- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
2 gün geçti canım. Bugün 2. Günügölge gibi bisey var sanki emin olamadim adetin ne kadar gecti
4 tam damla yazıyordu. 4 yaptım ben de. Ayın 3ü 4ü gibi çatladı. Ayın 1inden 7sine kadar sanırım değerlendirdikIlıskıden sonra kacıncı gunub cnm hafıf bısey var ama cok damlstma ıdrarı
Senı. Baya olmus cnm kan ver bat gectımı bnm yumurtlamadan 7 gun gectı4 tam damla yazıyordu. 4 yaptım ben de. Ayın 3ü 4ü gibi çatladı. Ayın 1inden 7sine kadar sanırım değerlendirdik
2 gün geçti benim. Ama negatif bence bu. Sabah tekrar yapimSenı. Baya olmus cnm kan ver bat gectımı bnm yumurtlamadan 7 gun gectı
Bıraz bekle bakalım test nasıl olcak tam cıkar belkı belırtılerın varmı2 gün geçti benim. Ama negatif bence bu. Sabah tekrar yapim
Sabah 4te yapıp bıraktım net ikinci çizgi görmeyince. 6 saat geçti yani. Belirtim sadece göğüslerim şişti arada kasık ve göğüste sizi oluyor sonra geçiyor. Adet belirtileri dedim ama olmadı halaBıraz bekle bakalım test nasıl olcak tam cıkar belkı belırtılerın varmı
Sabah 4te yapıp bıraktım net ikinci çizgi görmeyince. 6 saat geçti yani. Belirtim sadece göğüslerim şişti arada kasık ve göğüste sizi oluyor sonra geçiyor. Adet belirtileri dedim ama olmadı hala
Senin için çok erken canım. Çıkmaz daha. Az daha sabret sürpriz yapar inşallah bebişin :) geçen ay da kan verim dediğimde adet olmuştum. O yüzden idrarda netleştirip vermek istiyorumAlaalla hamıle olma ıhtımalın yuksek kan ver gunun gecmıs cnm benım bıraz daha sanırım sabretmem lazım
Dağınık çizgi var. 6 saat oldu geçmedi. Fazla idrar da damlatmadım. Inşallah bozuk değildir. Markası AlbiA AsyaaAyazz testin markası ne canım, ben de bişey gördüm inşaallah vardır :)
Yok canım sabah yapacamTesti tekrar yaptın mi
bence tekrarla canımDağınık çizgi var. 6 saat oldu geçmedi. Fazla idrar da damlatmadım. Inşallah bozuk değildir. Markası Albi
Negatif görecem bence o yüzden bununla az sevineyim sabah yapimbence tekrarla canım
Orda bi yogunlasma var ama tam belli degil cnmSabah 4te yapıp bıraktım net ikinci çizgi görmeyince. 6 saat geçti yani. Belirtim sadece göğüslerim şişti arada kasık ve göğüste sizi oluyor sonra geçiyor. Adet belirtileri dedim ama olmadı hala
Yarınki de böyle olursa anında gidip vericem kanBen olsam duramazdim hemen gider Kan verirdim
Idrar fazla değildi 4 damlaydı. Diyelim ki oraya fazla gitti 6 saate de kururdu benceOrda bi yogunlasma var ama tam belli degil cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?