Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canım :) eşim gidecek şimdi hassas testlerden almaya heyecanla onu bekliyorum. Dün akşamki testimin ikinci çizgisi de kopkoyu olmuş. Inşallah vardır bebişim ama test bozuk bence
Benim dun yaptigim test sabah baktim cift cizgi ben şok

Günaydın canım :) eşim gidecek şimdi hassas testlerden almaya heyecanla onu bekliyorum. Dün akşamki testimin ikinci çizgisi de kopkoyu olmuş. Inşallah vardır bebişim ama test bozuk bence
Günaydın canım dur bak hemen olumsuz düşünme istersen bir arkadaşında öyle olmuş seninki gibi dun bişey yok dedi bugün iki çizgi olmuş bende heycnla bekliyorum

Benim dun yaptigim test sabah baktim cift cizgi ben şok
Hadi ya. Ya bu kadar bozuk testler de bize gelmemeli bence nöbetçi eczane yakınlardaysa al hassas testlerden yap sen de. Eşim gidecek birazdan almaya

Cok haklisin ama iste elinde olmuyor insanin, ben de cok dua ediyorum, guzel dileklerin icin cok tesekkurler, Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah herkes icin.

Günaydın canım dur bak hemen olumsuz düşünme istersen bir arkadaşında öyle olmuş seninki gibi dun bişey yok dedi bugün iki çizgi olmuş bende heycnla bekliyorum
Dün akşam o dağınıklıklar gitti silinik çizgi kaldı. Sabah eşim gösterdi koyulasmış çizgi

3 gün geçmiş güzel sonuclarla gel belirtiler tam olarak ne peki
Bir hamile olduğumu öğreneyim tüm detay yazacam sana hiç belirtim yok diye burda üzülüyordum. En belirgin olanı canım kasıklarda sızı ve batmalar

İşte benmde kasiklarda sizi var dünden beri gecmiyoda arada batma oluyo umitleniyorm ama yine her ay ki gibi boş çıkacak biliyorm
Benimki arada oluyor. Bir kaç kez de çok fena batmalar oldu. Ama uzun sürmüyor

Aslında dayanamıyorum aglamaktan içim çıkıyor birşey sorucam bu hamilelik düşünenler için migrene faydası olan bir ilaç varmı ki?
Agladikca agri daha da artiyor, ben Rizatriptan diye bir ilac kullaniyorum, hamilelikte zarari kanitlanmamis diye biliyorum ama emin degilim, zaten dozaji dusuk bir ilac. Aldiktan sonra yarim saat icinde hemen etkisini gosteriyor, agrinin siddetine gore de 3-4 saate kadar etkili, ben almayinca duramiyorum agridan. Hamile kalmaya calistigim icin endiselenip biraz arastirdim ama kotu birseye rastlamadim simdilik, o yuzden kullaniyorum mecburen, insallah zarari yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…