Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rahim hazırmış demek ki hamileliğe. Sıkma canını. Kendini toparlamamış olsa hamilelik olmazdı. Hayırlı olsun

ne oldu adet günün geçtimi canım kusura bakma konuya hakim değilim yeni girdim .test falan yaptınmı
Yok ben bu ay film cekindim diger aylara gore beklentim biraz daha fazla haliyle daha 7 gun var adetime burda dolandikca psikolojim cidden etkeniyor :) 2 gun once test yaptim duramayip birsey cikmadi haliyle cok erken bi vakitti cunku belkim de yoook

Yok ben bu ay film cekindim diger aylara gore beklentim biraz daha fazla haliyle daha 7 gun var adetime burda dolandikca psikolojim cidden etkeniyor :) 2 gun once test yaptim duramayip birsey cikmadi haliyle cok erken bi vakitti cunku belkim de yoook
canım inan erken olduğun içindir merak etme gerçekten rahim filmi arkası çok çabuk kolay hamile kalındığını defalarca duydum hakkında hayırlısı.2 3 gün erken yapabilirsin.çıkmassasa bat gününde çıkar belki.hakında hayırlısı olsun canım

Bal damliyorsa agzindan demek ki ins bu kizlar benide kudurttu :)

Kızlar bir kere hamile kaldım ama düştü size birşey sormak istiyorum tüplerde sonradan tıkanıklık olur mu

Kızlar yarın adetin 3. Günü. Laboratuvara gidip hormonlara baktıracağım. Malesef pazar olduğu için dr şansım yok. Haftaiçi sonuçlarla gideceğim. 1 ay daha kaybetmek istemiyorum. Hangi değerlere bakılıyordu? Yeni yaptıran varsa bana yardımcı olabilir mi? Geçen sene yumurta tembelliği çıkmıştı ama şimdi başka yerde yaşıyorum. Sonuçlar yok elimde. Yeni sonuçlarla dr a gideceğim.

Korkulucak hicbisi yok beklemeye de gerek yok elbette zamani olmadikca gelmiycek ama herseye de bir vesile gerek cektirin 3 ay sans epey yuksek diyor drlar
Doktorda söylüyor mu faydası olur diye ? İnternette okuyorum ama bilemiyorum valla doktor diyosa etkilidir cidden inşallah görürsün faydasını canım bende gidecektimde bu ay kaldı malesef adetin kaçıncı günü gittin

TSH,LH, Fsh, prolaktin, estradiol, amh hormonlarına baktır canım. D vitaminine de baktırsan güzel olur ama özelde biraz tuzluya geliyor bunlar ya

Tabi ki soyluyor dr lar 3 dra gorundum 3ude film dedi bana ama hormonlarima ve sprem degerlerine baktilar sonra film cekelim bekleyelim dedi drum hersey nor gorunuyor esim 3 aydir keciboynuzu iciyor agaci cikacak icinden yazik :) ciddi anlamda faydasinida gorduk adetim bitti 4 gun sonra gittim yumrtlama gunume yakin cektiler

cok saol içimi rahatlattın sonuclarda benim elimde deyil internetten hatane sitesinden baktım cekemiyorum oyuzden yoksa cekerdim

Gebelik için önemli olan hormonlar bunlar. E2 140'dan fazlaysa, tsh 2,5 üstü, fsh de 10 üzeriyse hamile kalma şansı düşük oluyor. Ama senin değerlerin çok iyi canım.

Kızlar bir kere hamile kaldım ama düştü size birşey sormak istiyorum tüplerde sonradan tıkanıklık olur mu
Bende düşük yaptım hatta büyük bir parça yapışmış düşmüyordu kürtajada alındım vücudum dinlensin diye doktorum 6 ay korun dedi korundum bıraktım hamile kaldım bir problem tıkanıklık falan olmadı inşllah sende de olmamıştır öyle olanıda hiç duymadım ben canım

TSH,LH, Fsh, prolaktin, estradiol, amh hormonlarına baktır canım. D vitaminine de baktırsan güzel olur ama özelde biraz tuzluya geliyor bunlar ya
Çok teşekkürler. Yurtdışında yaşıyorum. Zaten her halükarda paralı yaptıracağım. Bir kerelik yapılacak bişey. Malesef başka şansım yok devletten yer bulana kadar zaman geçecek. Zaten çok fark yok. Bakalım cepler ne kadar boşalcak

Tek hayalim bu herkes patır patır doğururken zoruma gidiyor
DAha çok erken canım hamile kalöak için daha 6 ay evliymişsin vakti zamanı değil demekki allah hayırlı sağlıklı evlat versin . Ben ilk bebeğimde hata ettim hiç böyle dua etmedim 7-8 ay denemeden sonra hamile kaldım onuda kaybettim. Sonra anladım ki en önemlisi hayırlısınınj ve sağlıklısını istemek

Kızlarrr ya test yapmıştım ya. Yine aynı olmuş. Kan almadılar yine. Yarın bizim burda nöbetçi eczane var ordan hassas olandan alacam. Bakın bir yine sabahki gibi. Yine aynı testten adet günümden önce yaptım ve bembeyazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…