- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Yine sabaha karşı yaparımAy hiç bilmiyom ki bende11 e kadar dayanırsan zaten beklersin daha gece muhtemelen uyku tutmaz yaparsın
Kuzumm aynen yaa kullandigim ilaxlar farkliydi onlar geciktirdi sanirsamm hayirlisi olsn ya ne diyelimm Rabbim bildigi basimin ustune ne diim hayirlisi :)U UmithepvarVosVos35
Hayırlısı olsun inşallah kızlar❤
Bi ümit etmek bi yüzleşmekte ayrı kırıcı,inşallah reglleriniz şaşmaz en azından.
Yine sabaha karşı yaparım
Inşallah insalhhhh :) Tez zamanda hepimiz hamiş oluruz inşallah :)Haha ayneninşallah çıkar inşallah sonra banada dua edersinizzz hamişlerb duası kabul olurmuş
Hangi site o canım?
Evlendikten sonra gelin için Mevlüt yapıyor ya heryerde yok mu bu adet sorunca şaşırdım ben biraz erteledimde
Cnm hakkinizda hayirli olan olsn insallah basarili bi sonuc olur.iyi haberlerini bekliyrzzKızlar eşinizde sperm testi yaptırsın ama size bile dicem bu spermler çok hassas mesela uykuya açlığa ve strese göre değişiyo. Eşim geçen test verdi uykusuzu ve açtı ileri hız sıfır çıktı. 3 gün sonra tekrar verdi bunsefer uykusunu almıştı karnı toktu birde mesir macunu yedirmiltşm 12 çıktı düşünün. Sizde eşinize yedirin birde keçiboynuzu özü yedirin iyi dinlensinler çok etkiliyo. Bu arada embriyolarımın 2 . Günü ve 11 tanesi sağlıklı şekilde ilerliyo çok şükür
Yanii cok bile durdunnnDayanamadımmm test almaya gidiyorum yapacam vallaha
Kızlar eşinizde sperm testi yaptırsın ama size bile dicem bu spermler çok hassas mesela uykuya açlığa ve strese göre değişiyo. Eşim geçen test verdi uykusuzu ve açtı ileri hız sıfır çıktı. 3 gün sonra tekrar verdi bunsefer uykusunu almıştı karnı toktu birde mesir macunu yedirmiltşm 12 çıktı düşünün. Sizde eşinize yedirin birde keçiboynuzu özü yedirin iyi dinlensinler çok etkiliyo. Bu arada embriyolarımın 2 . Günü ve 11 tanesi sağlıklı şekilde ilerliyo çok şükür
Ay var ya maloş gibi koştum gittim. Kapalı her yerYanii cok bile durdunnn
Yap canım. Az önce gittim ben de kapalı her yerOf kardeşim gitti test almaya korkuyorum yapmaya(
Mecbur yapıcam varsa vardır yoksa yok umarım vardır çift çizgiyi göreyim artık cesaretim yok ama biliyomusun kalbim çıkcak yerindenYap canım. Az önce gittim ben de kapalı her yer
Aynen ben de öyle oldum. Inşallah çıkar merakla bekliyorum sonucuMecbur yapıcam varsa vardır yoksa yok umarım vardır çift çizgiyi göreyim artık cesaretim yok ama biliyomusun kalbim çıkcak yerinden
İnşallah canım dua et nolursunAynen ben de öyle oldum. Inşallah çıkar merakla bekliyorum sonucu
Ediyorum hepimize. En kısa zamanda kavuşuruz inşallah. Kardeşin gelir gelmez yap testi :)İnşallah canım dua et nolursun(
Yapıcam hepimiz rahatlayalım artık ...:)Ediyorum hepimize. En kısa zamanda kavuşuruz inşallah. Kardeşin gelir gelmez yap testi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?