İnşallah olmayız canım :)Hadi ya benim hiç akıntı yok canım çok şükğr ağrım bugün hiç olmadı bende bugün yapacaktım da cesaret edemedim pazar sabahtan ilk idrarla yapcam 15 liralık testler var ya
Ben de sabah dandik testlerden yapacamHadi ya benim hiç akıntı yok canım çok şükğr ağrım bugün hiç olmadı bende bugün yapacaktım da cesaret edemedim pazar sabahtan ilk idrarla yapcam 15 liralık testler var ya
İnşallah olmayız canım :)Akıntı geliyor beyaz ama katı değil. Az önce koştum tuvalete adet mı diye değilmiş. Sabah tekrar test yapacam. Sen ne yaptın ?
Insallahhhİnşallah olmayız canım :)
Yap bakalım merakla bekliyorum mmm inşallah hamilesindir :)Ben de sabah dandik testlerden yapacaminşallah çıkar canım. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Ya bilmiyirum ki benim kan pihtilasmam var doktor hamile kaldigin gibi iğne vuracsksin dedi bende dikat ediyorum adetime daha varken gidip test yapiyorum onceden ogrenim igne vururum diyorum cikmiyor adetten oncede negatif adet gecikmedede negatuf çıkıyor pozitifi gormeden hamile kalmadan igne vuramam kiOlabilir kana karismamistir tutunamadigi icin yada saglikli bir hucre olmadigindan dolayi ne diye iki gun arayla gebelimlerde kan testi isteniyor saglikli ise deger yukseliyor ..demekki degeri vermemis bile kana
Normalde dün olmam lazımdı canım dün de bugün de olmadım inşallahHadi ya benim hiç akıntı yok canım çok şükğr ağrım bugün hiç olmadı bende bugün yapacaktım da cesaret edemedim pazar sabahtan ilk idrarla yapcam 15 liralık testler var ya
Inşallah canım :))Yap bakalım merakla bekliyorum mmm inşallah hamilesindir :)
Inşallah canım benim. Stres yok. Her zaman umut varrrrKızlar içimden bir ses dıor ki bu ay olucak yaa inş Rabbim nasib eder
Gecikmen var mı canımKızlar içimden bir ses dıor ki bu ay olucak yaa inş Rabbim nasib eder
Evet canım benim stres noooInşallah canım benim. Stres yok. Her zaman umut varrrr
Yok daha bugun yunurtlama günümm 3 subat batGecikmen var mı canım
İnşallah vardır canım belirten varmı gecikme falanGecikmen var mı canım
2. Kere teyze oluyorum Kızlar... Az önce cinsiyetini öğrendim buda kız
Ablam doğuracak ben hala yumurta peşinde
Canim soganin nasil oldugunu bilmiyorum ama sirkeli suyu taharetlenirken kullananlar var gercekten cok iyi geliyormus ben bilmiyorum amanasıl kullancaz ki, bana bi teyze dedi arpacık soğanını çok hafif fırında közle fitil gibi kullan dedi. Eski toprak bi teyzeydi.
Eşimin halası o şekilde yapmış ondan sonra 2 kızı olmuş :)Canim soganin nasil oldugunu bilmiyorum ama sirkeli suyu taharetlenirken kullananlar var gercekten cok iyi geliyormus ben bilmiyorum ama
Canim icine degil sadece yikiyorsun. Icine olunca bende duymustum kiz oldugunuEşimin halası o şekilde yapmış ondan sonra 2 kızı olmuş :)
Verince yazarsinEvet eşimi bekliyorum gelsin gideceğiz kalbim yerinden çıkacak gibi ilk defa gecikmem oldu hiç şaşmazdı günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?