- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Bugün 3. Günü gecikmenin. Artık net öğrenecem olup olmadığını rahatlayacamCanım günün geciyomu peki
Benim dun yaptigim test sabah baktim cift cizgi ben şokGünaydın canım :) eşim gidecek şimdi hassas testlerden almaya heyecanla onu bekliyorum. Dün akşamki testimin ikinci çizgisi de kopkoyu olmuş. Inşallah vardır bebişim ama test bozuk bence
Günaydın canım dur bak hemen olumsuz düşünme istersen bir arkadaşında öyle olmuş seninki gibi dun bişey yok dedi bugün iki çizgi olmuş bende heycnla bekliyorumGünaydın canım :) eşim gidecek şimdi hassas testlerden almaya heyecanla onu bekliyorum. Dün akşamki testimin ikinci çizgisi de kopkoyu olmuş. Inşallah vardır bebişim ama test bozuk bence
Hadi ya. Ya bu kadar bozuk testler de bize gelmemeli benceBenim dun yaptigim test sabah baktim cift cizgi ben şok
adet bitince bi hafta boyunca mıKızlar bence ovulasyonla falan ugrasmayin psikolojinizi bozuyorsunuz stres yapiyorsunuz olacağı varsada olmuyor adetiniz bitince gün aşırı beraber olun
3 gün geçmiş güzel sonuclarla gel belirtiler tam olarak ne pekiBugün 3. Günü gecikmenin. Artık net öğrenecem olup olmadığını rahatlayacam
Cok haklisin ama iste elinde olmuyor insanin, ben de cok dua ediyorum, guzel dileklerin icin cok tesekkurler, Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah herkes icin.Amin canım inşallah rabbim senin de gönlüne göre versin pskolojini hamileyim diye odaklanma nasip de geç zor biliyorum ama stres oluyoruz o şekilde bol bol dua et ben o kadar çok ettim ki rabbim dualarmı kabul etti bırdaki herkesle dualarım allahtan dilerim tez zamanda hepiniz hamile kalırsınız inş.amin
Dün akşam o dağınıklıklar gitti silinik çizgi kaldı. Sabah eşim gösterdi koyulasmış çizgiGünaydın canım dur bak hemen olumsuz düşünme istersen bir arkadaşında öyle olmuş seninki gibi dun bişey yok dedi bugün iki çizgi olmuş bende heycnla bekliyorum
Amin canım inşallah ...Cok haklisin ama iste elinde olmuyor insanin, ben de cok dua ediyorum, guzel dileklerin icin cok tesekkurler, Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah herkes icin.
Hadi inşallah canımm ya at bize de resim test yapımcaDün akşam o dağınıklıklar gitti silinik çizgi kaldı. Sabah eşim gösterdi koyulasmış çizgi
Bir hamile olduğumu öğreneyim tüm detay yazacam sana3 gün geçmiş güzel sonuclarla gel belirtiler tam olarak ne peki
Inşallah çıkar da atarim canım :)Hadi inşallah canımm ya at bize de resim test yapımca
İşte benmde kasiklarda sizi var dünden beri gecmiyoda arada batma oluyo umitleniyorm ama yine her ay ki gibi boş çıkacak biliyormBir hamile olduğumu öğreneyim tüm detay yazacam sanahiç belirtim yok diye burda üzülüyordum. En belirgin olanı canım kasıklarda sızı ve batmalar
Benimki arada oluyor. Bir kaç kez de çok fena batmalar oldu. Ama uzun sürmüyorİşte benmde kasiklarda sizi var dünden beri gecmiyoda arada batma oluyo umitleniyorm ama yine her ay ki gibi boş çıkacak biliyorm
Aslında dayanamıyorum aglamaktan içim çıkıyor birşey sorucam bu hamilelik düşünenler için migrene faydası olan bir ilaç varmı ki?Benim de regl olmaya yakin oluyor ve siddetli oluyor, ilac kullanmadan iyi dayanmissin masallah, ben katlanamiyorum agriya.
İnşallah inş..... BeklemedeyimInşallah çıkar da atarim canım :)
Hadi inşallah bizde heyecanla bekliypruzEşim gitti almaya yakın eczane gelir 2 dakikaya :)) ölecem heyecandan. Acayip stres ve korku var
Agladikca agri daha da artiyor, ben Rizatriptan diye bir ilac kullaniyorum, hamilelikte zarari kanitlanmamis diye biliyorum ama emin degilim, zaten dozaji dusuk bir ilac. Aldiktan sonra yarim saat icinde hemen etkisini gosteriyor, agrinin siddetine gore de 3-4 saate kadar etkili, ben almayinca duramiyorum agridan. Hamile kalmaya calistigim icin endiselenip biraz arastirdim ama kotu birseye rastlamadim simdilik, o yuzden kullaniyorum mecburen, insallah zarari yoktur.Aslında dayanamıyorum aglamaktan içim çıkıyor birşey sorucam bu hamilelik düşünenler için migrene faydası olan bir ilaç varmı ki?
Hakkinda hayirlisi olsun insallah.Eşim gitti almaya yakın eczane gelir 2 dakikaya :)) ölecem heyecandan. Acayip stres ve korku var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?