Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay inşallah canım ya. Bu dağınıklık bile az da olsa umut verdi bana. Her zaman bembeyaz olurdu. 6 saat durdu bu kurumadı

Bence Git kan testi yaptır varsa çıkar zaten. Yoksada stres yapıp adetini geciktirme en azından kafan rahat olur.

Ara ara sizi oluyor kasık ve göğüslerde. Çok tuhaf lekelenme de oluyor. Sarı gibi değil gibi. Ama çok az oluyor. Enfeksiyon değildir inşallah. Idrar yaparken yanma falan yok çünkü
İnşallah değildir canım ben inanıyorum hamilesin keşke o kaliteli testlerden alıp yapsan yarın

Hadi inşallah çatlıcam.. benim regl tarihi senden sonraydı oldum bitti bitcek hala olmadın bence var var. Oldu olcak
Ay inşallah ya. Çok heyecan yaptım. Akşam yapsam olur mu acaba ya. Ya da sabah yine ilk idrarla yapim de garanti mı olsun

Amaaan yap gitsin yap yap idrarını tut yap hadi.
Şuan evde değilim :) Akşam evde olurum. Kayınvalidemlere de gidersek saat 11 gibi evde olurum anca. Yemekler falan etkiler mi ki testi. Herkes ilk idrar diyor ya

İkincide de aynısı oldu demi benmi yanlış anladım ikinci testi yaptın . İkiside mi bozuk
Yok canım ikinci testi yapmadım daha. Akşam yapsam yemekler etkiler mi diye merak ettim. Sabah yapmak daha mı garanti olur

Yok canım ikinci testi yapmadım daha. Akşam yapsam yemekler etkiler mi diye merak ettim. Sabah yapmak daha mı garanti olur
Evet canim sabah yapmak daha garanti olur. Bthc kana hemen geçiyor idrara geçmesi daha geç ve az olduğu için idrarda bir miktar birikmesi lazım. Onun için sabah daha garanti olur. Bazilarinda da cok belirgin çıkıyor bu istw hamile kaldığın güne de bağlı. Ve kişiye göre değişiyor. Sabah yap derim ben yada imkan varsa direkt git kan ver.

Şuan kana gidemem artık. Sabah yaparım o zaman yine böyle olursa gider veririm kan :)

Şuan evde değilim :) Akşam evde olurum. Kayınvalidemlere de gidersek saat 11 gibi evde olurum anca. Yemekler falan etkiler mi ki testi. Herkes ilk idrar diyor ya

Ay hiç bilmiyom ki bende 11 e kadar dayanırsan zaten beklersin daha gece muhtemelen uyku tutmaz yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…