- 21 Kasım 2017
- 980
- 1.501
- 33
- 32
Ay inşallah canım ya. Bu dağınıklık bile az da olsa umut verdi bana. Her zaman bembeyaz olurdu. 6 saat durdu bu kurumadı
İnşallah değildir canım ben inanıyorum hamilesin keşke o kaliteli testlerden alıp yapsan yarınAra ara sizi oluyor kasık ve göğüslerde. Çok tuhaf lekelenme de oluyor. Sarı gibi değil gibi. Ama çok az oluyor. Enfeksiyon değildir inşallah. Idrar yaparken yanma falan yok çünkü
Bende heyecanla bekliyorum güzel haberlerini ....pazaertesi yapıcam inşallah bendeSabahı heyecanla bekliyorumm
Sabah testi tekrarlayım yine böyle olursa kan veririm. Şimdi bununla azıcık mutlu olayımBence Git kan testi yaptır varsa çıkar zaten. Yoksada stres yapıp adetini geciktirme en azından kafan rahat olur.
Inşallah hamişizdir canım :)Bende heyecanla bekliyorum güzel haberlerini ....pazaertesi yapıcam inşallah bende
Yarın da böyle olursa kan vericem canım :)İnşallah değildir canım ben inanıyorum hamilesin keşke o kaliteli testlerden alıp yapsan yarın
Sabah testi tekrarlayım yine böyle olursa kan veririm. Şimdi bununla azıcık mutlu olayım
Ay inşallah ya. Çok heyecan yaptım. Akşam yapsam olur mu acaba ya. Ya da sabah yine ilk idrarla yapim de garanti mı olsunHadi inşallahçatlıcam.. benim regl tarihi senden sonraydı oldum bitti bitcek hala olmadın bence var var. Oldu olcak
Hadi bakalım hayırlısı canımYarın da böyle olursa kan vericem canım :)
Rabbim gönlüne göre versin herkesin isteyen herkese en kısa zzamanda nasip etsin banada inş :)Yarın da böyle olursa kan vericem canım :)
Aminnnnn. Inşallah hepimiz tez zamanda bu güzel haberi alırız :)Rabbim gönlüne göre versin herkesin isteyen herkese en kısa zzamanda nasip etsin banada inş :)
Ay inşallah ya. Çok heyecan yaptım. Akşam yapsam olur mu acaba ya. Ya da sabah yine ilk idrarla yapim de garanti mı olsun
Şuan evde değilim :) Akşam evde olurum. Kayınvalidemlere de gidersek saat 11 gibi evde olurum anca. Yemekler falan etkiler mi ki testi. Herkes ilk idrar diyor yaAmaaan yap gitsin yap yap idrarını tut yap hadi.
İkincide de aynısı oldu demi benmi yanlış anladım ikinci testi yaptın . İkiside mi bozukYa test bozuksa. O kısım bayağı dağınık. Ama 6 saate de kururdu
Varsa silikte olsa çıkar sanırımŞuan evde değilim :) Akşam evde olurum. Kayınvalidemlere de gidersek saat 11 gibi evde olurum anca. Yemekler falan etkiler mi ki testi. Herkes ilk idrar diyor ya
Yok canım ikinci testi yapmadım daha. Akşam yapsam yemekler etkiler mi diye merak ettim. Sabah yapmak daha mı garanti olurİkincide de aynısı oldu demi benmi yanlış anladım ikinci testi yaptın . İkiside mi bozuk
Inşallah canım benim :)Varsa silikte olsa çıkar sanırımİnş vardır
Evet canim sabah yapmak daha garanti olur. Bthc kana hemen geçiyor idrara geçmesi daha geç ve az olduğu için idrarda bir miktar birikmesi lazım. Onun için sabah daha garanti olur. Bazilarinda da cok belirgin çıkıyor bu istw hamile kaldığın güne de bağlı. Ve kişiye göre değişiyor. Sabah yap derim ben yada imkan varsa direkt git kan ver.Yok canım ikinci testi yapmadım daha. Akşam yapsam yemekler etkiler mi diye merak ettim. Sabah yapmak daha mı garanti olur
Şuan kana gidemem artık. Sabah yaparım o zaman yine böyle olursa gider veririm kan :)Evet canim sabah yapmak daha garanti olur. Bthc kana hemen geçiyor idrara geçmesi daha geç ve az olduğu için idrarda bir miktar birikmesi lazım. Onun için sabah daha garanti olur. Bazilarinda da cok belirgin çıkıyor bu istw hamile kaldığın güne de bağlı. Ve kişiye göre değişiyor. Sabah yap derim ben yada imkan varsa direkt git kan ver.
Şuan evde değilim :) Akşam evde olurum. Kayınvalidemlere de gidersek saat 11 gibi evde olurum anca. Yemekler falan etkiler mi ki testi. Herkes ilk idrar diyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?