Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
A anneveoglusu canim ne oldu tüp bebek insallah bana guzel haber veririsin sevindir beni ben herseyi biraktim aklima bile gelmiyor yaza yine tedaviye baslarim insallah gerek kalmaz da fsh baktirdim 4.5 cikti neyseki o iyi prolaktinde iyi

Ayy hayırlısı olsun canımm yakında ablanda teyze olsun inşallaaah

İnşallahh bayan tek ilişkiyle gebe kaldı diyorum herşey nasip biz uğraşalım anca sınav için 3 ay annemdeydi bir gün eve gitti ya şaka gibi nasipten öte köy yok vallahi

Kızlar kaç gündür kasık sancısı çekiyorum artık cidden huzursuzlanmaya başladım idrar testi ve ultrasonda birşey çıkmadı hepsi temiz. Yumurtlama günüm desem 1 hafta boyunca kasık ağrısı mı olur?
Mideme de vuruyor doğru düzgün bişey yiyemiyorum bulanıyor. Ne bitmez çilemiz varmış yauuuuu

İnşallahh bayan tek ilişkiyle gebe kaldı diyorum herşey nasip biz uğraşalım anca sınav için 3 ay annemdeydi bir gün eve gitti ya şaka gibi nasipten öte köy yok vallahi

E soraydın ya bacım ne yapmış nasıl becermiş ayakları havayamı dikmiş 24 saat kıpırdamadan mı yatmış nasıl yumurtalama gününe denk gelmiş yaa ve de tek ilişki e valla tebrik ederim yürekten

E soraydın ya bacım ne yapmış nasıl becermiş ayakları havayamı dikmiş 24 saat kıpırdamadan mı yatmış nasıl yumurtalama gününe denk gelmiş yaa ve de tek ilişki e valla tebrik ederim yürekten

Hiç aklında yokmuş uğraşmamış yani korunmayı bırakmış 5 aydır falan oda denk gelmiş kendiside şaşırdı

İyi bari sağlık ocağına gidip yaptırayım ya peki hemogram falan yaparlar mı acaba ? Her testi de yapmıyolar malesef mesela progesteron falan yapmıyolar diye biliyorum
Benim doktorum çok iyiydi. Hormonlara bile bakardı. Benim arkadaşım da özel hastaneye gidip testlerini sağlık ocağında yaptırırdı. Sen de git sor bir yapar belki

InsaAllahh bütün Dualarım sizinle. InşaAllah hepimize Rabbim gonlumuzdekileri nasip eder :)

Adetime 8 gun var idrar tesitinde cift cikmasi imkansiz dimi yani ben o ikinci aslinda hic olmayan cizgiyi kendim uyduruyor olabilirmiyim :/ Bir bakiyorum yok bir bakiyorum var sanirim kafayi yedim

Adetime 8 gun var idrar tesitinde cift cikmasi imkansiz dimi yani ben o ikinci aslinda hic olmayan cizgiyi kendim uyduruyor olabilirmiyim :/ Bir bakiyorum yok bir bakiyorum var sanirim kafayi yedim
Burda çok var bir hafta öncesinden öğrenen canım. Olabilir yani :) foto at istersen insaallah bebis vardır :)

Foto at bakalım biz de :)

Aaa niye önerilmez ki ilk kez duydun hoş zaten o saatte pek yapamıyoruz ama merak ettim

İyi degil derler,dinen güneşin doğuş vakti ya,aksam ezanı vakitlerinede öyle denir.
Bazı şeyler var böyle :)

Yok hayatım sökülmedi henüz.. garip beyaz akıntı içinde pembe lekeler var.. karnımda ilginç hareketler.. geldi gelecek gibi.. sabah kalktığımda gelmemişse test yaparım

Yaa merakla bekliyoruummm sabahı❤❤❤Hayırdır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…