neden kan almadilarKızlarrr ya test yapmıştım ya. Yine aynı olmuş. Kan almadılar yine. Yarın bizim burda nöbetçi eczane var ordan hassas olandan alacam. Bakın bir yine sabahki gibi. Yine aynı testten adet günümden önce yaptım ve bembeyazdı
Pazartesi gel dedilerneden kan almadilar
Kızlar bir kere hamile kaldım ama düştü size birşey sormak istiyorum tüplerde sonradan tıkanıklık olur mu
testin cok enteresan ama var sanki ya
2 kez de bozuk denk gelmez herhalde. Adet günümden 1 gün önce de yaptım yine bu marka bembeyaz oldu hementestin cok enteresan ama var sanki ya
o zaman hadi insalalah icinide ferah tut bu kez olmus gibi yksa testler direk bembeyaz oluyor sende biseler var demmki2 kez de bozuk denk gelmez herhalde. Adet günümden 1 gün önce de yaptım yine bu marka bembeyaz oldu hemen
Allah'tan nöbetçi eczane bizim burdaki hemen gidip hassas test alıp kurtulucam bu dertten. Hastanelere de sinir oldum yao zaman hadi insalalah icinide ferah tut bu kez olmus gibi yksa testler direk bembeyaz oluyor sende biseler var demmki
hadi o zaman cnm haberdar et burayidaAllah'tan nöbetçi eczane bizim burdaki hemen gidip hassas test alıp kurtulucam bu dertten. Hastanelere de sinir oldum ya
Ederim tabiki :) inşallah vardır ya 2 kez böyle olmaz değil mi. Bozuk denk gelmezhadi o zaman cnm haberdar et burayida
sanmiyorum cnm test bozuk degil bence ama erken donem oldugu icin boyle cikmis olabilirEderim tabiki :) inşallah vardır ya 2 kez böyle olmaz değil mi. Bozuk denk gelmez
Ay insallahhhhsanmiyorum cnm test bozuk degil bence ama erken donem oldugu icin boyle cikmis olabilir
Ederim tabiki :) inşallah vardır ya 2 kez böyle olmaz değil mi. Bozuk denk gelmez
Vallaha 4 yazıyor diye 4 yaptım. Hep de 4 yapardım bembeyaz olurdu bu marka :)Bence de denk gelmez ama sen yine de 3 damla damlat yeter.Hadi hayırlı haberler insallah.
İlk defa böle test görüyorum hee :))Çizgi var gibi gibi. Çok şey yaptım size de ama elimde değil heyecan yaptım kusura bakmayın :)Eki Görüntüle 2097916
Çizgi var canım hadi hayırlısıÇizgi var gibi gibi. Çok şey yaptım size de ama elimde değil heyecan yaptım kusura bakmayın :)Eki Görüntüle 2097916
Aynen ya. 4 yazıyor ama inşallah fazla gelip de böyle olmuyordur. Gerçi fazla gelse adet günümden önce yaptığım da böyle olurduİlk defa böle test görüyorum hee :))
Çizgi var canım hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?