- 4 Aralık 2017
- 479
- 652
- 23
bu ay femara kullandım iğnede vuruldum inşallah hsg ye gerek kalmazda hamile kalırımBu en son yaptiginda sonradan mi cizgi ciktiii? Hadi bakalim hassasi bekleyelim :))))
Tekrarlayan kurtajlarda soz konusu olabilir.
Yine de 1 sene veriyorlar kalmak icin.
Ya da özelde kendin yaptirabilirsin hsg
inşallah canım daha önce hamile kaldın mıBende bu ay cekindim 1.5 senedir bekliyorum ins bu ay film fayda gosterir..
Benim 4 gün kaldı yarın erken gebelik testlerinden alıp yapacagım bakalım inşallah çıkarrKizlar hayirli olsun haydi diger hatunlar sira bizdekimin adetine bir hafta kaldi
yaptn mı cnm merak içindeyz banada umut olursun inşKız sabah değil. Eve gider gitmez yapacam :) birkaç saat sonra yani
Evet canim 4 yasinda bi oglum var :)inşallah canım daha önce hamile kaldın mı
canım benim sana komşumun yaşadığı şeyi anlatayım .komşu 13 yıl bekledi hamile kaldı çocuk karnında öldü sonlandı sonra bidaha aynı şey yaşandı 2 defa kürtaj oldu yani.kürtajları olduktan sonra sürekli idrar sorunu vardı enfeksiyon falan yok birşey çıkmadı.bir bardak su içse tuvalate gidiyordu.o derece biz hatta pskolojik diyorduk daha sonra hamile kaldı kan pıhtısı olduğu için iğne kullandı.çocuk 8.aya yaklaşırken gelişmemeye başlamış ve doktor durumu iyi görmüyorum dedi ve sezeryanla aldı.sonra içini temizlerken çıktıki meydana karnına yapışmış parçalar varmış ayn ahtobot parçaları gibi düşükten kalmış plesenta bağları.gördük bizde.ama çocuk büyüdükçe alanını daraltmış o yüzden gelişimini engellemiş.rahim filmi ve de tabir edemediğim başka filmlerde çekilde görememişler.idrar sorununuda ondanmış şok oldu baskı yapıyorlarmış.çok yakınım olarak yaşadım o yüzden konun dikkatimi çekti.aklına korku düşmesin ama bu yaşanan olayıda anlatmak istedim.inş hiç birşey yoktur inş.öncellikle çok geçmiş olsun canım en yakın zamanda hayırlı evlat nasip etsin rabbim.. doktor bu ay rahim filmi çektirelim dedi çünkü herşeyime bakıldı herşey normal çıktı bir tek rahim filmi kaldı bende düşükten sonra acaba tüplerde bir sorun mu oldu diye düşünüyorum düşükten sonra 7 ay oldu herşeyi denedik
Benimde 6 gun var ouyyBenim 4 gün kaldı yarın erken gebelik testlerinden alıp yapacagım bakalım inşallah çıkarr
Sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun canım bizde güzel haberler alalım bu ay ya çok istiyorumBenimde 6 gun var ouyy
Benimkine 4 gun kaldi, Allah isteyen herkese nasip etsin insallah hayirlisiyla.Kizlar hayirli olsun haydi diger hatunlar sira bizdekimin adetine bir hafta kaldi
Allah bağışlasın darısı bize inşalllahEvet canim 4 yasinda bi oglum var :)
Benimde 4 yaşında oğlum var :)Evet canim 4 yasinda bi oglum var :)
ay ne acayip şeyler var tövbe yarabbim rabbim kimseye yaşatmasın.. benim düşüğüm 5 haftalıktı bebek yoktu kese vardı sadece oda düştü kürtajlada temizlediler ama bir çok arkadaşım kesede düşmüş kürtaja gerek yoktu dediler benimde aklımda şüphe kaldı kürtajdan sonra zor hamile kalırsın diyorlarcanım benim sana komşumun yaşadığı şeyi anlatayım .komşu 13 yıl bekledi hamile kaldı çocuk karnında öldü sonlandı sonra bidaha aynı şey yaşandı 2 defa kürtaj oldu yani.kürtajları olduktan sonra sürekli idrar sorunu vardı enfeksiyon falan yok birşey çıkmadı.bir bardak su içse tuvalate gidiyordu.o derece biz hatta pskolojik diyorduk daha sonra hamile kaldı kan pıhtısı olduğu için iğne kullandı.çocuk 8.aya yaklaşırken gelişmemeye başlamış ve doktor durumu iyi görmüyorum dedi ve sezeryanla aldı.sonra içini temizlerken çıktıki meydana karnına yapışmış parçalar varmış ayn ahtobot parçaları gibi düşükten kalmış plesenta bağları.gördük bizde.ama çocuk büyüdükçe alanını daraltmış o yüzden gelişimini engellemiş.rahim filmi ve de tabir edemediğim başka filmlerde çekilde görememişler.idrar sorununuda ondanmış şok oldu baskı yapıyorlarmış.çok yakınım olarak yaşadım o yüzden konun dikkatimi çekti.aklına korku düşmesin ama bu yaşanan olayıda anlatmak istedim.inş hiç birşey yoktur inş.
Ne kadar zamandir bebek istiyorsun canim :) Ilkinde hic dusunmemistim ama ikinci baya nazli ciktiBenimde 4 yaşında oğlum var :)
Yok cnm sart degil kisiden kisiye degisiyor benim hic olmadi henuz diyebilirim arada genel olarak ağrı hissediyorum oyle ama girip cikiyor oda oyle dokunulamayacak gibisinden agri veya sislik hic olusmadiKizlar benim regl donemimde bile goguslerimde degisiklik olmaz hic, hamilelik belirtisi olarak goguslerde agri veya sislik sart mi sizce?
Benim de 4 gun kaldi ama migren haric neredeyse hicbir belirti yokBenim 4 gün kaldı yarın erken gebelik testlerinden alıp yapacagım bakalım inşallah çıkarr
Yalniz degilmisim demek ki, tesekkurler :)Yok cnm sart degil kisiden kisiye degisiyor benim hic olmadi henuz diyebilirim arada genel olarak ağrı hissediyorum oyle ama girip cikiyor oda oyle dokunulamayacak gibisinden agri veya sislik hic olusmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?