- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Aynenn :) ben de eve gidince yaparım artık. Burda bulamadım test. Çıkmazsa da pazartesi tekrarlarımYapıcam hepimiz rahatlayalım artık ...:)
Hafta sonu ya kapalı nöbetçi eczane vardır pazartesi 15 liralıklardan al yap bende ondan yapcam şimdiAynenn :) ben de eve gidince yaparım artık. Burda bulamadım test. Çıkmazsa da pazartesi tekrarlarım
Yap bakalım sen. Çıkarsa sende yaparım :)Hafta sonu ya kapalı nöbetçi eczane vardır pazartesi 15 liralıklardan al yap bende ondan yapcam şimdi
Böbreklerime ağrı girdi yaa bir haftadır şimdi heyecandan gene ağrıdı :))Yap bakalım sen. Çıkarsa sende yaparım :)
Yaaa daha gelmedi mi kardeşinn :))Böbreklerime ağrı girdi yaa bir haftadır şimdi heyecandan gene ağrıdı :))
Mrb kızlar 9 gün önce 1.24 olan değerim bugün 55 çıktı yarin tatile çıkacaktık gitmeden bir daha bakırayım dedim ve 55 çıktı tatil iptal oldu pazartesiye randevu aldım hemen ben 18 aralıkta düşük yapmaya başlamıştım sözde bu ay korunuyorduk önümüzdeki ay korunmayı bırakacaktık tam yumurtlama günlerim de esim iyi korunamadi bu yüzden şüphem vardı ve doğru çıktı inş. Sıkıntı yaşamam bu sefer
Gelmedi ya gelmedi gelir şimdi ama :))Yaaa daha gelmedi mi kardeşinn :))
çok tesekkur ederim inşallah sende test mi yapacaktinTebrikler canım Allah analı babalı buyutsün inşallah sağlıkla al kucagına bebeğini.. :))
Ayh hadi bakalım. Bugün de alalım bebiş haberi :)Gelmedi ya gelmedi gelir şimdi ama :))
Huhhhuuu superrrrrHamileyimmmmmmmm
Bayılcam heycandann çok şükür yaş çok şükür rabbim herkese nasip etsin tez zamandaa inşallahHuhhhuuu superrrrr
Amin kuzum benim. Darısı bize de olsun inşallah :)Bayılcam heycandann çok şükür yaş çok şükür rabbim herkese nasip etsin tez zamandaa inşallah
Aa pazar olsa neyse dicm bugun nie kapali yahuuAy var ya maloş gibi koştum gittim. Kapalı her yer
Ne bilim yaAa pazar olsa neyse dicm bugun nie kapali yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?