Canım o da öğlen yaptığım test. Sonunda buldum hassas testlerden aldım. Ama görümcemlerdeyiz yol üstünde denk geldi eczane de eve gidince netleştirecem artık
Aynen yaa sanki cok zorOrda yap ya patlicaz meraktan artıkın dokuz doğurduk burdaa
canım senin konuna hakim değilim ama yazını yeni gördüm.kuzum bendede önceden hiç tıkanıklık falan yoktu.4 defa hamile kaldım.temmuz ayında düşükle sonuçlanan doğum yaptım daha sonra o kahve lekeler benden hiç gitmedi.doğum sonrası falan dedim ama geçmeyince doktora gittim kist benim 3 ml ken 56 mil olmuş birde tüpümün birini tıkamış doktor hapla kisti kuruttu şimdide hamile lmayı bekliyorum.belki seninde bu 7 ayda vücudunda kist vs birşeyler çıkıp tüpünü tıkamış olabilir.tüpnün tıkandığı tanısına nerden vardın canım merak ettimtüplerde tıkanıklık olsa nasıl hamile kalıcaksın ki ben sadece düşükten yaptıktan sonra kürtaja aldılar acaba birşey mi oldu 7. Aydaydım hala hamile kalamadım
cnm hayirli olsun pozitif o cokk cokk sevindimm saglicakla al kucaginaCanım o da öğlen yaptığım test. Sonunda buldum hassas testlerden aldım. Ama görümcemlerdeyiz yol üstünde denk geldi eczane de eve gidince netleştirecem artık
Ooo benim başıma neler gelmedi kaç test yaptım pozitif kan veriyordum negatif adetten bir hafta fln geçti farklı test aldım bu sefer tek çizgi çıktı adet olmadım aradan 5 gün geçti öylesine bi test daha alayım dedim ucuzlardan aldım anında 2. Çizgi çıktı kan verdim hamile çıktım anlayacağın umudunu kaybetme bende bi ara batmalar fln adet belirtileri yaşadım bi arada sanki hiç adet olmayacakmışım gibi hiç bir yerim ağrımamaya başladı sonra hafif ağrım olmaya başladı hiç çözemedim ne oluyor diye şimdi hamile olmadığımı bilmesem adet olacam diyecem o derece yani uzun oldu canım kusura bakmaBenim durumu yaşayan var mıönce pozitif sonra negatif görüp hamile olduğunu öğrenen ya içimden bir his var inanma testlere diyor
Vallaha artık hamileyim yazmak boynumun borcu olduOrda yap ya patlicaz meraktan artıkın dokuz doğurduk burdaa
Ay evet bende de batmalar var. Bugün de yoğun yumurta akı gibi bir akıntı olduOoo benim başıma neler gelmedi kaç test yaptım pozitif kan veriyordum negatif adetten bir hafta fln geçti farklı test aldım bu sefer tek çizgi çıktı adet olmadım aradan 5 gün geçti öylesine bi test daha alayım dedim ucuzlardan aldım anında 2. Çizgi çıktı kan verdim hamile çıktım anlayacağın umudunu kaybetme bende bi ara batmalar fln adet belirtileri yaşadım bi arada sanki hiç adet olmayacakmışım gibi hiç bir yerim ağrımamaya başladı sonra hafif ağrım olmaya başladı hiç çözemedim ne oluyor diye şimdi hamile olmadığımı bilmesem adet olacam diyecem o derece yani uzun oldu canım kusura bakma
Inşallah canım ya. Kafayı yedim artıkcnm hayirli olsun pozitif o cokk cokk sevindimm saglicakla al kucagina
Ben kacirdim ya olayi iki gundur giremedim kimler hamile hberi verdi merak ettim valla
Bncede cnm yaaaaVallaha artık hamileyim yazmak boynumun borcu oldu
He valllaaa yaa :)Aynen yaa sanki cok zor
canım benim hayırlı olsun Allah kucağına almak nasip etsinBncede cnm yaaaa
Oyle gozukuyir su an
Sagol tatlım daha kan vermedik bakalımMoon1224 canım hayırlı olsun çok sevindim
Kiz yapsana sunu artik @@@@@@ amaAyh insallahhh
Bugün kesinleşecek canımBncede cnm yaaaa
Çok kalabalık ev. Bir sürü erkek var. Alıp yapamam yani. En temizi evde yapmakKiz yapsana sunu artik @@@@@@ ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?