Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim ya. Eşim de bana çok kızıyor kendini strese sokuyorsun hep diye. Ama yapacak bir şey yok. Allah büyük tez zamanda sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah canım. Iyi ki varsınız kendimi toparlamama yardımcı oldunuz

Ben de araştırdım ve enfeksiyon var diye gösteriyor değerler. Doktorun cık bişey yok demesine ben de şaşırdım açıkcası. Dahiliyeye göründüm bu arada. Yarın direk kadın doğuma.
Iyi yapmışsın canım ağrıların da büyük ihtimal enfeksiyondan oluyordur bol bol su iç geçmiş olsun

Mik mik iyiymiş yaa adetlerin düzenliyse adetten 14gün önce ovülsayon günü oluyor 1gün önce ve 1gün sonrasıda hamile kalmak için müsait günlerdir

Eh pek düzenli sayılmaz aslında ama ov. testi henüz pik yapmadı. Genelde adet bittikten son gün aşırı mikmik yapmanın daha fazla gebelik şansı getirdiği yazıyor hoş biz aylardır o şekilde deniyoruz sonuç alamadık ama şu anda günler boş geçince bi umutsuzluğa kapıldım

Keşke çok mikmikten bebek olsa ama sonuçta tek 1 ilişkiden oluyor :)
Döngülerin kısa değilse ki testte yapıyormuşsun hiç dert etme canim.Spermler hazır gb dusun hatta
Kizimda planliydi ve yumurtlama gunune kadar beklemistik

Ayy inşallah spermler kadar yumurtamda hazırdır. Tek ilişkiyle sonuç alan çok kişi var ama ben gün aşırı mikmikte bile beybiyi yakalayamadıysam bir yada iki ilişkide hiç yakalayamam gibi geldi

Bugün 12. Gün ov. Testim tek çıkar heralde yine hergün yaptığım saati bekliyorum bakalım. Bugün mikmik olsa mı boşmu geçsem yine bilemedim

Kaç günde bir oluyorsun adet?Benim bu ay 1 gün geri geldi yumurtlama mesela.
Belki de boylesi daha iyi gelecektir sen inan olsun :)Iyi dusun canım

28 Ocaaak

Oyy bir bebiş daha sıkı sıkı tutunuyor annesinee❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…