- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Tamam canım benim :)Bencede var cnn hadi hayırlı ola yarın kanunu ver hemen
Tşk ederim cnm çok saol..Hayırlı olsun
Yok be ben 6-7 damlatiyorum bısı olmuyor baska bi marka alsaydınAynen ya. 4 yazıyor ama inşallah fazla gelip de böyle olmuyordur. Gerçi fazla gelse adet günümden önce yaptığım da böyle olurdu
Negative fotografta ikinci cizgi belli biraz
Ya ne şans bendeki ha. Hayatım boyunca hep istediğim bekledigim bir şey olacağı zaman hep böyle şeyler oluyorNegative fotografta ikinci cizgi belli biraz
Gözün aydın kuzum çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahÇizgi var gibi gibi. Çok şey yaptım size de ama elimde değil heyecan yaptım kusura bakmayın :)Eki Görüntüle 2097916
Sabah hassas test alacam. Bizim burdaki eczane nöbetçiymişYok be ben 6-7 damlatiyorum bısı olmuyor baska bi marka alsaydın
R var var gercekten :)))))Ya ne şans bendeki ha. Hayatım boyunca hep istediğim bekledigim bir şey olacağı zaman hep böyle şeyler oluyorinşallah doğrudur canım
Yanlış çıkma ihtimali de var ama ya 2 kez böyle oldu amaGözün aydın kuzum çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Ay insalllahhhhhhV
R var var gercekten :)))))
Negatif çıktı kuzum. Geçen günkü onca kanlı akıntıdan sonra dün git gide azaldı, bugün hiç bişey yok. Ağrım var ama o kadar işim var ki kendimi dinlemeye fırsat olmadı. Anca yattım da aldım elime teli
Bugün 12 saat temizlik yaptım@UmithepvarVosVos35
Hayırlısı olsun inşallah kızlar❤
Bi ümit etmek bi yüzleşmekte ayrı kırıcı,inşallah reglleriniz şaşmaz en azından.
Inşallah vardır canım. Allah hepimize nasip etsin evlat kokusunu
Son testinde hayalet çizgi var kuzucum. Taze bir gebelik seziyorum. İçini ferah tut. Kendine çok iyi bak ve pazartesi kan ver. On numara olacak her şeyYanlış çıkma ihtimali de var ama ya 2 kez böyle oldu amainşallah doğrudur
Inşallah abla. Yarın hassas testte de çıkarsa hemen pazartesi gidip kan verecem. Allah hepimize yaşatsın bu duyguyu. Var olup olmadığı belli değilken bile bu duygu varsa. Doğduğunda nasıl olur Allah bilirSon testinde hayalet çizgi var kuzucum. Taze bir gebelik seziyorum. İçini ferah tut. Kendine çok iyi bak ve pazartesi kan ver. On numara olacak her şey
Sagol canım attımDoktorsitesi.com üye oluyosun o branşın doktorunu seçip online olan doktora yazıyosun değerleri canım gönderiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?