- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Bozuk da olsa sevindimÖnce pozitif diyorsunda cnm attğn resimlerde pozitif test sonuç yok ki cnm bnm üzülme
Kaç yıllık evlisin ne zmndır çocuk istyosun cnmBozuk da olsa sevindim
Maalesef ki eczanede yoktu. Inşallah kan sürpriz yapar. Tuhaf akıntım da oluyor cozemedimCanım bu al bi marka testler için çoğu yerde olumsuz yorumlar gördüm hep. Yalancı pozitif gösterdiğine dair. En iyisi ultra erken gebelik testleri. Ben hamile olduğumu erken test ile gördüm daha adetime 4-5 gün kala. Alma şansın yokmuş artık İnşallah senin kanda pozitif çıkar.
6 aylık evliyim hiç korunmadikKaç yıllık evlisin ne zmndır çocuk istyosun cnm
Ne yapacağımı bilmiyorum artık bu ağrılar mahvetti benikasıklarım, bağırsaklarım, midem. Az önce ölüyorum sandım öyle şiddetli bir ağrı saplandı. Gaz sancısı mı, yumurtlama sancısı mı, adet sancısı mı yoksa basit bir üşütme mi çözemedim. Bu belirtileri yaşayan var mı aranızda? Ne olabilir sizce? İdrarda ve ultrasonda birşey çıkmadı baktırdım
Kan verme hevesim de gitti. Negatif işte. Hayattaki şansım tekrar gösterdi kendini 2 kez bozuk çıkan test :)
Pico var dediler. Ama hormonlar vs. Hep normal çıktı. Hatta doktorun biri sonucları masaya atıp Allah Allah ben de anlamadım dediKontorllerin yapıldı herşey yolunda ise en büyük neden strestir. Kendine bunu yapma lütfen.. bir sorun varsa doktorlar bir sorun yoksa sen çözmek zorundasın. Kendimiz için daha da zorlaştırıyoruz sanki bu süreci.
Inşallah canım benim kan sürpriz yapsın banaGaz sancısıda fena olur canım hatta alt karnında acısı kalır gecmez hemen.
Idrarında bu kadar sikayet ettirecek gb degil sonucların bide o tamamen butun vucudu düşürüyor.
Sıcak kalmaya çalış yine de üşüme dikkat et.
Öyle düşünme canim.
Hayallerin istedigin seyin aynası sonucta...
Ama bence de kan ver yarın netleşsin tamamen.Simdi hangi testin bozuk oldugunu bile bilmiyoruz sonucta.
Hayattaki sansinida enerjinle beklentilerinle yuksek tut
Deneyebiliyorsun ve umudun var bu bile lüks bu zamanda❤
4olcak bizede hiç bi sorun olmamadına rağmen tüp bebek yaptrdm hamilede kaldm ama düşük yaptım ozmndan beri anladımki herşeyin vakti zamanı var çünkü düşük olmasına bi sebep bile bulamadık..böyle söylüyorum ana insan kendini böyle teselli edemiyor napalım beklicez zaman...6 aylık evliyim hiç korunmadik
Cnm nasılsn vrmı gelısmenInşallah canım benim kan sürpriz yapsın bana
Aynıyız senle bnmde 3.günüm bgn geçti adetim4olcak bizede hiç bi sorun olmamadına rağmen tüp bebek yaptrdm hamilede kaldm ama düşük yaptım ozmndan beri anladımki herşeyin vakti zamanı var çünkü düşük olmasına bi sebep bile bulamadık..böyle söylüyorum ana insan kendini böyle teselli edemiyor napalım beklicez zaman...
Allah yardımcımız olsun canım. Elimizden geleni yapıyoruz ama takdir Allahın4olcak bizede hiç bi sorun olmamadına rağmen tüp bebek yaptrdm hamilede kaldm ama düşük yaptım ozmndan beri anladımki herşeyin vakti zamanı var çünkü düşük olmasına bi sebep bile bulamadık..böyle söylüyorum ana insan kendini böyle teselli edemiyor napalım beklicez zaman...
Test yaptın mı canım senAynıyız senle bnmde 3.günüm bgn geçti adetim
Az önce yaptım bnde negatif herzmnki gibiTest yaptın mı canım sen
Sabah eşim gitti hassas testlerden yokmuş. Normal testten almış o da negatif çıktı. Yarın kan verecem sağlık ocağında. Tuhaf akıntı da oluyor anlamadımCnm nasılsn vrmı gelısmen
Adetimizi de biz geciktiriyoruzAz önce yaptım bnde negatif herzmnki gibi
Alalala bende demaulu akıntınvar dunden berı gogusler acayıpSabah eşim gitti hassas testlerden yokmuş. Normal testten almış o da negatif çıktı. Yarın kan verecem sağlık ocağında. Tuhaf akıntı da oluyor anlamadım
Benimki bazen beyaz bazen krem gibi sarı gibi ya da böyle çok açık kahve gibi. Anlamadım vallahaAlalala bende demaulu akıntınvar dunden berı gogusler acayıp
Canım naptın yaptın mıEşim gitti almaya yakın eczane gelir 2 dakikaya :)) ölecem heyecandan. Acayip stres ve korku var
Evt çünkü stres yapıyoruzAdetimizi de biz geciktiriyoruz
Hassas testlerden yokmuş. Normal test almış o da negatifCanım naptın yaptın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?