Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebrikler canım umarım sağlıkla kucağına alırsın

Canım senin sonuçların enfeksiyon gösteriyodu ya hala şaşkınım senden az lökosit olmasına rağmen doktor antibiyotik vermişti bana iltihap var diye hala şaşkınım senin için, tekrar mi doktora gitsen acaba

Tebrikler canım umarım sağlıkla kucağına alırsın
çok sağol canım inş.

Benim durumu yaşayan var mı önce pozitif sonra negatif görüp hamile olduğunu öğrenen ya içimden bir his var inanma testlere diyor

Inşallah canım benim. Ertesi gün alınıyor sonuçlar ama öğleden sonra sisteme düşer sanırım
Haber güzel olsun bir gün erken bir gün geç beklenir canım. Ama olumsuz olursa da lütfen kendini üzme ve hırpalama önündeki aya moral ve enerjin tam girmelisin.

Haber güzel olsun bir gün erken bir gün geç beklenir canım. Ama olumsuz olursa da lütfen kendini üzme ve hırpalama önündeki aya moral ve enerjin tam girmelisin.
Moral falan kalmadı ne kadar mutlu oldum hayallere girdim anlatamam. Keşke hep negatifi görseydim. O zaman böyle hayal kırıklığı olmazdı. Kendimi çok çaresiz hissediyorum. Keşke kanda sürpriz olsa ama umudumu kaybettim artık. Ne istek kaldı ne heyecan. Her ay negatif görüp kendimi avutuyordum ama şimdi önce pozitif gibi sonra da negatif olunca çok kötü oldum

canım çok iyi anlıyorum seni bende geçen ay benzer bi durum yasadım hayal kırıklığ çok kötü şu an üzül istiyorsan agla ama asla pes etmek yok yarın herseyi unutarak sil bastan basla rabbim en kısa zamanda güldürsün yüzünü

Ya başka bir doktora mı gitsen? Belki de hafif bir enfeksiyon var. Çünkü idrarda lökosit 3-4 eritrosit 2-3 olmalı denir. Ama tabiki doktora sormak lazım
Gidicem canım kadın hastalıkları doktoruna gidicem yarın sabah. Dahiliye ye görünmüştüm birşey yok diyip gönderdi beni. Ben de şaşırsım değerlerde enfeksiyon gözüküyor çünkü.

Canım bu al bi marka testler için çoğu yerde olumsuz yorumlar gördüm hep. Yalancı pozitif gösterdiğine dair. En iyisi ultra erken gebelik testleri. Ben hamile olduğumu erken test ile gördüm daha adetime 4-5 gün kala. Alma şansın yokmuş artık İnşallah senin kanda pozitif çıkar.

Ben de araştırdım ve enfeksiyon var diye gösteriyor değerler. Doktorun cık bişey yok demesine ben de şaşırdım açıkcası. Dahiliyeye göründüm bu arada. Yarın direk kadın doğuma.

Kontorllerin yapıldı herşey yolunda ise en büyük neden strestir. Kendine bunu yapma lütfen.. bir sorun varsa doktorlar bir sorun yoksa sen çözmek zorundasın. Kendimiz için daha da zorlaştırıyoruz sanki bu süreci.

Önce pozitif diyorsunda cnm attğn resimlerde pozitif test sonuç yok ki cnm bnm üzülme

Hayırlısı. Kanda da keainleştirip öyle toparlanmaya calisacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…