Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu en son yaptiginda sonradan mi cizgi ciktiii? Hadi bakalim hassasi bekleyelim :))))

Tekrarlayan kurtajlarda soz konusu olabilir.
Yine de 1 sene veriyorlar kalmak icin.
Ya da özelde kendin yaptirabilirsin hsg
bu ay femara kullandım iğnede vuruldum inşallah hsg ye gerek kalmazda hamile kalırım

canım benim sana komşumun yaşadığı şeyi anlatayım .komşu 13 yıl bekledi hamile kaldı çocuk karnında öldü sonlandı sonra bidaha aynı şey yaşandı 2 defa kürtaj oldu yani.kürtajları olduktan sonra sürekli idrar sorunu vardı enfeksiyon falan yok birşey çıkmadı.bir bardak su içse tuvalate gidiyordu.o derece biz hatta pskolojik diyorduk daha sonra hamile kaldı kan pıhtısı olduğu için iğne kullandı.çocuk 8.aya yaklaşırken gelişmemeye başlamış ve doktor durumu iyi görmüyorum dedi ve sezeryanla aldı.sonra içini temizlerken çıktıki meydana karnına yapışmış parçalar varmış ayn ahtobot parçaları gibi düşükten kalmış plesenta bağları.gördük bizde.ama çocuk büyüdükçe alanını daraltmış o yüzden gelişimini engellemiş.rahim filmi ve de tabir edemediğim başka filmlerde çekilde görememişler.idrar sorununuda ondanmış şok oldu baskı yapıyorlarmış.çok yakınım olarak yaşadım o yüzden konun dikkatimi çekti.aklına korku düşmesin ama bu yaşanan olayıda anlatmak istedim.inş hiç birşey yoktur inş.

ay ne acayip şeyler var tövbe yarabbim rabbim kimseye yaşatmasın.. benim düşüğüm 5 haftalıktı bebek yoktu kese vardı sadece oda düştü kürtajlada temizlediler ama bir çok arkadaşım kesede düşmüş kürtaja gerek yoktu dediler benimde aklımda şüphe kaldı kürtajdan sonra zor hamile kalırsın diyorlar

Kizlar benim regl donemimde bile goguslerimde degisiklik olmaz hic, hamilelik belirtisi olarak goguslerde agri veya sislik sart mi sizce?

Kizlar benim regl donemimde bile goguslerimde degisiklik olmaz hic, hamilelik belirtisi olarak goguslerde agri veya sislik sart mi sizce?
Yok cnm sart degil kisiden kisiye degisiyor benim hic olmadi henuz diyebilirim arada genel olarak ağrı hissediyorum oyle ama girip cikiyor oda oyle dokunulamayacak gibisinden agri veya sislik hic olusmadi

Benim 4 gün kaldı yarın erken gebelik testlerinden alıp yapacagım bakalım inşallah çıkarr
Benim de 4 gun kaldi ama migren haric neredeyse hicbir belirti yok
Yok cnm sart degil kisiden kisiye degisiyor benim hic olmadi henuz diyebilirim arada genel olarak ağrı hissediyorum oyle ama girip cikiyor oda oyle dokunulamayacak gibisinden agri veya sislik hic olusmadi
Yalniz degilmisim demek ki, tesekkurler :)

Kizlar nasılsınız isler gucler hamilelik heyecani derken donemedim bir suredir inşallah yeni hamislerde katilmistir aramiza inşallah bu ayda fazlasiyla katilan olur. Olamayanlarda lutfen uzulmesin oncelikle stresten uzak dursun ve kendi haline biraksin ve eşiyle normal de nasillarsa oyle olmaya devam etsin cocuk dusuncesiyle hareket etmeye kalkinca inanin zor oluyor kendi haline birakinca ve tabi ki Rabbim ne zaman uygun gorurse o zaman oluyor dualarda birlesmek dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…