Tebrikler canım umarım sağlıkla kucağına alırsınAsyaaayazz yarına kadar olmazsan kan ver canım itibar etme belki ilk yaptığın test doğrudur ne biliyorsun adet olmadıkça bu ucuz testlere güvenme 16 sinda benimde simdi yaptıgin testte negatifti seninki gibi dun değerim 55 çıktı kan verrrrrrr. Senle beraber bende dokuz doğurdum vallahi netleştir su isi sende rahatla bizde:))
Umarım yarın güzel haberler alırsın.Kan testi de yaptırayım sabah sağlık ocağında. Negatif çıkarsa giderim doktora
Inşallah canım benim. Ertesi gün alınıyor sonuçlar ama öğleden sonra sisteme düşer sanırımUmarım yarın güzel haberler alırsın.
Canım senin sonuçların enfeksiyon gösteriyodu ya hala şaşkınım senden az lökosit olmasına rağmen doktor antibiyotik vermişti bana iltihap var diye hala şaşkınım senin için, tekrar mi doktora gitsen acabaNe yapacağımı bilmiyorum artık bu ağrılar mahvetti benikasıklarım, bağırsaklarım, midem. Az önce ölüyorum sandım öyle şiddetli bir ağrı saplandı. Gaz sancısı mı, yumurtlama sancısı mı, adet sancısı mı yoksa basit bir üşütme mi çözemedim. Bu belirtileri yaşayan var mı aranızda? Ne olabilir sizce? İdrarda ve ultrasonda birşey çıkmadı baktırdım
Yumurtlama ağrısına benzemiyor bu daha önce hiç böyle ağrılar sancılar çekmedim. Yumurtlama olsa kasıklarım ağrırdı ve 2-3 güne geçerdi. 13 ocaktan beri böyleyim. Kasıklarımla birlikte mideme ve karnımın yan taraflarına da ağrı saplanıyorsürekli ağrı kesici de içmek istemiyorum, hergün sıcak su torbası koyuyorum geçmiyor. Adet sancısı da değil bu adet sancımı tanıyorum
çok sağol canım inş.Tebrikler canım umarım sağlıkla kucağına alırsın
Canım senin sonuçların enfeksiyon gösteriyodu ya hala şaşkınım senden az lökosit olmasına rağmen doktor antibiyotik vermişti bana iltihap var diye hala şaşkınım senin için, tekrar mi doktora gitsen acaba
CitirTurtam idrar yolları enfeksiyonu mu geçiyorsun canım ?
Ya başka bir doktora mı gitsen? Belki de hafif bir enfeksiyon var. Çünkü idrarda lökosit 3-4 eritrosit 2-3 olmalı denir. Ama tabiki doktora sormak lazımEki Görüntüle 2098059
İdrar testi sonucum. Doktor bişey yok dedi.
Haber güzel olsun bir gün erken bir gün geç beklenir canım. Ama olumsuz olursa da lütfen kendini üzme ve hırpalama önündeki aya moral ve enerjin tam girmelisin.Inşallah canım benim. Ertesi gün alınıyor sonuçlar ama öğleden sonra sisteme düşer sanırım
Umarım canım :) sende belirtiler var mı hiçBenim 25 Ocak bat.. Senden 1 gün sonra :) umarım güzel haberler alırız..
Moral falan kalmadıHaber güzel olsun bir gün erken bir gün geç beklenir canım. Ama olumsuz olursa da lütfen kendini üzme ve hırpalama önündeki aya moral ve enerjin tam girmelisin.
canım çok iyi anlıyorum seni bende geçen ay benzer bi durum yasadım hayal kırıklığ çok kötü şu an üzül istiyorsan agla ama asla pes etmek yok yarın herseyi unutarak sil bastan basla rabbim en kısa zamanda güldürsün yüzünüMoral falan kalmadıne kadar mutlu oldum hayallere girdim anlatamam. Keşke hep negatifi görseydim. O zaman böyle hayal kırıklığı olmazdı. Kendimi çok çaresiz hissediyorum. Keşke kanda sürpriz olsa ama umudumu kaybettim artık. Ne istek kaldı ne heyecan. Her ay negatif görüp kendimi avutuyordum ama şimdi önce pozitif gibi sonra da negatif olunca çok kötü oldum
Gidicem canım kadın hastalıkları doktoruna gidicem yarın sabah. Dahiliye ye görünmüştüm birşey yok diyip gönderdi beni. Ben de şaşırsım değerlerde enfeksiyon gözüküyor çünkü.Ya başka bir doktora mı gitsen? Belki de hafif bir enfeksiyon var. Çünkü idrarda lökosit 3-4 eritrosit 2-3 olmalı denir. Ama tabiki doktora sormak lazım
Canım bu al bi marka testler için çoğu yerde olumsuz yorumlar gördüm hep. Yalancı pozitif gösterdiğine dair. En iyisi ultra erken gebelik testleri. Ben hamile olduğumu erken test ile gördüm daha adetime 4-5 gün kala. Alma şansın yokmuş artık İnşallah senin kanda pozitif çıkar.Moral falan kalmadıne kadar mutlu oldum hayallere girdim anlatamam. Keşke hep negatifi görseydim. O zaman böyle hayal kırıklığı olmazdı. Kendimi çok çaresiz hissediyorum. Keşke kanda sürpriz olsa ama umudumu kaybettim artık. Ne istek kaldı ne heyecan. Her ay negatif görüp kendimi avutuyordum ama şimdi önce pozitif gibi sonra da negatif olunca çok kötü oldum
Canım senin sonuçların enfeksiyon gösteriyodu ya hala şaşkınım senden az lökosit olmasına rağmen doktor antibiyotik vermişti bana iltihap var diye hala şaşkınım senin için, tekrar mi doktora gitsen acaba
Kontorllerin yapıldı herşey yolunda ise en büyük neden strestir. Kendine bunu yapma lütfen.. bir sorun varsa doktorlar bir sorun yoksa sen çözmek zorundasın. Kendimiz için daha da zorlaştırıyoruz sanki bu süreci.Moral falan kalmadıne kadar mutlu oldum hayallere girdim anlatamam. Keşke hep negatifi görseydim. O zaman böyle hayal kırıklığı olmazdı. Kendimi çok çaresiz hissediyorum. Keşke kanda sürpriz olsa ama umudumu kaybettim artık. Ne istek kaldı ne heyecan. Her ay negatif görüp kendimi avutuyordum ama şimdi önce pozitif gibi sonra da negatif olunca çok kötü oldum
Öyle düşünme hepimiz her ay hayaller kuruyoruz ben bozuk oldğnı söylemiştim ama insan inanmak istemiyor değil mi sıkma canını bnde normal test yaptım az önce negatifKendimi çok mal hissediyorum. Hemen hayallere girmiştim ya
Önce pozitif diyorsunda cnm attğn resimlerde pozitif test sonuç yok ki cnm bnm üzülmeMoral falan kalmadıne kadar mutlu oldum hayallere girdim anlatamam. Keşke hep negatifi görseydim. O zaman böyle hayal kırıklığı olmazdı. Kendimi çok çaresiz hissediyorum. Keşke kanda sürpriz olsa ama umudumu kaybettim artık. Ne istek kaldı ne heyecan. Her ay negatif görüp kendimi avutuyordum ama şimdi önce pozitif gibi sonra da negatif olunca çok kötü oldum
Hayırlısı. Kanda da keainleştirip öyle toparlanmaya calisacamcanım çok iyi anlıyorum seni bende geçen ay benzer bi durum yasadım hayal kırıklığ çok kötü şu an üzül istiyorsan agla ama asla pes etmek yok yarın herseyi unutarak sil bastan basla rabbim en kısa zamanda güldürsün yüzünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?