Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maalesef ki eczanede yoktu. Inşallah kan sürpriz yapar. Tuhaf akıntım da oluyor cozemedim

Gaz sancısıda fena olur canım hatta alt karnında acısı kalır gecmez hemen.
Idrarında bu kadar sikayet ettirecek gb degil sonucların bide o tamamen butun vucudu düşürüyor.
Sıcak kalmaya çalış yine de üşüme dikkat et.

Kan verme hevesim de gitti. Negatif işte. Hayattaki şansım tekrar gösterdi kendini 2 kez bozuk çıkan test :)

Öyle düşünme canim.
Hayallerin istedigin seyin aynası sonucta...
Ama bence de kan ver yarın netleşsin tamamen.Simdi hangi testin bozuk oldugunu bile bilmiyoruz sonucta.
Hayattaki sansinida enerjinle beklentilerinle yuksek tut
Deneyebiliyorsun ve umudun var bu bile lüks bu zamanda❤

Pico var dediler. Ama hormonlar vs. Hep normal çıktı. Hatta doktorun biri sonucları masaya atıp Allah Allah ben de anlamadım dedi

Inşallah canım benim kan sürpriz yapsın bana

6 aylık evliyim hiç korunmadik
4olcak bizede hiç bi sorun olmamadına rağmen tüp bebek yaptrdm hamilede kaldm ama düşük yaptım ozmndan beri anladımki herşeyin vakti zamanı var çünkü düşük olmasına bi sebep bile bulamadık..böyle söylüyorum ana insan kendini böyle teselli edemiyor napalım beklicez zaman...

Aynıyız senle bnmde 3.günüm bgn geçti adetim

Allah yardımcımız olsun canım. Elimizden geleni yapıyoruz ama takdir Allahın

Sabah eşim gitti hassas testlerden yokmuş. Normal testten almış o da negatif çıktı. Yarın kan verecem sağlık ocağında. Tuhaf akıntı da oluyor anlamadım
Alalala bende demaulu akıntınvar dunden berı gogusler acayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…