Puahahahaha dun yaptigim testi atmak icin banyoya gidip bide ne goreyim cift cizgi ...
Testlerin kullanma klavuzunda ilk 10 dakikayı dikkate alın yazıyor. Bat ne zaman? Erken yaptıysan bir iki güne tekrarlasan mı acaba?Ama ilk yapildiginda cikmamisti cok garip kimvilir kac saat sonra cikan silik cizgi ne demek simdi tovbe yarabbim yaa
Bat bugun veya yarini hadi sarkma olasiligi diyelim ..Testlerin kullanma klavuzunda ilk 10 dakikayı dikkate alın yazıyor. Bat ne zaman? Erken yaptıysan bir iki güne tekrarlasan mı acaba?
Ya ilk 10 dakika diyorlar ama insan çift çizgi görünce de umut etmek istiyor..Bat bugun veya yarini hadi sarkma olasiligi diyelim ..
Olabilir cnm ya bidahamı test yapsanAynen yaaa bu ne demek simdi ve dogrulugu varmidir ki acaba
Sasirdim oldukcaYa ilk 10 dakika diyorlar ama insan çift çizgi görünce de umut etmek istiyor..
Yarin yaparim yada aksamOlabilir cnm ya bidahamı test yapsan
Bence hamilesinYarin yaparim yada aksam
Eger oyleysede ancak 2 hafta ya var ya yokBence hamilesin
Bilmiyorum cnm içime öyle doğdu testi atabilir misin görelimEger oyleysede ancak 2 hafta ya var ya yok
Benim toplasan 4 kere falan olmuştur geçen ay10 gun olabilir .... cunku tarihleri yazdim ve bu ay cok fazla bir beraberlik olmadi bunu bilincli yaptim aslina bakarsaniz ... yani biraz rahat birakmak lazim rahimi diye dusunuyorum
Anca benimde o kadarBenim toplasan 4 kere falan olmuştur geçen ay
Atarim da bizim ki gorecek diye sakladim dur gidip cekeyimBilmiyorum cnm içime öyle doğdu testi atabilir misin görelim
Çek bakalım merak ettimAtarim da bizim ki gorecek diye sakladim dur gidip cekeyim
Canım netten bir araştırma yap yada kendini hiç yorma benim aldığım tersten git yarın al yap rahatla :) inşallah bebiş vardır inş....Anca benimde o kadar
Var benKizlar migreni olup da hamile kalmaya calisan var mi aranizda?
Elinde başka test varsa yarın tekrar etmek en iyisi olacaktır sanki.Sasirdim oldukca
Nasil gidiyor? Ilac falan kullaniyor musunuz?Var ben
Aslında kaç kere olduğundan çok zamanlama önemli. Sonuçta kadın yumurtluyor 1 günde o yumurta yaşıyor. Hamilelik sadece o dönemde mümkün oluyor.Benim toplasan 4 kere falan olmuştur geçen ay
Yok canım kullanmıyorum ve bu ay stresten beni bi tuttu sonra adet oldum gittim acile dayanamadım cıkardım yemek yiyemedim o dereceNasil gidiyor? Ilac falan kullaniyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?