Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de eşime diyorum bu bebek çok nazlı herkes soruyor hamile misin diye. Öyle göründüğümü hissedip soruyorlar. Yine bi huzunleniyorum. Yumurtlama günümü degerlendiremedigimden baya anlamistim günlerce bu ay :) ondan ağlayacak hal kalmadı. Ama şimdi daha iyiyim. Şimdi doktor korkusu var. Bakalım ne diyecek. Bir arkadaşım da benim gibi beklemisti bir kaç ay. Sonra doktora gitmiş hiç bir sorunu olmadığını öğrenince baya rahatladim hemen diğer ay hamile kaldım dedi. Anladim ki stres cidden düşman bebek olmasına. Buarada gerçekten çok teşekkür ediyorum iyi ki varsinjz

Kizlar bu ay 7 gun adetim gecikti ve 6 gundur adetliyim bnim normalde adetim az gelirdi bide kisa surerdi en fazla 5.gunde biterdi bu ay oyle olmadi hem cok kanamam oldu hemde uzun sürdü bugun 6 günüm ve hala geliyor bide adet olduğum günden beri kasigim cok agriyor niye böyle oldu bilen varmi

Dusuk yapabilme ihtimalin var mi acaba

Bi doktora görün biter bitmez hatta geçmiyosa bitmesini bekleme. Bende kendimden böyle şüphelendim bugün. Adetim hem erken geldi hem çektiğim ağrılar normal değildi birde benim ilk kez başlangıçtan beri pıhtı pıhtı geliyor ağırıyla. Korktum bende bugün doktora gidicem hafta içi.

Düşük boyle olur mu ki adetliyim adetim gelmeden önce kan testi yaotim 2 sefa yok dedi doktor
Olabilir kana karismamistir tutunamadigi icin yada saglikli bir hucre olmadigindan dolayi ne diye iki gun arayla gebelimlerde kan testi isteniyor saglikli ise deger yukseliyor ..demekki degeri vermemis bile kana

En iyisi test yapmak :))

En iyisi ve sağlıklısı

Amiiiiin kimseye yasatmasinn❤
Evet hersey daha bi zevkli geliyor bide :)
Amiinn amin.

Buarada sen sökülmemişsin di miiii
Yani ihtimaall vaar

Ne zaman kan vermistin?
Bence yine kan ver canım.

Kesin zaten streste gecikti onu biliyorum da bu ay cok degisik oldu adetim uzun sürdü arti cok fazla grliyir bide kasiklarimda agriyor adet oldugumdan beri onu merak etim niye böyle oldu diye
Kist olabilir mi ? Doktora bir git adetin bitince

Akıntı geliyor beyaz ama katı değil. Az önce koştum tuvalete adet mı diye değilmiş. Sabah tekrar test yapacam. Sen ne yaptın ?
Hadi ya benim hiç akıntı yok canım çok şükğr ağrım bugün hiç olmadı bende bugün yapacaktım da cesaret edemedim pazar sabahtan ilk idrarla yapcam 15 liralık testler var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…