hamileysen köpürürmüş. Öyle duymuştumSu idrar olayini sende yapsan ya
Ben sabah yapim olmazsa bayağı geçince tekrar yaparımTabii susup kaliyorsun,anestezisiz olmayi kesinlikle istemezdim.Simdi herkese uygulamayı sorun gerekirse cikis yapin baska hastanede halledilsin diyorum.Ki benim yasadigim acı sonlandırma bile degildi.Ondan 15 gün sonra düşük gerceklesti bide onun acisini cektim.
Hemde ne zor zanaat
Allah evlatla sınamasın yeter ki❤
Canim o birazda degerle hatta idrara gecisle alakali.Benim kan degerim yuksek olmasina ragmen idrarda cok cok silik cikmisti.Battan 1 gece önce.
Değerlendirdim tatlım devam edicem bakalım
Canım ben 24-25 günde bir adet görüyordum. Yani 2-3 ocak gibi adetimi görecekken 4-5 gün önce idrarda çıktı kanda 8,53 tüYani adete 1 hafta kala falan mi
Ben de bardağa yapıyorsun sonra içine karbonat döküyorsun sanırım. Eğer hamileysen köpürürmüş. Öyle duymuştum
En koyusu o günmüş gibi geldi banaKoyuluk yeterli değil ama sanki değerlendirdim yinede o günleri
Degerlendirseydin bari :))Benimde dün cok akıntim vardi bügün kesilmiş yumurtlama oldu herhalde neysekı dün aksamhehehwhwhw
En iyisi test yapmak :))Bunu şöyle biliyorum.
Döktüğün an değilde sonra izlediğinde surekli kucucuk köpürmeler decam ediyor.
Videoları var nette.
Yani dusunuyorsan en azindan izle
Geçmiş olsun gülüm Allah bi daha yaşatmasın.. Gelsin minik kuzu tam içine yerleşip rahminde büyüsün inşallah.. Evlat için çektiğimiz sıkıntılar dünya üzerinde hiç bir şey için çekilmez.. doğumdan sonra eşime dedim ki, akıllı işi değil.. annelik bildiğin çılgınlık.. bana deseler ki, şu kadar para verelim, para için bunlara katlan, mümkünü yok.. bir tek evlat için.. o acı çekmesin ben çekerim, o yesin ben aç gezerim, o giysin ben idare ederim gibi gibi binlerce örnek sayılabilir..Tabii susup kaliyorsun,anestezisiz olmayi kesinlikle istemezdim.Simdi herkese uygulamayı sorun gerekirse cikis yapin baska hastanede halledilsin diyorum.Ki benim yasadigim acı sonlandırma bile degildi.Ondan 15 gün sonra düşük gerceklesti bide onun acisini cektim.
Hemde ne zor zanaat
Allah evlatla sınamasın yeter ki❤
Insallah yavrm bnde ole dusundum bakalm hayirlisi insallahOlmadi yarin yaparsin canimm insallah vardir daa
Kuzumm ne bilim her ay negatif goruyz ya ondn yapmak gelmedi icimden hayirlisi bakalm ya varsa var yksa devam :) aksm yapsam olmazmi iki gundur geciyo sonuctaKeşke yapsaydın ilk idrarla, belirsizlik çok kötü be kuzu..
İlk idrar en temizi gülüm.. sık dişini sabah yaparsınKuzumm ne bilim her ay negatif goruyz ya ondn yapmak gelmedi icimden hayirlisi bakalm ya varsa var yksa devam :) aksm yapsam olmazmi iki gundur geciyo sonucta
Ay inşallah tutunur da bebiş sevindim şuan tşk ederim cnmevet canım devam et bir süre sonra düşüşe geçip silikleşecek ve sonra tekrar yükselmeye başlayacak bebiş varsa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?