Şart değil sanırım ama sen adetin 3. Günü git komple baksın canım. Aç karnına yapılır insülin de. Hormon kan insülin vitamin her şeyine bakar
Kırmızılar geldi benimyani ovulasyon koyu çıkıp gebelik testi gölge gibi de çıksa adet olunur itinayla. Benimki zaten Anca bi gün gecikir oda 6 ayda bir neyse ben biraz üzülüp geleyim.
Değer baya düşük çıktı 0.100 benimde ondan umudum çok az işte. Ama gebelik testi pozitif çıktı evde yaptığım. Belki de o hatalıydı. Ama çok belirti yaşadım ondan şüphelendim. Adet dönemim saha gelmedi gerçi. En iyisi biraz beklemekDeger ne cikti ki
Kizlar sogan kuru Nasil yapiliyor tarif eder misiniz birde gunde kac bardak kac gun icecegim icmeye ne zaman baslayacagim
Anliyorum seni canim insallah gorursun cift çizgiyi:)Bir yandan sabah yapasım var. Hafif sızı olup geçiyor sadece az beyaz akıntı oluyor. Sonra da diyorum bekle az sabret. Ama heyecandan duramıyorum da :)
Cok saol canim adetim biter bitmez basliyorum :) insallah faydasını gorurrumOzaman ben hemen yazayım sana ilgi alanım bu soğan kürünü bulandan komisyon alıcam artıkşimdi;
1) Kahverengi kabuklu orta boy soğanlar alınır kabuklar soyulup 4 e bölünür
2) 1,5 su bardağı su kaynatılır, kaynayınca içine bölünen soğanlar atılır ve 5 dk kapak kapalı şekilde kaynatılır,
3) bardağa koyduğunda tam 1 su bardağı çıkıyor, azıcık ılımaya bırakıyorsun,
4) Adetinin 7.günü başlayıp 15 gün devam ediyorsun
5) Günde 2 kez sabah ve öğlen olmak üzere içiyorsun eğer çalışıyorsan akşam yemeğinden önce ve yatmadan önce içebilirsin
Senin 8 çıkmış benim 4 :))) Güneşe çık dedi bana dr. Başka bi öneride bulunmadı :/ Söylediğin iyi oldu ya, en azından bilinçlenmiş olduk canım. İnşaallah güzel haberlerini alırız ♡
Cok saol canim adetim biter bitmez basliyorum :) insallah faydasını gorurrum
Ya bende aynıyımmmm canımBir yandan sabah yapasım var. Hafif sızı olup geçiyor sadece az beyaz akıntı oluyor. Sonra da diyorum bekle az sabret. Ama heyecandan duramıyorum da :)
Hayirlisi olsun canimDeğer baya düşük çıktı 0.100 benimde ondan umudum çok az işte. Ama gebelik testi pozitif çıktı evde yaptığım. Belki de o hatalıydı. Ama çok belirti yaşadım ondan şüphelendim. Adet dönemim saha gelmedi gerçi. En iyisi biraz beklemek
En son göğsümde bir kitle için genel cerrahide, ardından da ultrasonda erkek doktor baktı.. yerin dibine giriyorum anacım.. doğumumu erkek doktor yaptırdı, totalde çatı muayenesi ve doğum dahil iki kere alttan işlem yapıldı. Evlendiğim günden beri alttan bakılacak bir durum olunca hep kadın Dr bulup gittim.. eski kuşak eski kafayım
Sagol canim benim teskkur edrim rabbim tez zamanda isteyen butun arkadaslara o duyguyu yasatsin benim 2ci olacak nadip olursa inanin ilk cocuguma esemle sevinirken simdine oglum duygularinin bu kadar yogun oldugunu gorunce simdiye kadar olmadigina bi an oyle uzuldumki kardeslik o kadar kutsal bi bagki yavrum o kadar hasretmiski hamileyim diye mutfaga dogru arkadasima soylemeye gittigimde oglumun cigliklarini asla unutamam meger ne cok istiyormus abi olmayi yavrumm.Ağzından bal damlıyor inşallah banada böyle olur.4 gün var Bat a.zaten bu ayda olmadı doktor yolu gözüküyor bize. Hayırlısı tatlım.saol umut verdin gece gece
Aynen. Inşallah çıkarSabah yap gülüm o kadar bekledin, daha garanti olur
Yap yap yap yapSabah yapim daha garanti olur. Ay bilemedim ya şimdi yapsam çıkar mı ki. Elimde son 2 test kaldı
Sabah yapacam :))Yap yaa
Ah keşke baksalar. Ne zaman tahlil istesem “niye ne gerek var kim söledi yapamam edemem “ moduna giriyorlar kavga çıkarıyorum bu kez prolaktin zıplıyor
Yaaaaaaaaaaa nolur 2 tane varmis isteSabah yapacam :))
Inşallah canım benim :)Anliyorum seni canim insallah gorursun cift çizgiyi:)
Hayirlisi olsun canim allah gonlune gore versinBakalım bekliyoruz canım bir gün geçti kaldı 3 :)
Hadi sabah yapalimmYa bende aynıyımmmm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?