Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Acile gitseydin yaparlardı bunuda bir sağlıkçı olarak söylüyorum hassas test almadım bu ay normal testlerden var

Acile gitseydin yaparlardı bunuda bir sağlıkçı olarak söylüyorum hassas test almadım bu ay normal testlerden var
Inşallah bebişin vardır canım. Bence negatif benimki ama 2 kez üst üste olması şüphe duydurdu bana. Yine de Allah'tan ümit kesilmez

Sıkma canını kuzum ya inşallah vardır bebeğin stres yapma pazartesi erkenden yap yada eşin bulsun test yap üzme varsa vardır yoksa da zamanı vardır demek ki canım

Ben evleneli 4 yıl olacak ama ilk 2 yıl istemedik yaşımız ilerliyor olmasına karşın evliliğimizin nasıl gideceğine baktık. Sonuçta ya anlaşamasak ortada kalan çocuk olacaktı. Ben yurtdışına geldim evlenip çocuk olsa sorun olacaktı ben dönmek isteyecektim belki o çocuğu göndermezdi herşeyi düşünmek gerekirdi çünkü 20 li yaşlarda değiliz sonuçta mantık gerekliydi.ama2 yıldır da çok istiyoruz.son 1 yıldır düzenli takip ediyorum ama kismet olmadı.stres yapmamaya çalışıyorum ama artık rüyalarımda bile görüyorum hamile olduğumu. Etraftaki laflara kulaklarımı tıkamasam depresyona girerdim kesin.ama inanmak lazım birgün anne olacağız inşallah.

Kızlar bugün adetim bitti ne zaman ovulasyon testi yapmaya baslim
Uzman doktor un bi aciklamasini dinlemistim tam sokulmeye basladuginiz zamani 1.gun olarak baz alin sonrasindaki 7 ile 14 gun arasi diye biliyorum.yani adetin tam sokulmeye vasladigi gunude sayarak canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…