Ayyyy çok heycanlıııı@VosVos35, A AsyaaAyazz yarn sabah 3umuz mu yapiyz test :) ben duramiym yapasim var ama korkuymda puff
He ya ses cikmadiEşi gelince kan vermeye gidecek olan vardı. Ne yaptı?
BöSabah bakalım ne haberler gelecek :)
Kızlar iyi akşamlar ben kırmızı kartı gördüm10 gün gecikti ama Rabbım hayırlısını versin bugun adet oldum biraz rahatsızdım yazamadım bu arada eşimede sperm tahlili yaptırdım bugun degerlerden anlayan olurmu acaba atsam... Dr iyi dedi... Ve vitamin verdi ne kadar pahalı o ilaçlar ya adama Ayrıca keçiboynuzu aldım kürlere devam
Yaptin mi ???Ayyyy çok heycanlııııinşallah güzel sonuçlar alırsınız Allahım inşalllaaaahh yarında olmaz şimdi he ben bir gün kala hiç dayanamıyorum asıl “ ha şimdi ha yarın “ diyip hoop yapıveriyom
Yaptin mi ???
Ahh nerdee bana daha çoook var ben genel olarak sabırsızım onu söylüyomşimdiye arkadaşların yerinde olsaydım yapmıştım.
2 kez negatif görünce durunuyor vallaha :)Bönasil duruyon ya
Ne zaman yapmistin peki adetebkac gun kala yaptin yoksa daha evvelki denemelerde mi ?2 kez negatif görünce durunuyor vallaha :)
Adete 3 gün kala ve 1 gün kala yaptım ikisi de negatif çıktı. Yarın yaparsam 2 gün geçmiş olacak. Hayırlısı bakalım. Arada göğüslerim de sızlıyorNe zaman yapmistin peki adetebkac gun kala yaptin yoksa daha evvelki denemelerde mi ?
Adete 3 gün kala ve 1 gün kala yaptım ikisi de negatif çıktı. Yarın yaparsam 2 gün geçmiş olacak. Hayırlısı bakalım. Arada göğüslerim de sızlıyor
Bende 2 gun kala yapmistim biesey cikmadi bakalimAdete 3 gün kala ve 1 gün kala yaptım ikisi de negatif çıktı. Yarın yaparsam 2 gün geçmiş olacak. Hayırlısı bakalım. Arada göğüslerim de sızlıyor
Hangi site o canım?Canım o spermiogram değerlerini doktor sitesine yaz istersen online olan ürolog doktorlarına hemen bakıp birşeyler yazıyorlar. Bende öyle yapmıştım. Keçiboynuzu pekmezi de iyi gelir bolbol havuç suyu da sık içir. Fındık fıstık badem muz ve yumurtaa oh 10 kaplan gücünde yaparsın adamıbunlar işe yarar yeterki yumurtayla buluşabilsinler
Aminn inşallahHayirlisi olsun canim Allah gonlune gore versin ....
Hayırlısı olsun. Inşallah bebişlerimiz vardırBende 2 gun kala yapmistim biesey cikmadi bakalim
Dün verdim canım. İkisini de aynı gün yaptımEn iyisi ve sağlıklısı
Amiiiiin kimseye yasatmasinn❤
Evet hersey daha bi zevkli geliyor bide :)
Amiinn amin.
Buarada sen sökülmemişsin di miiii
Yani ihtimaall vaar
Ne zaman kan vermistin?
Bence yine kan ver canım.
Canımm sonucunu aldın mı hayırlı haberler bekliyoruz inşallahEvet eşimi bekliyorum gelsin gideceğiz kalbim yerinden çıkacak gibi ilk defa gecikmem oldu hiç şaşmazdı günüm
Benim canım yaptırdım 0.100,2 ilk defa adetim gecikti hayatımda o da hüsran oldu hayırlısı olsun normalde üçüncü kez bu hastanede kan verdim hep 0.100 çıkardı ilk defa 0.100,2 gibi garip bi rakam cıktıEşi gelince kan vermeye gidecek olan vardı. Ne yaptı?
Aslında evleneli 4 yıl oldu ama yaklaşık 2 yıldır hazır olduğumuzu dusunerek olarak istiyoruz.Konuya çok hakim değilim ama ne zamandır bebek düşünüyorsunuz acaba?
Konuya çok hakim değilim ama ne zamandır bebek düşünüyorsunuz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?