Aman valla artik yap yaa lutfen :)Ben de sabah dandik testlerden yapacaminşallah çıkar canım. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Kııs ben de içini yıkıycaz sandım ay :/Canim icine degil sadece yikiyorsun. Icine olunca bende duymustum kiz oldugunu
sizce ne zaman yapmalıyım dun aksam olmustu tutar mı acaba sımdı ? yada bu akdsam bıdaha deneme olsa mıı
Tıka basa yemek yedim. Çıkmaz diye de korkuyorum. Sabah ola hayır ola :)) senin durum ne canım? Bat ne zamanAman valla artik yap yaa lutfen :)
Benim mesela 1 kez cok gelir o yumurta akı akintisi,2 gun az az devam eder 2.gun catlar agrilarimdan anliyorum.
Sen kendini en iyi taniyansin.
O zaman bu aksamda dene canım.
Sabaha birakirsan aklinda olsun ezanla gunes dogusu arası önerilmez.
Yok canim....Kııs ben de içini yıkıycaz sandım ay :/
Ne bileyim gülüm atamıyorum tedirginliği.. ama dediğin gibi müdahale gerekirse de mırın kırın edemiyor insan.. düşük yaptığımda müdahale edecekler diye çok korktum.. sorun erkek doktor olması da değil o an.. doğum sonrası içeride parça kalmasın diye defalarca temizliğe almıştı beni ebe.. hatırladıkça tüylerim diken diken oluyor.. o yüzden kürtaj diyecekler diye aklım çıktı.. kahve kurtaramaz bizi, bir semaver alıp yayılmak gerek güneş alan bir bahçeye.. oof off kardeşlerimkadın olmak zor zanaat vesselam
Yok hayatım sökülmedi henüz.. garip beyaz akıntı içinde pembe lekeler var.. karnımda ilginç hareketler.. geldi gelecek gibi.. sabah kalktığımda gelmemişse test yaparımBuarada sen sökülmemişsin di miiii
Yani ihtimaall vaar
Aslan pençesi alayım ben o zaman :)))He valla yaa mevzu derin ruh halimiz folofoş semaver ancak keser bizi bi kendimize geliriz ama fazla çay iyi değil en iyisi hayıt suyu partisi yapalım
Bugundu ama daha henuz olmadım:)Tıka basa yemek yedim. Çıkmaz diye de korkuyorum. Sabah ola hayır ola :)) senin durum ne canım? Bat ne zaman
Benimde belim cok agriyorMemiktolarım sızlıyorrr
Yarın sen de yap test :)Bugundu ama daha henuz olmadım:)
Ay hadi gelsin bebişlerrrB
Benimde belim cok agriyor
Ben de eşime diyorum bu bebek çok nazlıherkes soruyor hamile misin diye. Öyle göründüğümü hissedip soruyorlar. Yine bi huzunleniyorum. Yumurtlama günümü degerlendiremedigimden baya anlamistim günlerce bu ay :) ondan ağlayacak hal kalmadı. Ama şimdi daha iyiyim. Şimdi doktor korkusu var. Bakalım ne diyecek. Bir arkadaşım da benim gibi beklemisti bir kaç ay. Sonra doktora gitmiş hiç bir sorunu olmadığını öğrenince baya rahatladim hemen diğer ay hamile kaldım dedi. Anladim ki stres cidden düşman bebek olmasına. Buarada gerçekten çok teşekkür ediyorum iyi ki varsinjz
Yaparlar canımKızlar ben sağlık ocağına gitsem yaparlar mı bu D vitamini testini ? Gerçi progesteron testini yaptırıcam daha sonra ozaman da yaptırırım belki ah bir randevu saati bulabilsem offffff
Yok ki testimYarın sen de yap test :)
Al al :)Yok ki testim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?