Ben gecen ay hiç içmedim ilaç içmekte istemedim migrenin var sanırım san tavsiyem çok ilaca bağlama kendini en ufak agrıda insan hemen ağrı kesici istiyor ...Nasil gidiyor? Ilac falan kullaniyor musunuz?
Gecti mi su an?Bnm migrenim vardı cnm
Aynen cnm benimkide ona denk gelmiş şükür yoksa ben yumurtlama takibi yapamıyordum hiçAslında kaç kere olduğundan çok zamanlama önemli. Sonuçta kadın yumurtluyor 1 günde o yumurta yaşıyor. Hamilelik sadece o dönemde mümkün oluyor.
Yok geçmedi 2 gece önce çok kötü tuttu hanileymişim hata o zamanGecti mi su an?
Benim de regl olmaya yakin oluyor ve siddetli oluyor, ilac kullanmadan iyi dayanmissin masallah, ben katlanamiyorum agriya.Yok canım kullanmıyorum ve bu ay stresten beni bi tuttu sonra adet oldum gittim acile dayanamadım cıkardım yemek yiyemedim o derece
Aa, super, saglikla kucagina alirsin insallah. Benim de 2 gundur cok fena ama genelde regl olmadan hemen once bu sekilde agridigi icin ona yordum, demek ki hala sansim var o zaman, tesekkurler :)Yok geçmedi 2 gece önce çok kötü tuttu hanileymişim hata o zaman
Benim her adet olmadan önce bitane sivilce çıkar bak sivilcem çıktı çenemde ondan sonra 2 gün arayla migrenim ben üstüne grip oldum halada hastayım öksürük hırıltı var kasık sancılarım var hah oldu olacak derken kardeşimin ısrarıyla test yaptım yok pazartesiye kadar beklerdim şükğr çizt çizgiyi gördüm rabbime şükğrker olsun sağlıkla kucağıma almayıda göstersin bana umarın sen bebeginde seninledir canım inşallahAa, super, saglikla kucagina alirsin insallah. Benim de 2 gundur cok fena ama genelde regl olmadan hemen once bu sekilde agridigi icin ona yordum, demek ki hala sansim var o zaman, tesekkurler :)
Benm arada oluyo bel ağrısı canm ama sık kasik ağrısı var bata 8 gün kaldı canm yaBir de bel agrım oluyor canım. Bat ne zaman senin ?
Ha bide inanılmaz yoruluyordum ki halada öyle evin içinde iki adım atıyordum tıkanıyodum ben bunu gribe yordum ama bebekten dolayı yataktan dönerken bile nefes nefese kalıyorumAa, super, saglikla kucagina alirsin insallah. Benim de 2 gundur cok fena ama genelde regl olmadan hemen once bu sekilde agridigi icin ona yordum, demek ki hala sansim var o zaman, tesekkurler :)
Hamilrmisin canmHa bide inanılmaz görüşüyordum ki halada öyle evin içinde iki adım atıyordum tıkanıyodum ben bunu gribe yordum ama bebekten dolayı yataktan dönerken bile nefes nefese kalıyorum
Evet canımHamilrmisin canm
Ben de ayni o sekilde olurum hep, bir tane de sivilce cikar aynen, o henuz cikmadi ama migren direkt regli dusundurttu bana, dediklerin umit werdi valla, hayirlisi olsun. Gecmis olsun sana da hastaligin icin, zaten hep beklemedigimiz anlarda oluyor boyle mucizeler, cok sevindim, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.Benim her adet olmadan önce bitane sivilce çıkar bak sivilcem çıktı çenemde ondan sonra 2 gün arayla migrenim ben üstüne grip oldum halada hastayım öksürük hırıltı var kasık sancılarım var hah oldu olacak derken kardeşimin ısrarıyla test yaptım yok pazartesiye kadar beklerdim şükğr çizt çizgiyi gördüm rabbime şükğrker olsun sağlıkla kucağıma almayıda göstersin bana umarın sen bebeginde seninledir canım inşallah
Maşallah allah bağışlasın inşallah nekadarlik hamilesn bide ne zaman öğrendin belirtilerin neydi ay fazla sordum canm kusura bakma ya çok merak ediyormEvet canım
Günaydın canım :) eşim gidecek şimdi hassas testlerden almaya heyecanla onu bekliyorum. Dün akşamki testimin ikinci çizgisi de kopkoyu olmuş. Inşallah vardır bebişim ama test bozuk benceA AsyaaAyazz canım günaydın nasılsın
Canım günün geciyomu pekiGünaydın canım :) eşim gidecek şimdi hassas testlerden almaya heyecanla onu bekliyorum. Dün akşamki testimin ikinci çizgisi de kopkoyu olmuş. Inşallah vardır bebişim ama test bozuk bence
aaa bilmiyordum bilgi için çok teşekkür ederim :) bi yıldır olmuyor ovulasyonla olur inşallah bu yılİlk idrarla önerilmez genelde yumurtlama testleri. İkinci idrar ile 2-4 saat arası idrar tutup yapılması tavsiye edilir. T çizgisi silikse teste devam ediyorsun daha yumurtlamaya var demek. T çizgisi c kadar koyu ve c den daha koyu olacak.. Bu yumurtlamanın en yakın olduğu zaman. 24-36 saat içinde yumurtma olacak demek. Hala teste devam ediyorsun ve t çizgisi tekrar silikleştiğinde yumurtladın demek. Çizgi koyulaşınca ve Silikleştiği günü de değerlendirirsen şansın artacaktır
Benim bata 3 gün kala başladı başladı belirtiler. 3 kalanın akşamı hatta. Sadece hafif sızılar vardiBenm arada oluyo bel ağrısı canm ama sık kasik ağrısı var bata 8 gün kaldı canm ya
Amin canım inşallah rabbim senin de gönlüne göre versin pskolojini hamileyim diye odaklanma nasip de geç zor biliyorum ama stres oluyoruz o şekilde bol bol dua et ben o kadar çok ettim ki rabbim dualarmı kabul etti bırdaki herkesle dualarım allahtan dilerim tez zamanda hepiniz hamile kalırsınız inş.aminCok dogru aslinda ama benim gibi esi duzenli olarak ewde olmayanlar icin en
Ben de ayni o sekilde olurum hep, bir tane de sivilce cikar aynen, o henuz cikmadi ama migren direkt regli dusundurttu bana, dediklerin umit werdi valla, hayirlisi olsun. Gecmis olsun sana da hastaligin icin, zaten hep beklemedigimiz anlarda oluyor boyle mucizeler, cok sevindim, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?