- 13 Ocak 2018
- 117
- 118
- 18
Tamam bakalım bizede haber ver sabırsızlıkla hayırlı haberini bekliyoruzHassas testlerden alacam canım. Ona göre de pazartesi kan verecem
Inşallah veririm canım. Kafam allak bullak oldu vallaha bugün. Inşallah net çıkar yarın :)Tamam bakalım bizede haber ver sabırsızlıkla hayırlı haberini bekliyoruz
Inşallah bebişin vardır canım. Bence negatif benimki ama 2 kez üst üste olması şüphe duydurdu bana. Yine de Allah'tan ümit kesilmezAcile gitseydin yaparlardı bunuda bir sağlıkçı olarak söylüyorumhassas test almadım bu ay normal testlerden var
Sıkma canını kuzum ya inşallah vardır bebeğin stres yapma pazartesi erkenden yap yada eşin bulsun test yap üzme varsa vardır yoksa da zamanı vardır demek ki canımAy gittik bir tıp merkezine yapmadılar pazartesi dediler. Sinir oldum. Dedim boşver eve gidelim. Nöbetçi eczanelere baktık. Yarın bizim burdaki eczane nöbetçi hassas test alıp yapacam. Varsa vardır yoksa da nasip deyip oturacam
Ben evleneli 4 yıl olacak ama ilk 2 yıl istemedik yaşımız ilerliyor olmasına karşın evliliğimizin nasıl gideceğine baktık. Sonuçta ya anlaşamasak ortada kalan çocuk olacaktı. Ben yurtdışına geldim evlenip çocuk olsa sorun olacaktı ben dönmek isteyecektim belki o çocuğu göndermezdi herşeyi düşünmek gerekirdi çünkü 20 li yaşlarda değiliz sonuçta mantık gerekliydi.ama2 yıldır da çok istiyoruz.son 1 yıldır düzenli takip ediyorum ama kismet olmadı.stres yapmamaya çalışıyorum ama artık rüyalarımda bile görüyorum hamile olduğumu. Etraftaki laflara kulaklarımı tıkamasam depresyona girerdim kesin.ama inanmak lazım birgün anne olacağız inşallah.Canım hakkında hayırlısı ben daha 4 aylık evliyim ama ilk günden bu yana korunmadik enfeksiyon vardı bende bide mantar ilaç kullandım beklemedeyim ama Allah biliyor ya çok istiyorum çocuk çok istedikçe de korkuyorum imtihanim olmasin
Bende...uyudun muUyuyamıyorum
Inşallah abla. Yarın hassas testte de çıkarsa hemen pazartesi gidip kan verecem. Allah hepimize yaşatsın bu duyguyu. Var olup olmadığı belli değilken bile bu duygu varsa. Doğduğunda nasıl
KismetAn itibariyleeee
En son içim geçmiş uyumuşum şimdi kalktım midem çok kötü ya öyle bir yanıyoduki anlatamam şuan geçti millet hamileyken uyku basar ben zerre kadar uyuyamıyorum :)Bende...uyudun mu
heyecandandir csnimUyuyamıyorum
Yok ya heyecan falan giit i artık gerçekten midem yandığı için uyuyamadım :)heyecandandir csnim
Kac gun suruyorKızlar bugün adetim bitti ne zaman ovulasyon testi yapmaya baslim
Uzman doktor un bi aciklamasini dinlemistim tam sokulmeye basladuginiz zamani 1.gun olarak baz alin sonrasindaki 7 ile 14 gun arasi diye biliyorum.yani adetin tam sokulmeye vasladigi gunude sayarak canimKızlar bugün adetim bitti ne zaman ovulasyon testi yapmaya baslim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?