- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Kısmet canım
Kaç günde bir oluyorsun adet?Benim bu ay 1 gün geri geldi yumurtlama mesela.
Belki de boylesi daha iyi gelecektir sen inan olsun :)Iyi dusun canım
İnşallah hayırlısı olur şöyle mi olsun böyle mi olsun derken contayı yakıcambelli olmuyor ki bazen 29 oluyor bazen 30 bazen 31 hatta bazen 25-26. Ovulasyon testini de 7. Gün başladım ov. Testine tık yok daha bakalım inşallah yumurtlarım
Bence var canim simdiden hayirli olsun
Yeni yaptığın boxuk olmasınÜstteki bozuk olan.Alttaki de yeni yaptığım Eki Görüntüle 2098041
Yeniden test yaptın mı cnm merak ettimburda okuuduklarıma göre öyleymiş :) yumurtlama günündeki gibi kıpkırmızı oluyormuş, ben yaklaşık 20 gündür yapıyorum testi ve cidden yumurtlama günümde kıpkırmızı oldu , sonra silikleşti ve tamamen kayboldu, ve birkaç gün sonra tekrar yavaş yavaş koyulaşmaya başladı
Ahhh keşke keşke ama sanmıyorum. Ya da hamileyim ama küçük olduğu için testler de hemen çıkmıyor. Ama hamile de olsam 3 gün geçti çıkardı illaki çıkardı. Sabah kan verim bakım sağlık ocağında ne çıkacakYeni yaptığın boxuk olmasın
Hayırlısı olsun hakkında canım üzülmeAhhh keşke keşke ama sanmıyorum. Ya da hamileyim ama küçük olduğu için testler de hemen çıkmıyor. Ama hamile de olsam 3 gün geçti çıkardı illaki çıkardı. Sabah kan verim bakım sağlık ocağında ne çıkacak
Aynen öyleHayırlısı olsun hakkında canım üzülme
Iyi yapmışsın canım ağrıların da büyük ihtimal enfeksiyondan oluyordur bol bol su iç geçmiş olsun
sen hamilemsn cnm
Ne zaman canım adet tarihinGebeliğe ihtimal vermiyorum ama acaba diye de geçmiyor değil aklımdan. Adet tarihime bakılırsa olamaz gibi gözüküyor dimi?
Gölgelerin gücü adına
Oh sonunda hadı gozun aydın kuzum kos kan vermeye batın gecmıstı senın bızede duaetVay delikanlı gönlüm vay sen bu kurşunu yine mi yedinEki Görüntüle 2098265
Bu da mı bozuk diye sorarlar dimi :))) hadi yine iyisinnnnVay delikanlı gönlüm vay sen bu kurşunu yine mi yedinEki Görüntüle 2098265
Bu pahalı testlerden mı? Sabah yaptığın duyarsız test ne markaydı? Boykot edelimVay delikanlı gönlüm vay sen bu kurşunu yine mi yedinEki Görüntüle 2098265
tüplerde tıkanıklık olsa nasıl hamile kalıcaksın ki ben sadece düşükten yaptıktan sonra kürtaja aldılar acaba birşey mi oldu 7. Aydaydım hala hamile kalamadımDüşüğün olduğu yer rahim canım.
Tüplerde durum daha farklı.
Düsükten sebep olabilecegini dusunuyorsan ya da tikanikliktan sebep dusuk oldugunu dusunuyorsan oyle bir ihtimal yok saniyorum ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?