Ayyy akşam yap canım ya çatlıycam :)))Nette ac tok fark etmiyor yazıyor. Akşam yapsam mı yoksa sabahı mı bekleyim :)
Sabah yapim daha garanti olur. Ay bilemedim ya şimdi yapsam çıkar mı ki. Elimde son 2 test kaldıAyyy akşam yap canım ya çatlıycam :)))
Bir ihtimal kimyasal olabilir canım.. sıkma canını hepimizin başına gelebilir.. yine de tamamen sökülmesini bekle, bakarsın sürpriz yaparKızlar ya dün İdrar testi pozitif çıkan kan testi negatif çıkan bahtsız ben sizlere birşey soracağım. Benim bugün biraz kanamam oldu. Önce kahverengi sonra biraz koyu kırmızı ama çok az adet gibi değil sonra kesildi. Neler oluyor sizce. Acaba döllenme oldu da tutunamadı mı. İdrar testi ondan pozitif çıkmış olabilir mi ki. Kafam çok karışık
Ay inşallah bebiş hazirligidir :)Bu arada şimdi PepApp günlüğümü kontrol ettim de, lekelerden önceki gece hep ateş basması yaşamışım. İlk lekelenme kısa sürdü ve az miktardaydı. İkincisi daha fazla ve nerdeyse gün boyu ara ara geldi.. işin ilginci bugün beyaza döndü akıntı.. ya gününü bekliyor ya da sürpriz yapmaya hazırlanıyor...
İnşallah bir sürpriz olur canım ya dua edin bana da lütfenBir ihtimal kimyasal olabilir canım.. sıkma canını hepimizin başına gelebilir.. yine de tamamen sökülmesini bekle, bakarsın sürpriz yapar
Sabah yap gülüm o kadar bekledin, daha garanti olurSabah yapim daha garanti olur. Ay bilemedim ya şimdi yapsam çıkar mı ki. Elimde son 2 test kaldı
Canim kimyasal gebelik olabilirKızlar ya dün İdrar testi pozitif çıkan kan testi negatif çıkan bahtsız ben sizlere birşey soracağım. Benim bugün biraz kanamam oldu. Önce kahverengi sonra biraz koyu kırmızı ama çok az adet gibi değil sonra kesildi. Neler oluyor sizce. Acaba döllenme oldu da tutunamadı mı. İdrar testi ondan pozitif çıkmış olabilir mi ki. Kafam çok karışık
Gününü geçmeden emin olunmaz.. kolay değil ama bekliycez gülüm çare yokİnşallah bir sürpriz olur canım ya dua edin bana da lütfen
Yap yaaSabah yapim daha garanti olur. Ay bilemedim ya şimdi yapsam çıkar mı ki. Elimde son 2 test kaldı
Beence hamilesinİnşallah bir sürpriz olur canım ya dua edin bana da lütfen
Bende ondan korkuyorumCanim kimyasal gebelik olabilir
Degerlendirdim canımmDegerlendirseydin bari :))
İnşallah canım yaB
Beence hamilesin
Aynen günüme de 2 gün falan var.Gününü geçmeden emin olunmaz.. kolay değil ama bekliycez gülüm çare yok
Deger ne cikti kiİnşallah canım ya
Uzayan akıntı deil de normal beyaz akinti ise daha yumurtlama gününde deilsin ama az kalmış demektir. Yarın ya da diğer gün gelir ovulasyon piki:) enfeksiyon deildir. Koku kaşıntı yok nasılsa :)
Kasınıyorsa mantar olabilir ama enfeksiyon beyaz olmaz yesil olur
@P u d i n g Gözünüzaydın canım :) Darısı basına ❤
VosVos35 seymaka
Bence de erkek doktorlar daha hassas :)
Bende alttan muayeneden cekinirdim sonucta acmak hic kolay degil ama :)
Bu dıs gebeligi atlattigimda secme sansi ve saati olmaksizin kontroller oldu :) Bide erkek stajyer yaninda doktora tamam mi diyor o da tupte gorebilme ihtimali icin biraz daha kastır diyordu,geldi kendi ittirdi yani sola bakarken kastırabildigi kadar sağa kastırıyor :) Tanı konana kadar giren cikan belli olmadi yani :)
Ama alttan kontrol hicbisy cidden son gun canli canli kurtaj olmak zorunda kalinca anladim.
Isin garibide bir dogum gecmisim var aslinda :) Ama kizim 39. hafta ters döndü yani makat gelisliydi,5 gün daha bekledik ama dönmedi ve kilo kaybı oluyordu mecburi sezaryen oldu :)
Yalniz suan bi kahve icsek moduna girdim
Saglik olsunda hersey bizim icin.Yeter ki dermansiz dert vermesin Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?