- 13 Ocak 2018
- 117
- 118
- 18
Gözün aydın canısı saglıkla gelsin bebegin inşallahHamileyimmmmmmmm
Hormon testi de yaptırdım canım hicbir engel yok deyince doktor bende beklemeyi yeğledim.aslinda beklemek akıllıca değil çünkü 35 yaşıma girdim ama regl 3 gün var olmadı doktora gideceğim artık çok gecikmeden. Sen de ne var ne yok
Canm kasık ağrın varmı peki ya sağ yada solda ama baya ağrı varmiInşallah abla. Yarın hassas testte de çıkarsa hemen pazartesi gidip kan verecem. Allah hepimize yaşatsın bu duyguyu. Var olup olmadığı belli değilken bile bu duygu varsa. Doğduğunda nasıl olur Allah bilir
Bayağı yok da. Sol ve ortada ara ara sızı gelip gelip gidiyor. Dün akşam sanki bıçak batıp çekildi gibi sızı oldu. Bir de göğüslerim büyüdü. Adet öncesi belirtileri dedim ama gecikti adetim. Bir de hafif az az akıntı oluyor. Kaç kez adet mı diye tuvalete koştum ama minicik bir damla oluyorCanm kasık ağrın varmı peki ya sağ yada solda ama baya ağrı varmi
İşte bende sanki bıçak gibi sizi va özellikle Sol taraftaBayağı yok da. Sol ve ortada ara ara sızı gelip gelip gidiyor. Dün akşam sanki bıçak batıp çekildi gibi sızı oldu. Bir de göğüslerim büyüdü. Adet öncesi belirtileri dedim ama gecikti adetim. Bir de hafif az az akıntı oluyor. Kaç kez adet mı diye tuvalete koştum ama minicik bir damla oluyor
Bir de bel agrım oluyor canım. Bat ne zaman senin ?İşte bende sanki bıçak gibi sizi va özellikle Sol tarafta
Amin canım inşallah saolasın.. :)Gözün aydın canısı saglıkla gelsin bebegin inşallah
Gittin mi cnm hastaneyeBir de bel agrım oluyor canım. Bat ne zaman senin ?
Ay gittik bir tıp merkezine yapmadılar pazartesi dediler. Sinir oldum. Dedim boşver eve gidelim. Nöbetçi eczanelere baktık. Yarın bizim burdaki eczane nöbetçi hassas test alıp yapacam. Varsa vardır yoksa da nasip deyip oturacamGittin mi cnm hastaneye
Canım Rabbim hayırlısını versin bi kan ver bakalım nedir bende 10 gün üstüne dün oldum kaldı birdaha ki ayaBütün hayalim suya düştü ya
Ya bu test benimle oynuyor ya. Hemen çıkmıyor. Bekleyemedik bıraktım yine dağınık olmuş. Sabah da dağınık oldu. Adetime 1 gün kala yine bu testten yapmıştım bembeyazdı. 2 kez de bozuk denk gelmez benceCanım Rabbim hayırlısını versin bi kan ver bakalım nedir bende 10 gün üstüne dün oldum kaldı birdaha ki aya
Test bozuk skt geçmiş olabilir baktın mı cnm skt?
Son kullanma tarihi geçmemiş canım daha çok var. Aynı testten 3 adet aldım. Birini adetime 3 gün kala yaptım hemen bembeyaz oldu. Diğer ikisini de bugün yaptım ikisi de dağınık oldu böyle. 2 kez bozuk da denk gelmez kiTest bozuk skt geçmiş olabilir baktın mı cnm skt?
Bugün gecikmenin 2.Günü yarın hassas testlerden yapacam. Bakalım ne çıkacakBu testler 20-30ml bhcg hormonunu algılayabiliyor adetten 3gün önce yapılan testin doğruluk oranı çok çok düşüktür
Sen bence test falan alma pazartesi git kan ver kesin sonuç al kafanı fazla bulandırmaYa bu test benimle oynuyor ya. Hemen çıkmıyor. Bekleyemedik bıraktım yine dağınık olmuş. Sabah da dağınık oldu. Adetime 1 gün kala yine bu testten yapmıştım bembeyazdı. 2 kez de bozuk denk gelmez bence
Hassas testlerden alacam canım. Ona göre de pazartesi kan verecemSen bence test falan alma pazartesi git kan ver kesin sonuç al kafanı fazla bulandırma
Amin canım inşallah. Hassas testlerden yap bence sen de garanti olsun. Bugün 2 yere gittim kan için yapmadılar. Pazartesi gel dedilerBenmde öyle 2.günüm bu ay hiç test yapmadım geçen ayda böyle oldu 2-3gecikti yaptım negatif çıkınca en azından içimde unut olsun diye yapamıyorum testi evde stok yaptım bu testlerden inş rabbim gönlümüze göre verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?