- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Aynen öyle. Sabah tekrar yapacamCanım bence de 1 testle daha sağlama yap.
Pazartesi her türlü kana gidersin zaten :)
Yaptımmm. 2. Çizgi yeri bulanık çıktı ama attım buraya da
Aynen ya. Bütün testler öyle olmalıBır gunde bellı olan gebelıkler ıstıyoruz boyle yoksa bosa streslı heycanlı beklemek cok zor
Hadi ya dur bulayım resmiYaptımmm. 2. Çizgi yeri bulanık çıktı ama attım buraya da
Göremediö resmi yaYaptımmm. 2. Çizgi yeri bulanık çıktı ama attım buraya da
Evet var gibi bir şeyler bir kaç gün sonra gene yap canım hayırlı uğurlu olsun inşallahhh
Hayirli olsun diyebiliriz artık bence.Yaptımmm. 2. Çizgi yeri bulanık çıktı ama attım buraya da
Göremediö resmi ya
Ya test bozuksa. O kısım bayağı dağınık. Ama 6 saate de kururduHayirli olsun diyebiliriz artık bence.
Inşallah test bozuk değildir. Hep bembeyaz gördüm orayı ilk defa böyle olduEvet var gibi bir şeyler bir kaç gün sonra gene yap canım hayırlı uğurlu olsun inşallahhh
Sancı falan oluyomu hala
Değildir inşinşallah canım dğşğnmr öyle dua et bol bolInşallah test bozuk değildir. Hep bembeyaz gördüm orayı ilk defa böyle oldu
Ay inşallah canım ya. Bu dağınıklık bile az da olsa umut verdi bana. Her zaman bembeyaz olurdu. 6 saat durdu bu kurumadıYaaa bu dağınıklık şnşallah bebiştendir.. Testler sonrasından bembeyaz kalıyor bu gitmiş gelmiş hadi yarın bakalım netleşir artık.
Sabahı heyecanla bekliyorummDeğildir inşinşallah canım dğşğnmr öyle dua et bol bol
Ara ara sizi oluyor kasık ve göğüslerde. Çok tuhaf lekelenme de oluyor. Sarı gibi değil gibi. Ama çok az oluyor. Enfeksiyon değildir inşallah. Idrar yaparken yanma falan yok çünküSancı falan oluyomu hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?