Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
U Umithepvar VosVos35
Hayırlısı olsun inşallah kızlar❤
Bi ümit etmek bi yüzleşmekte ayrı kırıcı,inşallah reglleriniz şaşmaz en azından.
Kuzumm aynen yaa kullandigim ilaxlar farkliydi onlar geciktirdi sanirsamm hayirlisi olsn ya ne diyelimm Rabbim bildigi basimin ustune ne diim hayirlisi :)

Kızlar eşinizde sperm testi yaptırsın ama size bile dicem bu spermler çok hassas mesela uykuya açlığa ve strese göre değişiyo. Eşim geçen test verdi uykusuzu ve açtı ileri hız sıfır çıktı. 3 gün sonra tekrar verdi bunsefer uykusunu almıştı karnı toktu birde mesir macunu yedirmiltşm 12 çıktı düşünün. Sizde eşinize yedirin birde keçiboynuzu özü yedirin iyi dinlensinler çok etkiliyo. Bu arada embriyolarımın 2 . Günü ve 11 tanesi sağlıklı şekilde ilerliyo çok şükür

Cnm hakkinizda hayirli olan olsn insallah basarili bi sonuc olur.iyi haberlerini bekliyrzz

Çok şükür canım benim inşallah güzel gelişir herşey. İyi olacak inanıyorum

VosVos35 kuzum naptın test yaptın mı sabah göremedim paylaşımlarda kaçırdım mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…