Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasil gidiyor? Ilac falan kullaniyor musunuz?
Ben gecen ay hiç içmedim ilaç içmekte istemedim migrenin var sanırım san tavsiyem çok ilaca bağlama kendini en ufak agrıda insan hemen ağrı kesici istiyor ...

Aslında kaç kere olduğundan çok zamanlama önemli. Sonuçta kadın yumurtluyor 1 günde o yumurta yaşıyor. Hamilelik sadece o dönemde mümkün oluyor.
Aynen cnm benimkide ona denk gelmiş şükür yoksa ben yumurtlama takibi yapamıyordum hiç

Aa, super, saglikla kucagina alirsin insallah. Benim de 2 gundur cok fena ama genelde regl olmadan hemen once bu sekilde agridigi icin ona yordum, demek ki hala sansim var o zaman, tesekkurler :)
Benim her adet olmadan önce bitane sivilce çıkar bak sivilcem çıktı çenemde ondan sonra 2 gün arayla migrenim ben üstüne grip oldum halada hastayım öksürük hırıltı var kasık sancılarım var hah oldu olacak derken kardeşimin ısrarıyla test yaptım yok pazartesiye kadar beklerdim şükğr çizt çizgiyi gördüm rabbime şükğrker olsun sağlıkla kucağıma almayıda göstersin bana umarın sen bebeginde seninledir canım inşallah

Aa, super, saglikla kucagina alirsin insallah. Benim de 2 gundur cok fena ama genelde regl olmadan hemen once bu sekilde agridigi icin ona yordum, demek ki hala sansim var o zaman, tesekkurler :)
Ha bide inanılmaz yoruluyordum ki halada öyle evin içinde iki adım atıyordum tıkanıyodum ben bunu gribe yordum ama bebekten dolayı yataktan dönerken bile nefes nefese kalıyorum

Cok dogru aslinda ama benim gibi esi duzenli olarak ewde olmayanlar icin en
Ben de ayni o sekilde olurum hep, bir tane de sivilce cikar aynen, o henuz cikmadi ama migren direkt regli dusundurttu bana, dediklerin umit werdi valla, hayirlisi olsun. Gecmis olsun sana da hastaligin icin, zaten hep beklemedigimiz anlarda oluyor boyle mucizeler, cok sevindim, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.

A AsyaaAyazz canım günaydın nasılsın
Günaydın canım :) eşim gidecek şimdi hassas testlerden almaya heyecanla onu bekliyorum. Dün akşamki testimin ikinci çizgisi de kopkoyu olmuş. Inşallah vardır bebişim ama test bozuk bence

aaa bilmiyordum bilgi için çok teşekkür ederim :) bi yıldır olmuyor ovulasyonla olur inşallah bu yıl

Amin canım inşallah rabbim senin de gönlüne göre versin pskolojini hamileyim diye odaklanma nasip de geç zor biliyorum ama stres oluyoruz o şekilde bol bol dua et ben o kadar çok ettim ki rabbim dualarmı kabul etti bırdaki herkesle dualarım allahtan dilerim tez zamanda hepiniz hamile kalırsınız inş.amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…