En son içim geçmiş uyumuşum şimdi kalktım midem çok kötü ya öyle bir yanıyoduki anlatamam şuan geçti millet hamileyken uyku basar ben zerre kadar uyuyamıyorum :)
Çizgi var gibi gibi. Çok şey yaptım size de ama elimde değil heyecan yaptım kusura bakmayın :)Eki Görüntüle 2097916
Testler bozukmus canım. Az önce yaptım farklı marka çıkmadı. Nöbetçi eczanede de yokmuş hassas testBence var kuzumm hamilesinn :) inşallah kanda daha net çıkar bu testler çok yanıltıyor çünkü ama bukadar da çıktıysa yeni oluşuyor olabilir inşallah hayırlısıyla bebiş çıkar kuzumm
Negatif çıktı kuzum. Geçen günkü onca kanlı akıntıdan sonra dün git gide azaldı, bugün hiç bişey yok. Ağrım var ama o kadar işim var ki kendimi dinlemeye fırsat olmadı. Anca yattım da aldım elime teli
Testler bozukmus canım. Az önce yaptım farklı marka çıkmadı. Nöbetçi eczanede de yokmuş hassas test
Bayağı zaman geçince ikinci çizgi çıktı dün akşamkinde. Dağınıktı her yer. Ya vardı görünmedi ya da bozuk olduğu için çıktı. Şimdiki de negatif bembeyaz olduNasıl yaaa hepside bozuk olmaz ki eminmisn
Kızlar bugün adetim bitti ne zaman ovulasyon testi yapmaya baslim
Tebrikler canım umarım sağlıkla kucağına alırsın.Aynen cnm benimkide ona denk gelmiş şükür yoksa ben yumurtlama takibi yapamıyordum hiç
Epey sıkıntı çekmişsin geçmiş olsun canımBenim her adet olmadan önce bitane sivilce çıkar bak sivilcem çıktı çenemde ondan sonra 2 gün arayla migrenim ben üstüne grip oldum halada hastayım öksürük hırıltı var kasık sancılarım var hah oldu olacak derken kardeşimin ısrarıyla test yaptım yok pazartesiye kadar beklerdim şükğr çizt çizgiyi gördüm rabbime şükğrker olsun sağlıkla kucağıma almayıda göstersin bana umarın sen bebeginde seninledir canım inşallah
kasık ağrısı ay içinde hiç olmaz mı? Senin için bir belirti midir bu kasık ağrısı?Benm arada oluyo bel ağrısı canm ama sık kasik ağrısı var bata 8 gün kaldı canm ya
umarım güzel haberler alırsın canım bat ne zaman ? Neden testin bozuk olduğunu düşünüyorsun ?Günaydın canım :) eşim gidecek şimdi hassas testlerden almaya heyecanla onu bekliyorum. Dün akşamki testimin ikinci çizgisi de kopkoyu olmuş. Inşallah vardır bebişim ama test bozuk bence
3 gün gecikme ile normal gebelik testi ile de çıkan sonuç fikir vermez mi ? Neden hassasa ihtiyaç duydun canım ?Bugün 3. Günü gecikmenin. Artık net öğrenecem olup olmadığını rahatlayacam
Dağıldı ise dediğin gibi bozuk olabilir. Umarım bugün yapacağın test ile güzel haberler alırsın.Bayağı zaman geçince ikinci çizgi çıktı dün akşamkinde. Dağınıktı her yer. Ya vardı görünmedi ya da bozuk olduğu için çıktı. Şimdiki de negatif bembeyaz oldu
Bayağı zaman geçince ikinci çizgi çıktı dün akşamkinde. Dağınıktı her yer. Ya vardı görünmedi ya da bozuk olduğu için çıktı. Şimdiki de negatif bembeyaz oldu
Bozukmuş testler. Az önce yaptım negatifTebrikler canım umarım sağlıkla kucağına alırsın.
Epey sıkıntı çekmişsin geçmiş olsun canım
kasık ağrısı ay içinde hiç olmaz mı? Senin için bir belirti midir bu kasık ağrısı?
umarım güzel haberler alırsın canım bat ne zaman ? Neden testin bozuk olduğunu düşünüyorsun ?
3 gün gecikme ile normal gebelik testi ile de çıkan sonuç fikir vermez mi ? Neden hassasa ihtiyaç duydun canım ?
Gelen giden yok. Sadece sızı oluyorBir kaç arkadaşta bozuk demiş test için şimdi okumaya fırsatım oldu dünden beriçok tuhaf üstüste bozuk denk gelmedi bence sen yinede bir kan ver yarın adetimde gecikti diyorsun gelen giden yok mu ki daha belirti falan
Aynen yaaa bu ne demek simdi ve dogrulugu varmidir ki acaba
Nekadarda fark var üstteki resmen pozitif alttaki de resmen negatif bu iş kan vermeden çözülmücekÜstteki bozuk olan.Alttaki de yeni yaptığım Eki Görüntüle 2098041
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?