Hiç öyle düşünme tabiki hayal edeceksin.. bu belki hayat için sıradan birşey ama senin için, hepimiz için çok özel bir şey. En ufak bir umut bile seni bu konuda hayal etmeye itiyor çünkü önemsiyorsun. Ama madem negatif şimdi yeni aya hazırlanma zamanı umarım adet olur sonra da iyi bir yumurtlama dönemi geçirirsin.Kendimi çok mal hissediyorum. Hemen hayallere girmiştim ya
Va var bence ama kucuk oldugu icin bekleninve anca okuyor test beyaz olani beklesin biraz bakalimÜstteki bozuk olan.Alttaki de yeni yaptığım Eki Görüntüle 2098041
Kan verme hevesim de gitti. Negatif işte. Hayattaki şansım tekrar gösterdi kendini 2 kez bozuk çıkan test :)Nekadarda fark var üstteki resmen pozitif alttaki de resmen negatif bu iş kan vermeden çözülmücek
bi hafta az bence iki hafta yapın garanti olsunadet bitince bi hafta boyunca mı
Bu hemen beyazlaştı. Diğerleri hemen beyazlaşmıyordu pembelik geç dağılıyorduVa var bence ama kucuk oldugu icin bekleninve anca okuyor test beyaz olani beklesin biraz bakalim
Kızlar bence ovulasyonla falan ugrasmayin psikolojinizi bozuyorsunuz stres yapiyorsunuz olacağı varsada olmuyor adetiniz bitince gün aşırı beraber olun
Inşallah canım. Bir sonraki ay olsun. Adet de olmuyorum nedenseHiç öyle düşünme tabiki hayal edeceksin.. bu belki hayat için sıradan birşey ama senin için, hepimiz için çok özel bir şey. En ufak bir umut bile seni bu konuda hayal etmeye itiyor çünkü önemsiyorsun. Ama madem negatif şimdi yeni aya hazırlanma zamanı umarım adet olur sonra da iyi bir yumurtlama dönemi geçirirsin.
Resmen yıkıma uğradımNekadarda fark var üstteki resmen pozitif alttaki de resmen negatif bu iş kan vermeden çözülmücek
Adet döngüne göre sence yumurtlama döneminde misin? Yumurtlama ağrını tanır mısın ? Ona benziyor mu? Bende çok şiddetli oluyor yumurtlama ağrısı ilk regl olduğum zamanlarda apandisit ağrısı sanırdım o kadar şiddetli. Ama alıştım ve bildiğim için de yumurtladığımı anlıyorum. En fazla da 2 gün sürüyor bu ağrım.Ne yapacağımı bilmiyorum artık bu ağrılar mahvetti benikasıklarım, bağırsaklarım, midem. Az önce ölüyorum sandım öyle şiddetli bir ağrı saplandı. Gaz sancısı mı, yumurtlama sancısı mı, adet sancısı mı yoksa basit bir üşütme mi çözemedim. Bu belirtileri yaşayan var mı aranızda? Ne olabilir sizce? İdrarda ve ultrasonda birşey çıkmadı baktırdım
Evet onun nedeni acaba ne? Geç yumurtlamış olabilir misin ? Yumurtlama tarihini biliyor musun ?Inşallah canım. Bir sonraki ay olsun. Adet de olmuyorum nedense
Ayın 3ü 4ü gibi yumurtladımEvet onun nedeni acaba ne? Geç yumurtlamış olabilir misin ? Yumurtlama tarihini biliyor musun ?
Resmen yıkıma uğradım
Adet döngüne göre sence yumurtlama döneminde misin? Yumurtlama ağrını tanır mısın ? Ona benziyor mu? Bende çok şiddetli oluyor yumurtlama ağrısı ilk regl olduğum zamanlarda apandisit ağrısı sanırdım o kadar şiddetli. Ama alıştım ve bildiğim için de yumurtladığımı anlıyorum. En fazla da 2 gün sürüyor bu ağrım.
Doktora mı gitsen acaba ?Ayın 3ü 4ü gibi yumurtladım
Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Bu test de beklesin bakım ne olacak. Ama yumurtlama olduysa adet de olunur değil miHaklısın canım okadar iyi anlıyorum ki bende senin gibi bu salak testleri çok pozitif yorup böyle heveslendim. Hayalet çizgilete el feneriyle baktım görününde havalara uçtum ama üzülme inan bana çok kafaya takmaktan stresten heyecandan olmuyor. Olacağı varsa da engelliyoruz elimizde değil ama sakince beklemek lazım. Hamile kalanların hepsi ummadığı anda kalıyor. Kafanı rahatlatki kırmızılarında gelebilsin eğer negatifse. 15 gün sonrasını düşünmeye bak
Ama her ihtimale karşı umudunu kaybetme ne olursa olsun o kan testini yap belki bu test bozuktur nerden biliyosun
Dayanamıyo insan birde sanki baş agrısını düşündükçe sanki hiç gecmiyo parol içiyorum iki tane banamisin demiyor bende arastırıcam o ilacı bakalım neymiş beni migren tuttumu sagolsun 2 3 gün bazen bir hafta bırakmıyorAgladikca agri daha da artiyor, ben Rizatriptan diye bir ilac kullaniyorum, hamilelikte zarari kanitlanmamis diye biliyorum ama emin degilim, zaten dozaji dusuk bir ilac. Aldiktan sonra yarim saat icinde hemen etkisini gosteriyor, agrinin siddetine gore de 3-4 saate kadar etkili, ben almayinca duramiyorum agridan. Hamile kalmaya calistigim icin endiselenip biraz arastirdim ama kotu birseye rastlamadim simdilik, o yuzden kullaniyorum mecburen, insallah zarari yoktur.
Inşallah senin gibi olur canım. Yarın sağlık ocağında kan veririmAsyaaayazz yarına kadar olmazsan kan ver canım itibar etme belki ilk yaptığın test doğrudur ne biliyorsun adet olmadıkça bu ucuz testlere güvenme 16 sinda benimde simdi yaptıgin testte negatifti seninki gibi dun değerim 55 çıktı kan verrrrrrr. Senle beraber bende dokuz doğurdum vallahi netleştir su isi sende rahatla bizde:))
Kan testi de yaptırayım sabah sağlık ocağında. Negatif çıkarsa giderim doktoraDoktora mı gitsen acaba ?
Bence bir doktora git canım. Bilmediğin ve geçmeyen bir ağrı mutlaka kontrol edilmeli bence. Belki hiç birşey yok belki önemi bir şey kontrol ettirmek en güzeli. Seni doğru anladıysam o tarz ağrılar bende kötü beslenip kilo alınca olur mesela. Diyet ve iyi beslenme ile geçer genelde.
Yumurtlama ağrısına benzemiyor bu daha önce hiç böyle ağrılar sancılar çekmedim. Yumurtlama olsa kasıklarım ağrırdı ve 2-3 güne geçerdi. 13 ocaktan beri böyleyim. Kasıklarımla birlikte mideme ve karnımın yan taraflarına da ağrı saplanıyorsürekli ağrı kesici de içmek istemiyorum, hergün sıcak su torbası koyuyorum geçmiyor. Adet sancısı da değil bu adet sancımı tanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?