- 8 Ekim 2017
- 56
- 44
- 3
- 43
Darısı bize inşallah. Ben 1 taneye de raziyim vallahiSagol canim benim teskkur edrim rabbim tez zamanda isteyen butun arkadaslara o duyguyu yasatsin benim 2ci olacak nadip olursa inanin ilk cocuguma esemle sevinirken simdine oglum duygularinin bu kadar yogun oldugunu gorunce simdiye kadar olmadigina bi an oyle uzuldumki kardeslik o kadar kutsal bi bagki yavrum o kadar hasretmiski hamileyim diye mutfaga dogru arkadasima soylemeye gittigimde oglumun cigliklarini asla unutamam meger ne cok istiyormus abi olmayi yavrumm.
Yaklaşık 2 yıldır canimSagol canim benim teskkur edrim rabbim tez zamanda isteyen butun arkadaslara o duyguyu yasatsin benim 2ci olacak nadip olursa inanin ilk cocuguma esemle sevinirken simdine oglum duygularinin bu kadar yogun oldugunu gorunce simdiye kadar olmadigina bi an oyle uzuldumki kardeslik o kadar kutsal bi bagki yavrum o kadar hasretmiski hamileyim diye mutfaga dogru arkadasima soylemeye gittigimde oglumun cigliklarini asla unutamam meger ne cok istiyormus abi olmayi yavrumm.
Ahh ahh bende gelin mevlidimi yapıcam hafta sonu bol bol dua edip ettiricem bütün bebiş isteyenler için inşallah hepimiz yakın zamanda hamiş kalırız
Evlendikten sonra gelin için Mevlüt yapıyor ya heryerde yok mu bu adet sorunca şaşırdım ben biraz erteledimdeGelin mevlidi ne oluyor cnm
Yok kuzum ilk defa duydum ama güzel bi şey o zaman Allah kabul etsin şimdidenEvlendikten sonra gelin için Mevlüt yapıyor ya heryerde yok mu bu adet sorunca şaşırdım ben biraz erteledimde
Allah kabul etsin gülümAhh ahh bende gelin mevlidimi yapıcam hafta sonu bol bol dua edip ettiricem bütün bebiş isteyenler için inşallah hepimiz yakın zamanda hamiş kalırız
Günaydın kızlar.. ben test yaptım, negatif..VosVos35 , A AsyaaAyazz yarn sabah 3umuz mu yapiyz test :) ben duramiym yapasim var ama korkuymda puff
Yaklaşık 2 yıldır. Ama tedaviye yönelik birşey yapmadım sadece muayenelere gittim herhangi bir sorun bar mi diye ama esim de bende gayet sağlıkliyiz.
Gunydn ablam bnde sendenimGünaydın kızlar.. ben test yaptım, negatif..
Bugün çok işim var o yüzden fazla giremem buraya.. inşallah sizden güzel haber alırız
Aaa hayirlisi olsun canim regl oldun mu peki?Günaydın kızlar.. ben test yaptım, negatif..
Bugün çok işim var o yüzden fazla giremem buraya.. inşallah sizden güzel haber alırız
Noldu testi yaptin mi ?Hayırlısı olsun. Inşallah bebişlerimiz vardır
foto yokYaptım kızlar. Bir iki dakika durdum. Sabah 4te yapmıştım. Sonra yok dedim yattım. Şimdi baktım da böyle olmus. Karar verememiş hamile olup olmadığımaAy atamadım ya
Atamadım. Şimdi ayrı atacamfoto yok
gölge gibi bisey var sanki emin olamadim adetin ne kadar gecti
Ilıskıden sonra kacıncı gunub cnm hafıf bısey var ama cok damlstma ıdrarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?