Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar gogus hassasıyetım var ılıskıden 7 gun gecto delırtcek benı bu zaman

Ilıskıden sonra kacıncı gunub cnm hafıf bısey var ama cok damlstma ıdrarı
4 tam damla yazıyordu. 4 yaptım ben de. Ayın 3ü 4ü gibi çatladı. Ayın 1inden 7sine kadar sanırım değerlendirdik

Bıraz bekle bakalım test nasıl olcak tam cıkar belkı belırtılerın varmı
Sabah 4te yapıp bıraktım net ikinci çizgi görmeyince. 6 saat geçti yani. Belirtim sadece göğüslerim şişti arada kasık ve göğüste sizi oluyor sonra geçiyor. Adet belirtileri dedim ama olmadı hala

Kızlar bebek düşünüyoruz ama bisey sormak istiyorum şuan oroferon kullanıyorum doktor vermişti. Gebelik durumunda zararı olur mu ya da şimdiden bırakayım mi

Alaalla hamıle olma ıhtımalın yuksek kan ver gunun gecmıs cnm benım bıraz daha sanırım sabretmem lazım
Sabah 4te yapıp bıraktım net ikinci çizgi görmeyince. 6 saat geçti yani. Belirtim sadece göğüslerim şişti arada kasık ve göğüste sizi oluyor sonra geçiyor. Adet belirtileri dedim ama olmadı hala

Alaalla hamıle olma ıhtımalın yuksek kan ver gunun gecmıs cnm benım bıraz daha sanırım sabretmem lazım
Senin için çok erken canım. Çıkmaz daha. Az daha sabret sürpriz yapar inşallah bebişin :) geçen ay da kan verim dediğimde adet olmuştum. O yüzden idrarda netleştirip vermek istiyorum

Orda bi yogunlasma var ama tam belli degil cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…