Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Malesef canım o kadar alışık ki bünye adet olmaya erkenden geliyor hep yeni bat 7 şubat

VosVos35 , A AsyaaAyazz yarn sabah 3umuz mu yapiyz test :) ben duramiym yapasim var ama korkuymda puff
Ay evet yapalım ya. Az önce sanki birkaç kez bıçak saplanır gibi sızı oldu geçti. Sabah yapacam test. Inşallah yarının müjdeleri haberlerini üçümüz veririz :)

Kızlar Sol
kızlar slm

Slm kızlar daha önce hamile olanlara sorum. Sağ kasigimda ağrı var adetime bir hafta var hamile olabilir miyim yoksa gaz agrisi mi yada başka birşey bilgisi olan var mi

Kızlar iyi akşamlar ben kırmızı kartı gördüm 10 gün gecikti ama Rabbım hayırlısını versin bugun adet oldum biraz rahatsızdım yazamadım bu arada eşimede sperm tahlili yaptırdım bugun degerlerden anlayan olurmu acaba atsam... Dr iyi dedi... Ve vitamin verdi ne kadar pahalı o ilaçlar ya adama Ayrıca keçiboynuzu aldım kürlere devam

Ay evet yapalım ya. Az önce sanki birkaç kez bıçak saplanır gibi sızı oldu geçti. Sabah yapacam test. Inşallah yarının müjdeleri haberlerini üçümüz veririz :)
Ay insallah kuzum yaa keske oyle olsaa pek umudum yk ama yapicam insallah Allahtan hayirlisi sizin icinde ole olsn insallah.Rabbm buyukk

Slm arkadaşlar iyi akşamlar bugun doktora gittim adetin 3.günü yeniden başa döndük klomen inofolic ve kan sulandiriciya dewam 13.gun yumurta kontrolune cagirdi gecen ay bal tarcin corek otu yapmistim bayagi buyumustu yumurtam bu ay yapsam mi yapmasam mi karar veremedim bi turlu balik yagi Q10 da kullaniorm kararsizim

Eşi gelince kan vermeye gidecek olan vardı. Ne yaptı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…