Ben de Haziran'da düşük yaptım, hâlâ tık yok canım. Stresin etkisi sanırımtüplerde tıkanıklık olsa nasıl hamile kalıcaksın ki ben sadece düşükten yaptıktan sonra kürtaja aldılar acaba birşey mi oldu 7. Aydaydım hala hamile kalamadım
Hayrlı olsn cnm sağlıklı bi gebelik geçirirsn inşEvet canım :)
1-6 ocakNe zaman canım adet tarihin
Clearblue dene bence, ben ovulation icin kullaniyorum, memnunum simdilik.Eşim dışarda işi vardı şimdi mesaj atmış o dediğin testten bulacam eczane bulup dedi. Üzülüyorum işte ya o da umutlanmıştı
Canim vosvos ablaya devredecektinKızlar topiği devralmak isteyen bana özel mesaj yollasın.İlk mesaj atana devredicem
Yaaaa cok sevindim senin adina kendim hamileymisim gibi sevindim inan nolur bize de dua et en kisa zamanda mucizelerimize kavusalim bizde yasayalim bu mutluluguVay delikanlı gönlüm vay sen bu kurşunu yine mi yedinEki Görüntüle 2098265
Vay delikanlı gönlüm vay sen bu kurşunu yine mi yedinEki Görüntüle 2098265
Canım yok daha var belirtiler için büyük ihtimalle idrar yolu enfeksiyonu ama inşallah bebiş vardır:)1-6 ocak
Canım. Hamilesin bence. Çok sevindim adına. InşaAllah hayirlisyla eline almak da nasip olurVay delikanlı gönlüm vay sen bu kurşunu yine mi yedinEki Görüntüle 2098265
Erken gebelik testlerinden aldık eve gidince yapacam. Buldum sonunda
Daha yapmadinmiErken gebelik testlerinden aldık eve gidince yapacam. Buldum sonunda
U yaptigin neydi bundada bariz belliErken gebelik testlerinden aldık eve gidince yapacam. Buldum sonunda
Aslinda bugunadetine kaç gün kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?