Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi ya benim hiç akıntı yok canım çok şükğr ağrım bugün hiç olmadı bende bugün yapacaktım da cesaret edemedim pazar sabahtan ilk idrarla yapcam 15 liralık testler var ya
Ben de sabah dandik testlerden yapacam inşallah çıkar canım. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Olabilir kana karismamistir tutunamadigi icin yada saglikli bir hucre olmadigindan dolayi ne diye iki gun arayla gebelimlerde kan testi isteniyor saglikli ise deger yukseliyor ..demekki degeri vermemis bile kana
Ya bilmiyirum ki benim kan pihtilasmam var doktor hamile kaldigin gibi iğne vuracsksin dedi bende dikat ediyorum adetime daha varken gidip test yapiyorum onceden ogrenim igne vururum diyorum cikmiyor adetten oncede negatif adet gecikmedede negatuf çıkıyor pozitifi gormeden hamile kalmadan igne vuramam ki

nasıl kullancaz ki, bana bi teyze dedi arpacık soğanını çok hafif fırında közle fitil gibi kullan dedi. Eski toprak bi teyzeydi.
Canim soganin nasil oldugunu bilmiyorum ama sirkeli suyu taharetlenirken kullananlar var gercekten cok iyi geliyormus ben bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…