PooofHadi sabah yapalimm
Yaaaaaaaaaaa nolur 2 tane varmis iste
Niye pofffPooof((
Yapmiyorsun diyeNiye pofff
Ay burda yapim mi yapmayim mi diye yazarken bir akıntı gelde al sana test dedim. Neyse ki yanlış alarmmışYapmiyorsun diye
Çatlamadigina emin mısın canımMaalesef her ay yapmam gerekiyor. Pico olduğu için düzenli yumurtlamıyorum. Soğan suyu düzenliyor. Ama çok şükür hormonlar normal. Her şey normalken yumurta neden büyüyüp çatlamıyor anlamıyorum
Evet çatlamıyordu. Âdetlerim 1 kaç ay bile gecikiyordu çünküÇatlamadigina emin mısın canım
ben de onu düşünmedim değil canım. Balık da hiç sevmem :s inşallah yükselir ya :/Güneşi nerden bulalım kış günü ? Norveçte Rusyada yaşayanlar hamile kalamıyomu kadınlar güneş görmüyor be beti benizleri bile bembeyaz ama patır patır doğuruyolar. Sen bolbol yumurta peynir ve balık tüket özellikle yağlı balıklar
Sabah ilk idrarla yap canım garanti olurSabah yapim daha garanti olur. Ay bilemedim ya şimdi yapsam çıkar mı ki. Elimde son 2 test kaldı
Canim sirkeli su iltihaba akintiya cok iyi geliyormuz...Ayy sirke asidik değil mi zararı olur onun kıs ben korkarım
Amin canım hepimizin saol :)Hayirlisi olsun canim allah gonlune gore versin
Ne durumdasın cnımHadi sabah yapalimm
nasıl kullancaz ki, bana bi teyze dedi arpacık soğanını çok hafif fırında közle fitil gibi kullan dedi. Eski toprak bi teyzeydi.Canim sirkeli su iltihaba akintiya cok iyi geliyormuz...
Yok canım denemedim fakat bir arkadaşım hayıt suyunu dene dedi bu ay onu denicemInsallah... sogan kurunu denedin mi
Aynen öyle yapacam bakalım sonuç ne olacakSabah ilk idrarla yap canım garanti olur
Akıntı geliyor beyaz ama katı değil. Az önce koştum tuvalete adet mı diye değilmiş. Sabah tekrar test yapacam. Sen ne yaptın ?Ne durumdasın cnım
Benim sayemde geçmiş filmleri hatırladınız:)Ahahhhha evet o sahneler aklıma geldi
AhahahAmin inşallahh inşşlah olurda çok büyük hediye olur kendimi paket yaparım yemek masasına koyarım vallaha
Ben de öyle hayaller çok kurarim. Kurarken de yüzümde koca bi tebessüm. Hayalî bile çok güzel. InşaAllah gerçekleşir.Amin canım inşallah hepimizin bebişleri olsun sağlıkla sıhhatlebugün işyerindeki arkadaşlarım regl günümü belirtileri falan sordular, tamam kesin hamilesin falan deyip tribe soktular beni, şimdi hamile halimi hayal ediyorum olursa aileme nasıl söylerim falan filan birton şey geçiyor aklımdan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?