Bence de tekrarlaNegatif görecem bence o yüzden bununla az sevineyim sabah yapimilk defa yaklaştım 2. çizgiye. Hep bembeyaz olurdu orası :)
Canım moralini bozmak gibi olmasın ama çok fazla bekledikten sonra çıkan çizgiler anlamlı olmuyor daha önce başka bir forumda okumustumIdrar fazla değildi 4 damlaydı. Diyelim ki oraya fazla gitti 6 saate de kururdu bence
Ordaki yogunlasma supheli zaten :) niye naska yerde degil orada insaAllah vardirIdrar fazla değildi 4 damlaydı. Diyelim ki oraya fazla gitti 6 saate de kururdu bence
KorkuyorummmBence de tekrarla
Inşallah canım benim. Ilk defa bu kadar yaklaştım :)Ordaki yogunlasma supheli zaten :) niye naska yerde degil orada insaAllah vardir
Ne zamanda oldu bilmiyorum. Testi bırakırken oralarda hafif pembelikler vardı ama dedim beyazlaşır bu. Gittim yattım sonra. Daha önceki testleri de beklettim hep bembeyazlardıCanım moralini bozmak gibi olmasın ama çok fazla bekledikten sonra çıkan çizgiler anlamlı olmuyor daha önce başka bir forumda okumustum
Var var Allah in izni ile sen kalbini bozmaInşallah canım benim. Ilk defa bu kadar yaklaştım :)
En guzelı beklemek umutla ıns hazır buay kalıtelı yumurtladım ınş bısa gıtmez :)) ay valla delı olcaz su takıptenSenin için çok erken canım. Çıkmaz daha. Az daha sabret sürpriz yapar inşallah bebişin :) geçen ay da kan verim dediğimde adet olmuştum. O yüzden idrarda netleştirip vermek istiyorum
CesaretKorkuyorummm
InsallahhhVar var Allah in izni ile sen kalbini bozma
Yarından sonra :)Cesaret
baştada varsa pembelik var olma ihtimali büyük. Ben pembenın p sini görmedim kendi yaptığım testlerde . Ayyy inşallah yarın senden güzel haber alırızNe zamanda oldu bilmiyorum. Testi bırakırken oralarda hafif pembelikler vardı ama dedim beyazlaşır bu. Gittim yattım sonra. Daha önceki testleri de beklettim hep bembeyazlardı
Aynen ya. Bir hamile kalaydikEn guzelı beklemek umutla ıns hazır buay kalıtelı yumurtladım ınş bısa gıtmez :)) ay valla delı olcaz su takıpten
Amin canım inşallah :)baştada varsa pembelik var olma ihtimali büyük. Ben pembenın p sini görmedim . Ayyy inşallah yarın senden güzel haber alırız
Bence gebesin canım :)Negatif görecem bence o yüzden bununla az sevineyim sabah yapimilk defa yaklaştım 2. çizgiye. Hep bembeyaz olurdu orası :)
Inşallah ya. En büyük hayalimBence gebesin canım :)
Benım ucuncu denemem nasıl bısey bulmıyorum heralde hamıleysem bıle anlaamam kanda ıdrarda cıkana kdr ;(Aynen ya. Bir hamile kalaydik
Hayırlısı bakalım :))Benım ucuncu denemem nasıl bısey bulmıyorum heralde hamıleysem bıle anlaamam kanda ıdrarda cıkana kdr ;(
Hayırlısı bakalım :))
Yaptınmı test canımMemiktolarım sızlıyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?