Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tşk ederim canım saol :)

Beklemek en guzelı goguslerde varmı bıseyler bn kıler bıraz koyu be damarları coktı
Benim de öyle. Büyük biraz. Ama acı falan yok. Adet öncesi hep olurdu böyle ama adetim gelmedi. Hala sol tarafıma arada sızı girip geçiyor

Canım halada kasık ağrım oluyor normal oda adet dönemindeyim normal test bilerek almadık kaliteli olsun hemn göstersin diye cnm hep ötekilerden aldım tek çizgi gördüm bu sefer en iyisiyle çift çizgi şükür salı günü gidip kesesini görsem kalp atışlarını duysam da rahatla sam inşallah sağlıklıdır..

Canım halada kasık ağrım oluyor normal oda adet dönemindeyim normal test bilerek almadık kaliteli olsun hemn göstersin diye cnm hep ötekilerden aldım tek çizgi gördüm bu sefer en iyisiyle çift çizgi şükür salı günü gidip kesesini görsem kalp atışlarını duysam da rahatla sam inşallah sağlıklıdır

Benim de öyle. Büyük biraz. Ama acı falan yok. Adet öncesi hep olurdu böyle ama adetim gelmedi. Hala sol tarafıma arada sızı girip geçiyor
Benm 3 4 gun bar bata daha degısık belırtıler bar ay belırtılerde ınsanı yoruyo

Canım halada kasık ağrım oluyor normal oda adet dönemindeyim normal test bilerek almadık kaliteli olsun hemn göstersin diye cnm hep ötekilerden aldım tek çizgi gördüm bu sefer en iyisiyle çift çizgi şükür salı günü gidip kesesini görsem kalp atışlarını duysam da rahatla sam inşallah sağlıklıdır

Benm 3 4 gun bar bata daha degısık belırtıler bar ay belırtılerde ınsanı yoruyo
Inşallah sağlıklıdır bebişin canım. Allah bizim de yüzümüzü güldürsün inşallah. Sağlıkla kucağına al bebişini

Hsg çektrdin mi veya sperm testi bütün herşeye baktrdnZmı
Sperm testi yaptırmadığı. Hsg bu alttan bişeyle bakıyorlar ekrandan söylüyor bakan kişi diğeri yazıyor. Eğer oysa yaptırdım bir şey çıkmadı

Sperm testi yaptırmadığı. Hsg bu alttan bişeyle bakıyorlar ekrandan söylüyor bakan kişi diğeri yazıyor. Eğer oysa yaptırdım bir şey çıkmadı
Sen 6ay lık evlisin değil mi ben 6yıl sandım :) yok o değil cnm hsg daha çok yolun başındasın 1 seneden önce bakmazlar zaten bu dediklerime sen bnm maceralarımı bilsen gülersin haline rahim filmi sperm testi her ay muayeneler falan hiç bişet çıkmadı hepsi temiz 4.yılımza gircez 3yıldır istyrz bizde herşeyi denedik ne ilaçlar kullandık ama nafile çünkü zamanı geldiğinde kendiliğinden gelecek zaten halime gülsemmi ağlasammı işte o sebepten o kadar bet konuştum sana test bozuk vs. Benim de şuan 3.günüm geçmiş olmasına rağmen bi heycan yok inanki olursa olur olmzsa kısmet uzun oldu biraz k.bkma :)

Kızlar benim adetimin 13. Günü bugün eşim şehir dışındaydı hiç mikmik olmadı tabi bugün geliyor zaten ovulasyon testlerim de hep tek çizgiydi sizce bu ay boşmu geçmiş oldu ? Bu zamana kadar hiç mikmik olmayınca umutsuz oldum

Mik mik iyiymiş yaa adetlerin düzenliyse adetten 14gün önce ovülsayon günü oluyor 1gün önce ve 1gün sonrasıda hamile kalmak için müsait günlerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…