Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya dün İdrar testi pozitif çıkan kan testi negatif çıkan bahtsız ben sizlere birşey soracağım. Benim bugün biraz kanamam oldu. Önce kahverengi sonra biraz koyu kırmızı ama çok az adet gibi değil sonra kesildi. Neler oluyor sizce. Acaba döllenme oldu da tutunamadı mı. İdrar testi ondan pozitif çıkmış olabilir mi ki. Kafam çok karışık

Bu arada şimdi PepApp günlüğümü kontrol ettim de, lekelerden önceki gece hep ateş basması yaşamışım. İlk lekelenme kısa sürdü ve az miktardaydı. İkincisi daha fazla ve nerdeyse gün boyu ara ara geldi.. işin ilginci bugün beyaza döndü akıntı.. ya gününü bekliyor ya da sürpriz yapmaya hazırlanıyor...

Bir ihtimal kimyasal olabilir canım.. sıkma canını hepimizin başına gelebilir.. yine de tamamen sökülmesini bekle, bakarsın sürpriz yapar

Ay inşallah bebiş hazirligidir :)

Canim kimyasal gebelik olabilir

Uzayan akıntı deil de normal beyaz akinti ise daha yumurtlama gününde deilsin ama az kalmış demektir. Yarın ya da diğer gün gelir ovulasyon piki:) enfeksiyon deildir. Koku kaşıntı yok nasılsa :)

Sağol canım teşekkür ederim bayağı baktıö durdum bende iyi oldu bilgilendirdiğin

Amin kuzum doğru sölüyosun. Yazdıkların hiç kolay şeyler değil neyseki o gücü bulmuşsun. Öldürmeyen acı güçlendiriyor işte. Ruhen ve fiziken dayanılması zor şeyler Allah eşlerimize dert vermesin ama her zorluğu da kadın yaşıyor nedense. İnşallah güzel haberlerin sağlıklı gebeliğin olur tezvakitte onların karşılığı da bu olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…