Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aaa niye önerilmez ki ilk kez duydun hoş zaten o saatte pek yapamıyoruz ama merak ettim

He valla yaa mevzu derin ruh halimiz folofoş semaver ancak keser bizi bi kendimize geliriz ama fazla çay iyi değil en iyisi hayıt suyu partisi yapalım

Buarada sen sökülmemişsin di miiii
Yani ihtimaall vaar
Yok hayatım sökülmedi henüz.. garip beyaz akıntı içinde pembe lekeler var.. karnımda ilginç hareketler.. geldi gelecek gibi.. sabah kalktığımda gelmemişse test yaparım

Sende iyiki varsın canım. Çözümü biliyoruz aslında dediğin gibi : STRES YAPMAMAK! Sadece beynimize hakim olamıyoruz. Vırvırvır konuşuyo salak beyin “ neden olmuyor neden olmuyor olacak mı olmucak mı” eh olmuyo tabi sonra ama O-LA-CAK ! Hem yazın göbişlerimizin görünmesi daha tatlış daha güzel bizimde öyle olcak inşallah

Kızlar ben sağlık ocağına gitsem yaparlar mı bu D vitamini testini ? Gerçi progesteron testini yaptırıcam daha sonra ozaman da yaptırırım belki ah bir randevu saati bulabilsem offffff

Kızlar ben sağlık ocağına gitsem yaparlar mı bu D vitamini testini ? Gerçi progesteron testini yaptırıcam daha sonra ozaman da yaptırırım belki ah bir randevu saati bulabilsem offffff
Yaparlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…