Hayirlisi sagol cnmBence var canim simdiden hayirli olsun
Aslinda bugun
Yaptim attim daAnaaam e yapmadın mı test
Canım sen de mi hamilesinn:) hayırlı olsun o zaman bugün iki hamiş haberimiz varr:)Yaptim attim da
Öğleden sonra olanB
U yaptigin neydi bundada bariz belli
Bu test negatif olan canım. Sonunda hassas testlerden bulduk ondan yapacam evdeAyyy çok şükür bacım pozitifi gördüm hadi geçmiş olsun asyaaayazz
Yaptim attim da
Ben kacirdim ya olayi iki gundur giremedim kimler hamile hberi verdi merak ettim vallaCanım sen de mi hamilesinn:) hayırlı olsun o zaman bugün iki hamiş haberimiz varr:)
Hayirli olsun canim cok net hamilesin gozun aydinCanım. Hamilesin bence. Çok sevindim adına. InşaAllah hayirlisyla eline almak da nasip olur
Saol canım aminHayrlı olsn cnm sağlıklı bi gebelik geçirirsn inş
Hayirli olsun canim tebrik ederim.Saol canım amin
Saol canım Allah isteyen herkese nasip etsin :)Hayirli olsun canim tebrik ederim.
İstemiyomuş canımCanim vosvos ablaya devredecektin
Aminn aminnn bende gecen hafta burda paylasmistim gebelik haberimi tekrar tebrikler rabbim isteyen herkese nasip etsinSaol canım Allah isteyen herkese nasip etsin :)
Gülme kız arkadaşımın öyle olmuştu bi bakmıştı hamileydi inşlh sende hamilesindirAma ilk yapildiginda cikmamisti cok garip kimvilir kac saat sonra cikan silik cizgi ne demek simdi tovbe yarabbim yaa
Dusukten sonra tuplerde yapisiklik olabiliyor canim buda tikaniklikta ta olabiliyor tabi dusuk olmadan da olabilir konuyu yanlis anlamadim insallahtüplerde tıkanıklık olsa nasıl hamile kalıcaksın ki ben sadece düşükten yaptıktan sonra kürtaja aldılar acaba birşey mi oldu 7. Aydaydım hala hamile kalamadım
Canım o da öğlen yaptığım test. Sonunda buldum hassas testlerden aldım. Ama görümcemlerdeyiz yol üstünde denk geldi eczane de eve gidince netleştirecem artıkA AsyaaAyazz hamile misin kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?