Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En son içim geçmiş uyumuşum şimdi kalktım midem çok kötü ya öyle bir yanıyoduki anlatamam şuan geçti millet hamileyken uyku basar ben zerre kadar uyuyamıyorum :)

6-8 haftalarda vurur canim daha belirtilerin baslamadi gb dusun :))) Sonlara dogruda dönüp durursun,ahh keske uyuyabilsem dedirtir miniş❤

Yokmuş hassas testlerden. Başka marka normal test almış o da negatif

Çizgi var gibi gibi. Çok şey yaptım size de ama elimde değil heyecan yaptım kusura bakmayın :)Eki Görüntüle 2097916

Bence var kuzumm hamilesinn :) inşallah kanda daha net çıkar bu testler çok yanıltıyor çünkü ama bukadar da çıktıysa yeni oluşuyor olabilir inşallah hayırlısıyla bebiş çıkar kuzumm

Bence var kuzumm hamilesinn :) inşallah kanda daha net çıkar bu testler çok yanıltıyor çünkü ama bukadar da çıktıysa yeni oluşuyor olabilir inşallah hayırlısıyla bebiş çıkar kuzumm
Testler bozukmus canım. Az önce yaptım farklı marka çıkmadı. Nöbetçi eczanede de yokmuş hassas test

Kendimi çok mal hissediyorum. Hemen hayallere girmiştim ya

Olsun kuzum hayırlısını beklicez demekki bakalım patır patır hamiş haberleri almaya başladık sıramız geliyor demek

Nasıl yaaa hepside bozuk olmaz ki eminmisn
Bayağı zaman geçince ikinci çizgi çıktı dün akşamkinde. Dağınıktı her yer. Ya vardı görünmedi ya da bozuk olduğu için çıktı. Şimdiki de negatif bembeyaz oldu

Aynen cnm benimkide ona denk gelmiş şükür yoksa ben yumurtlama takibi yapamıyordum hiç
Tebrikler canım umarım sağlıkla kucağına alırsın.
Epey sıkıntı çekmişsin geçmiş olsun canım
Benm arada oluyo bel ağrısı canm ama sık kasik ağrısı var bata 8 gün kaldı canm ya
kasık ağrısı ay içinde hiç olmaz mı? Senin için bir belirti midir bu kasık ağrısı?
Günaydın canım :) eşim gidecek şimdi hassas testlerden almaya heyecanla onu bekliyorum. Dün akşamki testimin ikinci çizgisi de kopkoyu olmuş. Inşallah vardır bebişim ama test bozuk bence
umarım güzel haberler alırsın canım bat ne zaman ? Neden testin bozuk olduğunu düşünüyorsun ?
Bugün 3. Günü gecikmenin. Artık net öğrenecem olup olmadığını rahatlayacam
3 gün gecikme ile normal gebelik testi ile de çıkan sonuç fikir vermez mi ? Neden hassasa ihtiyaç duydun canım ?

Bayağı zaman geçince ikinci çizgi çıktı dün akşamkinde. Dağınıktı her yer. Ya vardı görünmedi ya da bozuk olduğu için çıktı. Şimdiki de negatif bembeyaz oldu
Dağıldı ise dediğin gibi bozuk olabilir. Umarım bugün yapacağın test ile güzel haberler alırsın.

Bir kaç arkadaşta bozuk demiş test için şimdi okumaya fırsatım oldu dünden beri çok tuhaf üstüste bozuk denk gelmedi bence sen yinede bir kan ver yarın adetimde gecikti diyorsun gelen giden yok mu ki daha belirti falan

Bozukmuş testler. Az önce yaptım negatif

Gelen giden yok. Sadece sızı oluyor

Üstteki bozuk olan.Alttaki de yeni yaptığım

Ne yapacağımı bilmiyorum artık bu ağrılar mahvetti beni kasıklarım, bağırsaklarım, midem. Az önce ölüyorum sandım öyle şiddetli bir ağrı saplandı. Gaz sancısı mı, yumurtlama sancısı mı, adet sancısı mı yoksa basit bir üşütme mi çözemedim. Bu belirtileri yaşayan var mı aranızda? Ne olabilir sizce? İdrarda ve ultrasonda birşey çıkmadı baktırdım

Moon1224 doğruluğu yokmuş canım sonraki ikinci çizginin. Benim hayaller suya düştü. Umarım sana sürpriz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…