Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Uzman doktor un bi aciklamasini dinlemistim tam sokulmeye basladuginiz zamani 1.gun olarak baz alin sonrasindaki 7 ile 14 gun arasi diye biliyorum.yani adetin tam sokulmeye vasladigi gunude sayarak canim
Ee ozaman ben başlamam lazimdi

Selam kızlar
hamilelik öğrenenlere tebrikler, bu hafta bat ve umutları gelecek aya kalanlar için azimle devam etmelerini dilerim. Yeni bir haftaya başlıyoruz. Ben de dahil bat ları yaklaşanlar bol bol güzel haberler alırız umarım.

kızlar size sorum var. ovulasyon testiyle yapmaya çalışıyorum. bi gün ikinci çizgi silik çıktı. değerlendirdim. ama o silik çizgi hiç koyu çizgi olmadı. diğer ay tam olarak ne yapmam lazım. koyu olana kadar beklemem mi gerekiyor. yoksa doğru mu yapmışım. bu ay olmamıştır gebelik sanmıyorum

Testi yaparken sıvı tüketimine dikkat ediyorsun ve her gün aynı saatte yapıyorsun değil mi canım?

Testi yaparken sıvı tüketimine dikkat ediyorsun ve her gün aynı saatte yapıyorsun değil mi canım?
evet dikkat ediyorum. hatta uyanır uyanmaz yapıyorum net olsun diye. ama çizgi olayını anlamadım. içindeki kâğıtta da silik olunca ne yapılacağını yazmamış

Puahahahaha dun yaptigim testi atmak icin banyoya gidip bide ne goreyim cift cizgi ...

Ama ilk yapildiginda cikmamisti cok garip kimvilir kac saat sonra cikan silik cizgi ne demek simdi tovbe yarabbim yaa

evet dikkat ediyorum. hatta uyanır uyanmaz yapıyorum net olsun diye. ama çizgi olayını anlamadım. içindeki kâğıtta da silik olunca ne yapılacağını yazmamış
İlk idrarla önerilmez genelde yumurtlama testleri. İkinci idrar ile 2-4 saat arası idrar tutup yapılması tavsiye edilir. T çizgisi silikse teste devam ediyorsun daha yumurtlamaya var demek. T çizgisi c kadar koyu ve c den daha koyu olacak.. Bu yumurtlamanın en yakın olduğu zaman. 24-36 saat içinde yumurtma olacak demek. Hala teste devam ediyorsun ve t çizgisi tekrar silikleştiğinde yumurtladın demek. Çizgi koyulaşınca ve Silikleştiği günü de değerlendirirsen şansın artacaktır

Bugun bat tarihi .... ve benim tum adet belirtilerim hemen hemen gecti kasik agrim yok hafif bel grim var oda normal hep vardi goguslerimdeki agrilarda hafiflemeye basladi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…