Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşim dışarda işi vardı şimdi mesaj atmış o dediğin testten bulacam eczane bulup dedi. Üzülüyorum işte ya o da umutlanmıştı

seymaka En basiti 29 desek en erken 2-3 güne görürsün canım koyulaştığını.Hadi hayırlısı

Yeniden test yaptın mı cnm merak ettim

Yeni yaptığın boxuk olmasın
Ahhh keşke keşke ama sanmıyorum. Ya da hamileyim ama küçük olduğu için testler de hemen çıkmıyor. Ama hamile de olsam 3 gün geçti çıkardı illaki çıkardı. Sabah kan verim bakım sağlık ocağında ne çıkacak

Hayırlısı olsun hakkında canım üzülme

Iyi yapmışsın canım ağrıların da büyük ihtimal enfeksiyondan oluyordur bol bol su iç geçmiş olsun

Gebeliğe ihtimal vermiyorum ama acaba diye de geçmiyor değil aklımdan. Adet tarihime bakılırsa olamaz gibi gözüküyor dimi?

Düşüğün olduğu yer rahim canım.
Tüplerde durum daha farklı.
Düsükten sebep olabilecegini dusunuyorsan ya da tikanikliktan sebep dusuk oldugunu dusunuyorsan oyle bir ihtimal yok saniyorum ki.
tüplerde tıkanıklık olsa nasıl hamile kalıcaksın ki ben sadece düşükten yaptıktan sonra kürtaja aldılar acaba birşey mi oldu 7. Aydaydım hala hamile kalamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…