- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Beklemek en guzelı goguslerde varmı bıseyler bn kıler bıraz koyu be damarları coktıBenimki bazen beyaz bazen krem gibi sarı gibi ya da böyle çok açık kahve gibi. Anlamadım vallaha
MaalesefEvt çünkü stres yapıyoruz
Tebrikler canım umarım sağlıkla kucağına alırsın.
Epey sıkıntı çekmişsin geçmiş olsun canım
kasık ağrısı ay içinde hiç olmaz mı? Senin için bir belirti midir bu kasık ağrısı?
umarım güzel haberler alırsın canım bat ne zaman ? Neden testin bozuk olduğunu düşünüyorsun ?
3 gün gecikme ile normal gebelik testi ile de çıkan sonuç fikir vermez mi ? Neden hassasa ihtiyaç duydun canım ?
Benim de öyle. Büyük biraz. Ama acı falan yok. Adet öncesi hep olurdu böyle ama adetim gelmedi. Hala sol tarafıma arada sızı girip geçiyorBeklemek en guzelı goguslerde varmı bıseyler bn kıler bıraz koyu be damarları coktı
Bekleyelim bakalım cnm ya adet olmadın sonuçta nazlıdır belki üzülmeHassas testlerden yokmuş. Normal test almış o da negatif
Inşallah öyledirBekleyelim bakalım cnm ya adet olmadın sonuçta nazlıdır belki üzülme
Canım halada kasık ağrım oluyor normal oda adet dönemindeyim normal test bilerek almadık kaliteli olsun hemn göstersin diye cnm hep ötekilerden aldım tek çizgi gördüm bu sefer en iyisiyle çift çizgi şükür salı günü gidip kesesini görsem kalp atışlarını duysam da rahatla sam inşallah sağlıklıdır..Tşk ederim canım saol :)
Stres yapma cnmInşallah öyledir
Canım halada kasık ağrım oluyor normal oda adet dönemindeyim normal test bilerek almadık kaliteli olsun hemn göstersin diye cnm hep ötekilerden aldım tek çizgi gördüm bu sefer en iyisiyle çift çizgi şükür salı günü gidip kesesini görsem kalp atışlarını duysam da rahatla sam inşallah sağlıklıdırTşk ederim canım saol :)
Benm 3 4 gun bar bata daha degısık belırtıler bar ay belırtılerde ınsanı yoruyoBenim de öyle. Büyük biraz. Ama acı falan yok. Adet öncesi hep olurdu böyle ama adetim gelmedi. Hala sol tarafıma arada sızı girip geçiyor
Canım halada kasık ağrım oluyor normal oda adet dönemindeyim normal test bilerek almadık kaliteli olsun hemn göstersin diye cnm hep ötekilerden aldım tek çizgi gördüm bu sefer en iyisiyle çift çizgi şükür salı günü gidip kesesini görsem kalp atışlarını duysam da rahatla sam inşallah sağlıklıdırTebrikler canım umarım sağlıkla kucağına alırsın.
Epey sıkıntı çekmişsin geçmiş olsun canım
kasık ağrısı ay içinde hiç olmaz mı? Senin için bir belirti midir bu kasık ağrısı?
umarım güzel haberler alırsın canım bat ne zaman ? Neden testin bozuk olduğunu düşünüyorsun ?
3 gün gecikme ile normal gebelik testi ile de çıkan sonuç fikir vermez mi ? Neden hassasa ihtiyaç duydun canım ?
Inşallah sağlıklıdır bebişin canım. Allah bizim de yüzümüzü güldürsün inşallah. Sağlıkla kucağına al bebişiniBenm 3 4 gun bar bata daha degısık belırtıler bar ay belırtılerde ınsanı yoruyo
Hsg çektrdin mi veya sperm testi bütün herşeye baktrdnZmıMaalesef
Sperm testi yaptırmadığı. Hsg bu alttan bişeyle bakıyorlar ekrandan söylüyor bakan kişi diğeri yazıyor. Eğer oysa yaptırdım bir şey çıkmadıHsg çektrdin mi veya sperm testi bütün herşeye baktrdnZmı
Sen 6ay lık evlisin değil mi ben 6yıl sandım :) yok o değil cnm hsg daha çok yolun başındasın 1 seneden önce bakmazlar zaten bu dediklerime sen bnm maceralarımı bilsen gülersin haline rahim filmi sperm testi her ay muayeneler falan hiç bişet çıkmadı hepsi temiz 4.yılımza gircez 3yıldır istyrz bizde herşeyi denedik ne ilaçlar kullandık ama nafile çünkü zamanı geldiğinde kendiliğinden gelecek zaten halime gülsemmi ağlasammı işte o sebepten o kadar bet konuştum sana test bozuk vs. Benim de şuan 3.günüm geçmiş olmasına rağmen bi heycan yok inanki olursa olur olmzsa kısmetSperm testi yaptırmadığı. Hsg bu alttan bişeyle bakıyorlar ekrandan söylüyor bakan kişi diğeri yazıyor. Eğer oysa yaptırdım bir şey çıkmadı
eheh :)) artık olmayınca bariz soruları da soruyorum. bazısı tek seferde hamile kalıyor büyük şansbi hafta az bence iki hafta yapın garanti olsun
Mik mik iyiymiş yaaKızlar benim adetimin 13. Günü bugün eşim şehir dışındaydı hiç mikmik olmadı tabi bugün geliyorzaten ovulasyon testlerim de hep tek çizgiydi sizce bu ay boşmu geçmiş oldu ? Bu zamana kadar hiç mikmik olmayınca umutsuz oldum
Bn sanmıyorum hamıle oldugumu ama allahtan umıt kesılmez heralde 4 gune berllı olırInşallah sağlıklıdır bebişin canım. Allah bizim de yüzümüzü güldürsün inşallah. Sağlıkla kucağına al bebişini
sen hamilemsn cnmBenim toplasan 4 kere falan olmuştur geçen ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?