Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Orda yap ya patlicaz meraktan artıkın dokuz doğurduk burdaa
Canım o da öğlen yaptığım test. Sonunda buldum hassas testlerden aldım. Ama görümcemlerdeyiz yol üstünde denk geldi eczane de eve gidince netleştirecem artık

tüplerde tıkanıklık olsa nasıl hamile kalıcaksın ki ben sadece düşükten yaptıktan sonra kürtaja aldılar acaba birşey mi oldu 7. Aydaydım hala hamile kalamadım
canım senin konuna hakim değilim ama yazını yeni gördüm.kuzum bendede önceden hiç tıkanıklık falan yoktu.4 defa hamile kaldım.temmuz ayında düşükle sonuçlanan doğum yaptım daha sonra o kahve lekeler benden hiç gitmedi.doğum sonrası falan dedim ama geçmeyince doktora gittim kist benim 3 ml ken 56 mil olmuş birde tüpümün birini tıkamış doktor hapla kisti kuruttu şimdide hamile lmayı bekliyorum.belki seninde bu 7 ayda vücudunda kist vs birşeyler çıkıp tüpünü tıkamış olabilir.tüpnün tıkandığı tanısına nerden vardın canım merak ettim

Canım o da öğlen yaptığım test. Sonunda buldum hassas testlerden aldım. Ama görümcemlerdeyiz yol üstünde denk geldi eczane de eve gidince netleştirecem artık
cnm hayirli olsun pozitif o cokk cokk sevindimm saglicakla al kucagina

Benim durumu yaşayan var mı önce pozitif sonra negatif görüp hamile olduğunu öğrenen ya içimden bir his var inanma testlere diyor
Ooo benim başıma neler gelmedi kaç test yaptım pozitif kan veriyordum negatif adetten bir hafta fln geçti farklı test aldım bu sefer tek çizgi çıktı adet olmadım aradan 5 gün geçti öylesine bi test daha alayım dedim ucuzlardan aldım anında 2. Çizgi çıktı kan verdim hamile çıktım anlayacağın umudunu kaybetme bende bi ara batmalar fln adet belirtileri yaşadım bi arada sanki hiç adet olmayacakmışım gibi hiç bir yerim ağrımamaya başladı sonra hafif ağrım olmaya başladı hiç çözemedim ne oluyor diye şimdi hamile olmadığımı bilmesem adet olacam diyecem o derece yani uzun oldu canım kusura bakma

Ay evet bende de batmalar var. Bugün de yoğun yumurta akı gibi bir akıntı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…