Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım moralini bozmak gibi olmasın ama çok fazla bekledikten sonra çıkan çizgiler anlamlı olmuyor daha önce başka bir forumda okumustum
Ne zamanda oldu bilmiyorum. Testi bırakırken oralarda hafif pembelikler vardı ama dedim beyazlaşır bu. Gittim yattım sonra. Daha önceki testleri de beklettim hep bembeyazlardı

Senin için çok erken canım. Çıkmaz daha. Az daha sabret sürpriz yapar inşallah bebişin :) geçen ay da kan verim dediğimde adet olmuştum. O yüzden idrarda netleştirip vermek istiyorum
En guzelı beklemek umutla ıns hazır buay kalıtelı yumurtladım ınş bısa gıtmez :)) ay valla delı olcaz su takıpten

Ne zamanda oldu bilmiyorum. Testi bırakırken oralarda hafif pembelikler vardı ama dedim beyazlaşır bu. Gittim yattım sonra. Daha önceki testleri de beklettim hep bembeyazlardı
baştada varsa pembelik var olma ihtimali büyük. Ben pembenın p sini görmedim kendi yaptığım testlerde . Ayyy inşallah yarın senden güzel haber alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…