Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@VosVos35, A AsyaaAyazz yarn sabah 3umuz mu yapiyz test :) ben duramiym yapasim var ama korkuymda puff
Ayyyy çok heycanlıııı inşallah güzel sonuçlar alırsınız Allahım inşalllaaaahh yarında olmaz şimdi he ben bir gün kala hiç dayanamıyorum asıl “ ha şimdi ha yarın “ diyip hoop yapıveriyom

Canım o spermiogram değerlerini doktor sitesine yaz istersen online olan ürolog doktorlarına hemen bakıp birşeyler yazıyorlar. Bende öyle yapmıştım. Keçiboynuzu pekmezi de iyi gelir bolbol havuç suyu da sık içir. Fındık fıstık badem muz ve yumurtaa oh 10 kaplan gücünde yaparsın adamı bunlar işe yarar yeterki yumurtayla buluşabilsinler

Yaptin mi ???

Ne zaman yapmistin peki adetebkac gun kala yaptin yoksa daha evvelki denemelerde mi ?
Adete 3 gün kala ve 1 gün kala yaptım ikisi de negatif çıktı. Yarın yaparsam 2 gün geçmiş olacak. Hayırlısı bakalım. Arada göğüslerim de sızlıyor

Hangi site o canım?

Dün verdim canım. İkisini de aynı gün yaptım

Iyi geceler kızlar şuan size banyodan bildiriyorum,yarim saattir çıkarıyorum midem alt üst
sadece midem olsa iyi bağırsaklarımda pert,tuvaletten çıkamıyorum
Ama keşke bunlar gebelik belirtisi olsaydı...ki değil benim klasik regl belirtilerim

Eşi gelince kan vermeye gidecek olan vardı. Ne yaptı?
Benim canım yaptırdım 0.100,2 ilk defa adetim gecikti hayatımda o da hüsran oldu hayırlısı olsun normalde üçüncü kez bu hastanede kan verdim hep 0.100 çıkardı ilk defa 0.100,2 gibi garip bi rakam cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…