- 27 Haziran 2017
- 1.624
- 1.800
- 133
Insaallah vardır ve bebisin seninledirOyle gozukuyir su an
Insaallah canim benim. Testlerde bariz ben burdayım demiş bebisler :) insaallah hayirlisyla vardır :)Ayh insallahhh
Oyle gozukuyir su an
Bozuk olmasın da. Şüphe ediyorum ben kendi testlerimden. Hep çok geç çıktılar çünküInsaallah vardır ve bebisin seninledir
Insaallah canim benim. Testlerde bariz ben burdayım demiş bebisler :) insaallah hayirlisyla vardır :)
Yahu cebine koy gitÇok kalabalık ev. Bir sürü erkek var. Alıp yapamam yani. En temizi evde yapmak
InsaAllah canimbenimHayırlısı olsun canıım tutunsun inşallah beybinçok şükür güzel haberler aldık sayenizde sıra bizdedir inşallah
Yok ya yapamam az daha sabretmem lazım :) sabah da kan veririm varsa oh missYahu cebine koy gitkim ne bilcek artik ama yaaaaa
Ohooooo hala sabah diyor testi niye aldin o zamanYok ya yapamam az daha sabretmem lazım :) sabah da kan veririm varsa oh miss
Kız sabah değil. Eve gider gitmez yapacam :) birkaç saat sonra yaniOhooooo hala sabah diyor testi niye aldin o zaman
Aynen akıntı bi beyaz bi sarı bi tuhaf oluyor du her gün benimde öyle oluyordu hadi hayırlısıAy evet bende de batmalar var. Bugün de yoğun yumurta akı gibi bir akıntı oldu
Kizlar hayirli olsun haydi diger hatunlar sira bizdeYok ya yapamam az daha sabretmem lazım :) sabah da kan veririm varsa oh miss
Masallah alllah hayirli eylesin isteyen herkese nasip etsin benide.
çıkar canım o rahat ol sen :)Sagol tatlım daha kan vermedik bakalım
Ohooo 2 kisi hemde740 mesaj görmemişim şaka gibihamile olan var mı var mı varmı
Vay delikanlı gönlüm vay sen bu kurşunu yine mi yedinEki Görüntüle 2098265
tüplerde tıkanıklık olsa nasıl hamile kalıcaksın ki ben sadece düşükten yaptıktan sonra kürtaja aldılar acaba birşey mi oldu 7. Aydaydım hala hamile kalamadım
Hayırlı olsun çok sevindim :)Vay delikanlı gönlüm vay sen bu kurşunu yine mi yedinEki Görüntüle 2098265
sanırım öyle canım iki ay klomen kullandım çatlatma iğnesi de vuruldum tutmadı bu ayda femara da kullandım bide çatlatma iğnesi oldum bekliyorum ne kadarda zormuş hamile kalmakBen de Haziran'da düşük yaptım, hâlâ tık yok canım. Stresin etkisi sanırım
doktorda o yüzden rahim filmi dedi demek ki bu ay da olmazsa öbür ay rahim filmi mecbur oldu artıkDusukten sonra tuplerde yapisiklik olabiliyor canim buda tikaniklikta ta olabiliyor tabi dusuk olmadan da olabilir konuyu yanlis anlamadim insallah
Bende bu ay cekindim 1.5 senedir bekliyorum ins bu ay film fayda gosterir..doktorda o yüzden rahim filmi dedi demek ki bu ay da olmazsa öbür ay rahim filmi mecbur oldu artık
öncellikle çok geçmiş olsun canım en yakın zamanda hayırlı evlat nasip etsin rabbim.. doktor bu ay rahim filmi çektirelim dedi çünkü herşeyime bakıldı herşey normal çıktı bir tek rahim filmi kaldı bende düşükten sonra acaba tüplerde bir sorun mu oldu diye düşünüyorum düşükten sonra 7 ay oldu herşeyi denedikcanım senin konuna hakim değilim ama yazını yeni gördüm.kuzum bendede önceden hiç tıkanıklık falan yoktu.4 defa hamile kaldım.temmuz ayında düşükle sonuçlanan doğum yaptım daha sonra o kahve lekeler benden hiç gitmedi.doğum sonrası falan dedim ama geçmeyince doktora gittim kist benim 3 ml ken 56 mil olmuş birde tüpümün birini tıkamış doktor hapla kisti kuruttu şimdide hamile lmayı bekliyorum.belki seninde bu 7 ayda vücudunda kist vs birşeyler çıkıp tüpünü tıkamış olabilir.tüpnün tıkandığı tanısına nerden vardın canım merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?