- 27 Haziran 2017
- 1.624
- 1.800
- 133
Rica ederim canimmSağol canım teşekkür ederimbayağı baktıö durdum bende iyi oldu bilgilendirdiğin
Aynen öyle yapacam bakalım sonuç ne olacak
Ben de eşime diyorum bu bebek çok nazlıÜzülme demek caydırmıyor ağlamak istiyorsan ağla rahatla insan ancak öyle desarj oluyor bundan 2 ay önce avazım çıktığı kadar çığlık atmıştım ve öyle rahatlamıştım. Sabırlı ol ve kendini 14 gün sonrasına hazırla inşallah daha hayırlı ve güzel olur senin için bozma niyetini olacak inşallah er ya da geç zamanını bekliyoruz hepimiz nazlı bebeler
Ben :)Var mı benim gibi bir yandan yemek yapıp bir yandan da buraya yetişmeye çalışan
Dusuk yapabilme ihtimalin var mi acabaKizlar bu ay 7 gun adetim gecikti ve 6 gundur adetliyim bnim normalde adetim az gelirdi bide kisa surerdi en fazla 5.gunde biterdi bu ay oyle olmadi hem cok kanamam oldu hemde uzun sürdü bugun 6 günüm ve hala geliyor bide adet olduğum günden beri kasigim cok agriyor niye böyle oldu bilen varmi
Eline sağlık :))Ben :)
Düşük boyle olur mu ki adetliyim adetim gelmeden önce kan testi yaotim 2 sefa yok dedi doktorDusuk yapabilme ihtimalin var mi acaba
Bi doktora görün biter bitmez hatta geçmiyosa bitmesini bekleme. Bende kendimden böyle şüphelendim bugün. Adetim hem erken geldi hem çektiğim ağrılar normal değildi birde benim ilk kez başlangıçtan beri pıhtı pıhtı geliyor ağırıyla. Korktum bende bugün doktora gidicem hafta içi.Kizlar bu ay 7 gun adetim gecikti ve 6 gundur adetliyim bnim normalde adetim az gelirdi bide kisa surerdi en fazla 5.gunde biterdi bu ay oyle olmadi hem cok kanamam oldu hemde uzun sürdü bugun 6 günüm ve hala geliyor bide adet olduğum günden beri kasigim cok agriyor niye böyle oldu bilen varmi
Stresten gecikti belki deDüşük boyle olur mu ki adetliyim adetim gelmeden önce kan testi yaotim 2 sefa yok dedi doktor
Stresten gecikti belki de
Olabilir kana karismamistir tutunamadigi icin yada saglikli bir hucre olmadigindan dolayi ne diye iki gun arayla gebelimlerde kan testi isteniyor saglikli ise deger yukseliyor ..demekki degeri vermemis bile kanaDüşük boyle olur mu ki adetliyim adetim gelmeden önce kan testi yaotim 2 sefa yok dedi doktor
En iyisi test yapmak :))
Geçmiş olsun gülüm Allah bi daha yaşatmasın.. Gelsin minik kuzu tam içine yerleşip rahminde büyüsün inşallah.. Evlat için çektiğimiz sıkıntılar dünya üzerinde hiç bir şey için çekilmez.. doğumdan sonra eşime dedim ki, akıllı işi değil.. annelik bildiğin çılgınlık.. bana deseler ki, şu kadar para verelim, para için bunlara katlan, mümkünü yok.. bir tek evlat için.. o acı çekmesin ben çekerim, o yesin ben aç gezerim, o giysin ben idare ederim gibi gibi binlerce örnek sayılabilir..
Rabbim bu çılgınlığı isteyen tüm anne adaylarına nasip etsin :) amin!
Kızlar ya dün İdrar testi pozitif çıkan kan testi negatif çıkan bahtsız ben sizlere birşey soracağım. Benim bugün biraz kanamam oldu. Önce kahverengi sonra biraz koyu kırmızı ama çok az adet gibi değil sonra kesildi. Neler oluyor sizce. Acaba döllenme oldu da tutunamadı mı. İdrar testi ondan pozitif çıkmış olabilir mi ki. Kafam çok karışık
Simdimi ....oo superKızlar kan vermeye gideceğim çok heyacanlıyım dua eder misiniz
Evet eşimi bekliyorum gelsin gideceğiz kalbim yerinden çıkacak gibi ilk defa gecikmem oldu hiç şaşmazdı günümSimdimi ....oo super
Kist olabilir mi ? Doktora bir git adetin bitinceKesin zaten streste gecikti onu biliyorum da bu ay cok degisik oldu adetim uzun sürdü arti cok fazla grliyir bide kasiklarimda agriyor adet oldugumdan beri onu merak etim niye böyle oldu diye
Kaç gün geçti canım? Hayırlı haberlerle gel inşallah. Biz adeti geçenlere de umut ol :)Kızlar kan vermeye gideceğim çok heyacanlıyım dua eder misiniz
Hadi ya benim hiç akıntı yok canım çok şükğr ağrım bugün hiç olmadı bende bugün yapacaktım da cesaret edemedim pazar sabahtan ilk idrarla yapcam 15 liralık testler var yaAkıntı geliyor beyaz ama katı değil. Az önce koştum tuvalete adet mı diye değilmiş. Sabah tekrar test yapacam. Sen ne yaptın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?