Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şart değil sanırım ama sen adetin 3. Günü git komple baksın canım. Aç karnına yapılır insülin de. Hormon kan insülin vitamin her şeyine bakar

Ah keşke baksalar. Ne zaman tahlil istesem “niye ne gerek var kim söledi yapamam edemem “ moduna giriyorlar kavga çıkarıyorum bu kez prolaktin zıplıyor

Kırmızılar geldi benim yani ovulasyon koyu çıkıp gebelik testi gölge gibi de çıksa adet olunur itinayla. Benimki zaten Anca bi gün gecikir oda 6 ayda birneyse ben biraz üzülüp geleyim.

Üzülme demek caydırmıyor ağlamak istiyorsan ağla rahatla insan ancak öyle desarj oluyor bundan 2 ay önce avazım çıktığı kadar çığlık atmıştım ve öyle rahatlamıştım. Sabırlı ol ve kendini 14 gün sonrasına hazırla inşallah daha hayırlı ve güzel olur senin için bozma niyetini olacak inşallah er ya da geç zamanını bekliyoruz hepimiz nazlı bebeler

Deger ne cikti ki
Değer baya düşük çıktı 0.100 benimde ondan umudum çok az işte. Ama gebelik testi pozitif çıktı evde yaptığım. Belki de o hatalıydı. Ama çok belirti yaşadım ondan şüphelendim. Adet dönemim saha gelmedi gerçi. En iyisi biraz beklemek

Kizlar sogan kuru Nasil yapiliyor tarif eder misiniz birde gunde kac bardak kac gun icecegim icmeye ne zaman baslayacagim

Ozaman ben hemen yazayım sana ilgi alanım bu soğan kürünü bulandan komisyon alıcam artık şimdi;

1) Kahverengi kabuklu orta boy soğanlar alınır kabuklar soyulup 4 e bölünür
2) 1,5 su bardağı su kaynatılır, kaynayınca içine bölünen soğanlar atılır ve 5 dk kapak kapalı şekilde kaynatılır,
3) bardağa koyduğunda tam 1 su bardağı çıkıyor, azıcık ılımaya bırakıyorsun,
4) Adetinin 7.günü başlayıp 15 gün devam ediyorsun
5) Günde 2 kez sabah ve öğlen olmak üzere içiyorsun eğer çalışıyorsan akşam yemeğinden önce ve yatmadan önce içebilirsin

Cok saol canim adetim biter bitmez basliyorum :) insallah faydasını gorurrum

Güneşi nerden bulalım kış günü ? Norveçte Rusyada yaşayanlar hamile kalamıyomu kadınlar güneş görmüyor be beti benizleri bile bembeyaz ama patır patır doğuruyolar. Sen bolbol yumurta peynir ve balık tüket özellikle yağlı balıklar

Hayirlisi olsun canim

Yok ya bence eski kafalılıkla alakası yok kafanın rahat olmasıyla ilgisi var huzursuz olacaksan erkek doktorda kadın doktor tercih ediyorsun. Geçmiş zamanlarda kadın doktorların verdiği yalnış ilaçlar yüzünden böbreklerim iflas edecekti oyüzden ben önyargılıyım kadın doktorlara karşı. Her işimde de erkek olanı seçerim doktor olsun, kuaför olsun yada başka birşey. Kadın kadının halinden anlamıyor nedense arkadaş iş yerinde de bu böyle. Yöneticinde erkek olacak. Daha anlayışlı daha bilgili daha nazik ve daha hoşgörülü oluyorlar. E tabi hem adamına göre değişiyor hemde göreceli birşey bu durum. Yeri geliyor kadın doktora da gidiyom napam el mahkum

Ağzından bal damlıyor inşallah banada böyle olur.4 gün var Bat a.zaten bu ayda olmadı doktor yolu gözüküyor bize. Hayırlısı tatlım.saol umut verdin gece gece
Sagol canim benim teskkur edrim rabbim tez zamanda isteyen butun arkadaslara o duyguyu yasatsin benim 2ci olacak nadip olursa inanin ilk cocuguma esemle sevinirken simdine oglum duygularinin bu kadar yogun oldugunu gorunce simdiye kadar olmadigina bi an oyle uzuldumki kardeslik o kadar kutsal bi bagki yavrum o kadar hasretmiski hamileyim diye mutfaga dogru arkadasima soylemeye gittigimde oglumun cigliklarini asla unutamam meger ne cok istiyormus abi olmayi yavrumm.

Ah keşke baksalar. Ne zaman tahlil istesem “niye ne gerek var kim söledi yapamam edemem “ moduna giriyorlar kavga çıkarıyorum bu kez prolaktin zıplıyor
çok gıcık doktor var. Para için yapan da çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…