- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
benim bu ay öyle oldu ayin 7 si di tam yumurtlama gunumdueheh :)) artık olmayınca bariz soruları da soruyorum. bazısı tek seferde hamile kalıyor büyük şans
Cnm sennde mi günün geçti hamilemsnBn sanmıyorum hamıle oldugumu ama allahtan umıt kesılmez heralde 4 gune berllı olır
Hamilemsn cnmbenim bu ay öyle oldu ayin 7 si di tam yumurtlama gunumdu
Canım benim ya. Eşim de bana çok kızıyor kendini strese sokuyorsun hep diye. Ama yapacak bir şey yok. Allah büyük tez zamanda sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah canım. Iyi ki varsınız kendimi toparlamama yardımcı oldunuzSen 6ay lık evlisin değil mi ben 6yıl sandım :) yok o değil cnm hsg daha çok yolun başındasın 1 seneden önce bakmazlar zaten bu dediklerime sen bnm maceralarımı bilsen gülersin haline rahim filmi sperm testi her ay muayeneler falan hiç bişet çıkmadı hepsi temiz 4.yılımza gircez 3yıldır istyrz bizde herşeyi denedik ne ilaçlar kullandık ama nafile çünkü zamanı geldiğinde kendiliğinden gelecek zaten halime gülsemmi ağlasammı işte o sebepten o kadar bet konuştum sana test bozuk vs. Benim de şuan 3.günüm geçmiş olmasına rağmen bi heycan yok inanki olursa olur olmzsa kısmetuzun oldu biraz k.bkma :)
aaa çok iyiymiş. şanslısın :)benim bu ay öyle oldu ayin 7 si di tam yumurtlama gunumdu
Inşallah inşallah canımBn sanmıyorum hamıle oldugumu ama allahtan umıt kesılmez heralde 4 gune berllı olır
Yok cnm adete daha en az 4 5 gun bar belırtılerm var kosmet senCnm sennde mi günün geçti hamilemsn
Iyi yapmışsın canım ağrıların da büyük ihtimal enfeksiyondan oluyordur bol bol su iç geçmiş olsunBen de araştırdım ve enfeksiyon var diye gösteriyor değerler. Doktorun cık bişey yok demesine ben de şaşırdım açıkcası. Dahiliyeye göründüm bu arada. Yarın direk kadın doğuma.
Cnm bnm sende iyi ki varsı şükret halineCanım benim ya. Eşim de bana çok kızıyor kendini strese sokuyorsun hep diye. Ama yapacak bir şey yok. Allah büyük tez zamanda sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah canım. Iyi ki varsınız kendimi toparlamama yardımcı oldunuz
Mik mik iyiymiş yaaadetlerin düzenliyse adetten 14gün önce ovülsayon günü oluyor 1gün önce ve 1gün sonrasıda hamile kalmak için müsait günlerdir
Kızlar benim adetimin 13. Günü bugün eşim şehir dışındaydı hiç mikmik olmadı tabi bugün geliyorzaten ovulasyon testlerim de hep tek çizgiydi sizce bu ay boşmu geçmiş oldu ? Bu zamana kadar hiç mikmik olmayınca umutsuz oldum
Keşke çok mikmikten bebek olsa ama sonuçta tek 1 ilişkiden oluyor :)
Döngülerin kısa değilse ki testte yapıyormuşsun hiç dert etme canim.Spermler hazır gb dusun hatta
Kizimda planliydi ve yumurtlama gunune kadar beklemistik
Benimde 27 ocakUmarım canım :) sende belirtiler var mı hiç
adetine kaç gün kaldı
Ayy inşallah spermler kadar yumurtamda hazırdır. Tek ilişkiyle sonuç alan çok kişi var ama ben gün aşırı mikmikte bile beybiyi yakalayamadıysam bir yada iki ilişkide hiç yakalayamam gibi geldi
Bugün 12. Gün ov. Testim tek çıkar heralde yine hergün yaptığım saati bekliyorum bakalım. Bugün mikmik olsa mı boşmu geçsem yine bilemedim
Benimde 27 ocak
Benimkinin son hali gibi olmuş. Sadece benimki daha koyuydu. Inşallah bozuk değildir
NormaldeBugun olmasi gerekli en kotu yarinadetine kaç gün kaldı
Kısmet canımBenimkinin son hali gibi olmuş. Sadece benimki daha koyuydu. Inşallah bozuk değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?